"Gitme" demeli miyim?

bogakizii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
1.319
1.020
133
Kızlar merhaba.

Erkek arkadaşımla 2.5 aylık bir ilişkimiz var. Henüz yeniyiz ama çok iyi anlaşıyoruz güzel bir arkadaş grubundayız zaten ve ilişkimizin geleceğini görüyordum. Kendisi şuan stajyer avukat, normalde Edirneli ailesi falan orada, İstanbul'a okula gelmiş ve stajyerliğini de burada yapıyor. Son günlerde çok stresli davranıyordu ve üstüne gittiğimde açıkladı: Stajyerliği bittiğinde Edirne'ye geri dönüp orada arkadaşıyla büro açma fikri kafasını kurcalamaya başlamış. Mezun olmadan önce de arkadaşına geleceğim diyormuş ancak son anda vazgeçmiş. Stajyerliğini yaptığı bürodaki avukatı da çok iyi niyetli oradan çok memnun ama rahat mı batıyor ne anlamadım. Büro açtığında da parayı kırma garantisi yok, ya batarım ya çıkarıım diyor. "Dönsem ne olur ilişkimiz, seni .ok seviyorum bunu kaybetmek istemiyorum" dedi, ben de o şekilde yürütemeyeceğimi söyledim. Çünkü artık 23 yaşındayız ve benim işim burada oraya taşınamam, ömrümüzün sonuna kadar Edirne-İstanbul arası yaşayacak halimiz de yok. Kararını çabuk ver ona göre davranalım dedim. Ben de onu kaybetmek istemiyorum, bu kararında ona karışmalı mıyım? Gitme demeli miyim? :(

Çok güzel ifade etmişsiniz zaten. Sizin kurulu bir düzeniniz varmış, onun da burada devam etme şansı varken gelmeyeceğinizi bile bile bırakıp giderse ilişkiyi gözden çıkarmış demektir zaten. Karışmayın versin kararını ama onu sevdiğinizi de hissettirin bu süreçte. Yani beni istemiyor zaten gibi bir algıya kapılıp da gitmesin serbest karar versin derken.

Stajyerliği ne zaman bitiyor? İlişkiniz daha çok yeni, burada kal deyip yarın öbür gün ayrılabilirsiniz. Aklında her zaman keşke gitseydim ihtimali kalacak.

Siz neden uzak mesafeli ilişkiyi yürütemezsiniz ki? Ayrı ülkeler değil ki Edirne şuradan kaç saat alt tarafı?

Çok güzel ifade etmişsiniz zaten. Sizin kurulu bir düzeniniz varmış, onun da burada devam etme şansı varken gelmeyeceğinizi bile bile bırakıp giderse ilişkiyi gözden çıkarmış demektir zaten. Karışmayın versin kararını ama onu sevdiğinizi de hissettirin bu süreçte. Yani beni istemiyor zaten gibi bir algıya kapılıp da gitmesin serbest karar versin derken.

Çok sıcak davranamıyorum maalesef. Çünkü gitme kararı verdim derse ben de ilişkiyi o an bitirmeyi düşünüyorum, şuan bekleme moduna alınmış gibiyiz. Çok saçma :(

Stajyerliği ne zaman bitiyor? İlişkiniz daha çok yeni, burada kal deyip yarın öbür gün ayrılabilirsiniz. Aklında her zaman keşke gitseydim ihtimali kalacak.

Siz neden uzak mesafeli ilişkiyi yürütemezsiniz ki? Ayrı ülkeler değil ki Edirne şuradan kaç saat alt tarafı?

Uzak mesafeli ilişki sonunda kavuşma varsa güzeldir. Bu durumda ikimiz de temelli olarak başka şehirlerde olacağız bir kavuşma durumu olmayacak. Nereye kadar?

Çok sıcak davranamıyorum maalesef. Çünkü gitme kararı verdim derse ben de ilişkiyi o an bitirmeyi düşünüyorum, şuan bekleme moduna alınmış gibiyiz. Çok saçma :KK43:
Anladım. Mantığı ön planda olan birisiniz anlaşılan. Ama sevgilinizin yerinde olsam zaten beni istemiyor diye düşünüp giderdim saniyorum. En azından durumu açıklayın, sana suan sıcak davranmak içimden gelmiyor bu belirsizlikle, seni seviyorum ama gitmek istersen de kararına saygı duyarım ve ilişkimiz biter gibi bir şey söyleyebilirsiniz.

