- 15 Şubat 2013
- 25.618
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.271
- 798
İyi de eşi bakmiyo ki, kadın bakiyokalsınlar işte ne güzel.evleri sobalıdır sanırım.onlar eşinize bakarken iyiydi de yaşlanınca mı yük oldular?siz ne hale düşeceksiniz kimbilir yaşlanınca
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi de eşi bakmiyo ki, kadın bakiyokalsınlar işte ne güzel.evleri sobalıdır sanırım.onlar eşinize bakarken iyiydi de yaşlanınca mı yük oldular?siz ne hale düşeceksiniz kimbilir yaşlanınca
Tanrılar kurban istiyor ceyceyTa kaç aylık konu hortlamış. O zamanın şartına göre yorum yaptım ilk kez kaldılar diye. Nereden bileyim arkasından konuştuklarını konu sahibinin ya da devamlı gelmek istediklerini. Beğenmedimleri bana doldurmak şimdi mi aklına geldi üyelerin?
3 ay misafirlik olmaz. 70 yaşında eli ayağı tutan insanlar sanki dağda/köyde kalıp sobamı yakılıyor,kara kış mı oluyorda kışı geçirmeye geliyorlar? Ayrıca evleri ve evlerinin yakinında akrabalari da varmış neden gelip aylarca kalıyorlar.Konu güncelleme...
Annnane gittikten sonra dedikodumu yapmış çok para harcamışim her gün bı leğen meyve yiyolardi oturup almicakmiydim anlamadım. Ve yine gelmek istiyorlar sürekli lafı dönüyor ve ihtimali bile midemi bulandiriyo bu saat oldu aklıma geldi uyuyamadım sevmediğimi anlasın diye aramıyorum bile eşime sürekli gelebilirsek geliriz diye laf atıyorlar ( eşime söyledim istemedigimi öyle bişey yok gelmicekler dedi yani o davet etmiyo). Birde biz bu insanlara memlekette çarşıda ev ayarladık kalsınlar diye ama yine böyle laf atıyorlar gelmeseler bile gelmis kadar rahatsız ettiler beni şimdiden geceleri sinirden uyuyamiyorum sonra kendime kızıyorum ama elimden bişey gelmiyor çok üzgünüm böyle fırsatçı insanların içinde olduğum için Allah'a havale ediyorum
Bir kere kalmışlar yahu. Bir daha izin vermeyin yazdım ta Şubat ayında bile. Konuyu tam okumadan beğenmedimleri koyuyorsunuz.konu sahibi sırasını savmış diğer akrabalar torunlar oğlu kızı neyi varsa işte onlar ilgilensin bu yılda ve önümüzde ki yıllarda. Bir kişinin üstüne atılmasına ben de karşıyım.İyi de eşi bakmiyo ki, kadın bakiyo
70 yaşında insanlar 3 gün kalıp gitmez ceycey. Daha önce 3 ay kalmış insanlara o kapı bir açışırsa yine kışı geçirme maksadıyla gelirler.İşte rest çeksin kabul etmesin artık. En fazla 3 gün kalıp gitsinler bebek doğduktan 1 ay sonra o da.konuyu böyle açmadı ki . İlk kez geldiler yaşlılar vs diye açtı aylar önce. Biz de ona göre yorum yaptık.
Sırası olan konu sahibi değil ki savsın cey’im, adama konu sahibinin fırsatçı anneanne dedesini versek ikinci gün soluğu adliyede alır. Bence büyük haksızlık. Kısa süreli misafirlikler baş üstüne ama üç ay da abartı olmuş..Bir kere kalmışlar yahu. Bir daha izin vermeyin yazdım ta Şubat ayında bile. Konuyu tam okumadan beğenmedimleri koyuyorsunuz.konu sahibi sırasını savmış diğer akrabalar torunlar oğlu kızı neyi varsa işte onlar ilgilensin bu yılda ve önümüzde ki yıllarda. Bir kişinin üstüne atılmasına ben de karşıyım.
İşte artık kabul etmesin. Geçen yıl ağırlamış bitmiş. Alıştırmasın.70 yaşında insanlar 3 gün kalıp gitmez ceycey. Daha önce 3 ay kalmış insanlara o kapı bir açışırsa yine kışı geçirme maksadıyla gelirler.