Demeyin.
Daha hayatın bu kadar başında bu kadar müdahil olmayın birbirinizin hayatlarına. Eğitim, iş, bu konular önemli konular; ömrü boyunca içten içe sizi suçlamasına, içinde ukde kalmasına neden olmayın. Kendi kararını kendisi versin, siz de saygı duyun ne karar verirse.

gitme deme zaten kaybetme korkusu yaşıyorsa ve senin bu şartlar altında bırakacağını anladıysa seviyorsa zaten gitmez bekle bakalım neler olacak :KK39:

Kızlar, ilişkimiz 4 aya yaklaşırken, her şey mükemmel ötesi giderken, daha 2 gün önce "işimi kurarım sonra da evleniriz dimi" diyen adam edirneye temelli dönme kararı aldı. Burada başka bi patronun yanında kazandığı 3bin başlangıç maaşı onu tatmin etmezmiş, kendi işine sahip olmak şstiyormuş istanbulda da bunu en erken 5 seneye yapabilirmiş. Onun burada kalma şansı varken gitmeye karar verdi ben şimdi ne yapacağım :(
Diyor ki sen daha ağır basıyosun ama burada ilişkimiz biterse ben mutsuz kalırım bana nasıl arantisini verebiliyorsun diyor.
Çok üzgünüm dağıldım

Kızlar, ilişkimiz 4 aya yaklaşırken, her şey mükemmel ötesi giderken, daha 2 gün önce "işimi kurarım sonra da evleniriz dimi" diyen adam edirneye temelli dönme kararı aldı. Burada başka bi patronun yanında kazandığı 3bin başlangıç maaşı onu tatmin etmezmiş, kendi işine sahip olmak şstiyormuş istanbulda da bunu en erken 5 seneye yapabilirmiş. Onun burada kalma şansı varken gitmeye karar verdi ben şimdi ne yapacağım :KK43:
Diyor ki sen daha ağır basıyosun ama burada ilişkimiz biterse ben mutsuz kalırım bana nasıl arantisini verebiliyorsun diyor.
Çok üzgünüm dağıldım
Diğer mesajları okumadım. Siz ne iş yapıyorsunuz? Edirne'de iş bulma şansınız var mı?

Kızlar merhaba.

Erkek arkadaşımla 2.5 aylık bir ilişkimiz var. Henüz yeniyiz ama çok iyi anlaşıyoruz güzel bir arkadaş grubundayız zaten ve ilişkimizin geleceğini görüyordum. Kendisi şuan stajyer avukat, normalde Edirneli ailesi falan orada, İstanbul'a okula gelmiş ve stajyerliğini de burada yapıyor. Son günlerde çok stresli davranıyordu ve üstüne gittiğimde açıkladı: Stajyerliği bittiğinde Edirne'ye geri dönüp orada arkadaşıyla büro açma fikri kafasını kurcalamaya başlamış. Mezun olmadan önce de arkadaşına geleceğim diyormuş ancak son anda vazgeçmiş. Stajyerliğini yaptığı bürodaki avukatı da çok iyi niyetli oradan çok memnun ama rahat mı batıyor ne anlamadım. Büro açtığında da parayı kırma garantisi yok, ya batarım ya çıkarıım diyor. "Dönsem ne olur ilişkimiz, seni .ok seviyorum bunu kaybetmek istemiyorum" dedi, ben de o şekilde yürütemeyeceğimi söyledim. Çünkü artık 23 yaşındayız ve benim işim burada oraya taşınamam, ömrümüzün sonuna kadar Edirne-İstanbul arası yaşayacak halimiz de yok. Kararını çabuk ver ona göre davranalım dedim. Ben de onu kaybetmek istemiyorum, bu kararında ona karışmalı mıyım? Gitme demeli miyim? :KK43:

burada kal demeyin
onun geleceği için alacağı bir karara karışmayın
yarın ayrılmayacağınızın bir garantisi yok
bence bu tamamen kendi başına alması gereken bir karar

bence siz sadece, onu sevdiğinizi belirtin
uzak ilişki istemediğinizi belirtin o kadar

eğer sorarsa da
seni çok seviyorum, seninle olmak istiyorum ama bu benim yardımcı olabileceğim bir karar değil deyin

Kızlar merhaba.

Erkek arkadaşımla 2.5 aylık bir ilişkimiz var. Henüz yeniyiz ama çok iyi anlaşıyoruz güzel bir arkadaş grubundayız zaten ve ilişkimizin geleceğini görüyordum. Kendisi şuan stajyer avukat, normalde Edirneli ailesi falan orada, İstanbul'a okula gelmiş ve stajyerliğini de burada yapıyor. Son günlerde çok stresli davranıyordu ve üstüne gittiğimde açıkladı: Stajyerliği bittiğinde Edirne'ye geri dönüp orada arkadaşıyla büro açma fikri kafasını kurcalamaya başlamış. Mezun olmadan önce de arkadaşına geleceğim diyormuş ancak son anda vazgeçmiş. Stajyerliğini yaptığı bürodaki avukatı da çok iyi niyetli oradan çok memnun ama rahat mı batıyor ne anlamadım. Büro açtığında da parayı kırma garantisi yok, ya batarım ya çıkarıım diyor. "Dönsem ne olur ilişkimiz, seni .ok seviyorum bunu kaybetmek istemiyorum" dedi, ben de o şekilde yürütemeyeceğimi söyledim. Çünkü artık 23 yaşındayız ve benim işim burada oraya taşınamam, ömrümüzün sonuna kadar Edirne-İstanbul arası yaşayacak halimiz de yok. Kararını çabuk ver ona göre davranalım dedim. Ben de onu kaybetmek istemiyorum, bu kararında ona karışmalı mıyım? Gitme demeli miyim? :KK43:

ogrenci, lisans.

ders calis!!!!! :KK20:

SAP sistem analistiyim, orada kendi işimi yapabileceğim bir yer malesef yok.
Aa, meslektaş çıktık :)

Bu şartlar altında sizin oraya gitmeniz çok zor tabii ki. Erkek arkadaşınızın mantığına hak vermedim; avukat olduğundan İstanbul'da şansını deneyip beğenmediği noktada size bununla gelse daha makul karşılardım. Fakat yine de, ilişkiniz çok yeni ve hiçbir şeyin garantisi yok. Kararı kendisine bırakmak en doğrusu malesef.

Kararı kendisine bırak böyle devam edemem diyorsan eğer çok uzatmadan bitir. Sizin için burada kalıp ileride bunu her kavgada yüzüne vurmasındansa gitmesi daha iyidir.

Kızlar, ilişkimiz 4 aya yaklaşırken, her şey mükemmel ötesi giderken, daha 2 gün önce "işimi kurarım sonra da evleniriz dimi" diyen adam edirneye temelli dönme kararı aldı. Burada başka bi patronun yanında kazandığı 3bin başlangıç maaşı onu tatmin etmezmiş, kendi işine sahip olmak şstiyormuş istanbulda da bunu en erken 5 seneye yapabilirmiş. Onun burada kalma şansı varken gitmeye karar verdi ben şimdi ne yapacağım :KK43:
Çok üzgünüm dağıldım

Dönmek kararı ilişkinizin biteceği anlamına gelmiyor ki, neden bu karamsarlık?

SAP sistem analistiyim, orada kendi işimi yapabileceğim bir yer malesef yok.
Cahilliğime verin bu nasıl bir iştir

Zira istanbulda avukat olmak nasıl bir şeydir az çok bilirim baba Edirne'ye gitme isteği mantıklı geldi

O nedenle sizin işiniz ve eğitiminiz ne biraz daha açıklasanız

Bursada 2011 de 4000 tl üstü maaş ile çalışırken gemileri yaktım işsiz kaldım eşimin bürosu vardı hayat devam etti

O büroya yıllarca yatırım yaptık ben çalıştım büroyu o para ile döndürdük vs

Bu istanbul da ütopik gibi özel bir yetkinlik vs yoksa ömür boyunca da birinin yanında çalışma garantisi yok adam kendi düzenini şimdiden kurup ailesi ile kalıp masraf yapmadan denemek istiyor

Mantıklı görünüyor buradan bakınca tabii siz de haklı olabilirsiniz Edirne'de yeni düzen kuramama konusunda

Back
X