75 yaş üstü bakıma muhtaç olsa da 3 ay birinin evinde kalınmaz. Evdeki çocuklar dahil herkes rıza göstermiyorsa bu kadar uzun misafir kabul edilmemeli.Konuları açanlar konuyu tam anlatmıyorlar. Yaşlı yazmış . Yaşlı bana göre 75 yaş üstüdür ya da bakıma muhtaç olandır. Önce onlar büyüttü dedi. Sonradan çıktı yurt da büyüdüğü. Yorumlara göre şekil alıyor bazı konu sahipleri .
Ben bakarım bir seferliğine 2 3 ay. Baktım K niyetleri devamlı baktırmak hemen sınırımı çizerim. Harika yaşlılar var bu arada. Bazılarının karakteri sohbeti öyle güzel ki kalması asla batmaz. Bazılarının da 2 günde insanı zıvanadan çıkarırlar delirtirler.Sırası olan konu sahibi değil ki savsın cey’im, adama konu sahibinin fırsatçı anneanne dedesini versek ikinci gün soluğu adliyede alır. Bence büyük haksızlık. Kısa süreli misafirlikler baş üstüne ama üç ay da abartı olmuş..
O senin yüce gönüllülüğün işte ama hepimizde o gönül yok; şahsen bende de yok. He dediğin gibi bir yaşlı olsa bakardım sanırım ama böyle insanlara dayanamazdım muhtemelenBen bakarım bir seferliğine 2 3 ay. Baktım K niyetleri devamlı baktırmak hemen sınırımı çizerim. Harika yaşlılar var bu arada. Bçbazılsrının karakteri sohbeti öyle güzel ki kalması asla batmaz. Bazılarının da 2 günde insanı zıvanadan çıkarırlar delirtirler.
Benim etrafımdaki yaşlılar hep ponçik tatlı insanlar belki de ondandır. Cazgırlarına rastlamadım bilmiyorumO senin yüce gönüllülüğün işte ama hepimizde o gönül yok; şahsen bende de yok. He dediğin gibi bir yaşlı olsa bakardım sanırım ama böyle insanlara dayanamazdım muhtemelenbabama zor tahammül ediyorum
Çocuklarıyla konuşsanız bir Faydası olur mu acaba.Ben bır ay sanıyordum kışı geçirmeye gelmişler, şimdide gitcez lafı acilmiyr çocuklarıninda işine geliyor gel diyen yok.. yıldim yeminle
İlerde kızına baktırıcam kendimi hazırlıklı ol cazgır gaynana geliyor sbsjsjjdnfBenim etrafımdaki yaşlılar hep ponçik tatlı insanlar belki de ondandır. Cazgırlarına rastlamadım bilmiyorum![]()
Bekarken sağda solda g.t gezdirirler, bi kere arayıp sormazlar, evlenince aklına gelir heriflerin vefa borcu. Düşün evleniyon, çok çok kaynana kayınbaba derdim olur derken ebesi dedesi geliyorHa şöyle yahu. Sanki kadına bakmışlar da kadın temizliyor evi sürekli, kadın doyuruyor, kadın eyliyor. Bu ne be?
Yıllarca anası aradığında “ööööf yine anam arıyor” diyip evlendikten sonra “anamla ilgileneceksin!!” Diyen model bile gördüm de böylesini görmemiştim valla. Acı.Bekarken sağda solda g.t gezdirirler, bi kere arayıp sormazlar, evlenince aklına gelir heriflerin vefa borcu. Düşün evleniyon, çok çok kaynana kayınbaba derdim olur derken ebesi dedesi geliyor. Böylesinin anası danası biter sülalesi başlar zaten. Öde öde bitiremezsin. Hayır yıllarca bakan, okutan eden adam bu kadar peşine düşmez, nerde boğazına iki dilim ekmek koyan var, yakanı bırakmaz. İki dilim ekmek parasını verip savuştur işte, deliye bak.
Öyle yurt değil yatılı Kur'an kursu gibiMemur olsun diye bakacak kimseleri olmasına rağmen çocukları yurda veriyorlar. Orda çalışan yakınım var. 18 i bitirdin mi devlet memuru oluyorsun yurttaysan. Sıkın dişinizi kendinizi kurtarmanıza az kaldı diyorlarmış bazılarının anne baba ya da yakınları. O kurumu da kötüye kullananlar var maalesef.