Gitmek bilmeyen misafir

Basakcikk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2019
420
321
103
Üç aydır bizde duran yaşlı karı koca annane dede var ve hala gitmeyi düşünmüyorlar. Sabrimin sonuna gelmiş gibi hissediyorum. İnsanlara surat yapıp kalpmi kırmak gerekiyor neden gitmiyorlar dayanamıyorum artık. Sürekli kafam agriyor. Çok pisler kaldıramıyorum artık. Allah'ım bana yardım et. İnsan yükü çok ağır 😢 herşeye yorum yapmak istiyorlar, o pahalı bu pahalı, çamaşır suyunu çok kullandın, hergun evi avaralar çeker, tuvalet temiz yıkama.... Kadın yağlı elleriyle heryeri elliyor, dededen bahsetmiyorum bile. Sürekli ağlama isteği geliyor ama kalplerini kimamak için hep gülüyorum. Bu kadar bı insanın üzerine yük olmak günah değil mi.

Üç aydır bizde duran yaşlı karı koca annane dede var ve hala gitmeyi düşünmüyorlar. Sabrimin sonuna gelmiş gibi hissediyorum. İnsanlara surat yapıp kalpmi kırmak gerekiyor neden gitmiyorlar dayanamıyorum artık. Sürekli kafam agriyor. Çok pisler kaldıramıyorum artık. Allah'ım bana yardım et. İnsan yükü çok ağır 😢 herşeye yorum yapmak istiyorlar, o pahalı bu pahalı, çamaşır suyunu çok kullandın, hergun evi avaralar çeker, tuvalet temiz yıkama.... Kadın yağlı elleriyle heryeri elliyor, dededen bahsetmiyorum bile. Sürekli ağlama isteği geliyor ama kalplerini kimamak için hep gülüyorum. Bu kadar bı insanın üzerine yük olmak günah değil mi.
üc ay ne ya.. annem babam gelse 3 ay canim sikilir. kim gönderdiyse onları arayıp artık geri cagirin deseniz? zor biliyorum ama, yoksa gitmeyecek gibiler

Zamanında eşime bakmışlar anne babası bakmadığı için. Anne baba yerine gibi işte, eşimde çağırmisti ama ben bir ay dururlar sanıyordum😢
kalsınlar işte ne güzel.evleri sobalıdır sanırım.onlar eşinize bakarken iyiydi de yaşlanınca mı yük oldular?siz ne hale düşeceksiniz kimbilir yaşlanınca

Zaten insanları kırar ederiz diye çekindiğimiz için böyle yukleniyorlar dediğiniz gibi olmak gerek.
yani kötü söz etmek istemiyorum da görgülü bi insan 3 ay kalmaz kendiliğinden giderdi zaten. olmuyorsa biraz biraz huzurlarını kacirin, mesela alttan almayın, size karisiyorlarmis ya, sert degil ama cevap verin yani susmayın, biraz biraz rahatsız olurlarsa giderler belki

Zamanında eşime bakmışlar anne babası bakmadığı için. Anne baba yerine gibi işte, eşimde çağırmisti ama ben bir ay dururlar sanıyordum😢
Valla bana 15 gün kuzenimle eşi geldiler (Kadın olan kuzenim) eşini tanımam etmem. vallahi elin adamıyla 15 gün aynı evde kafayı yedik. Hâlâ da gitmiyolardı. Bi bahaneyle sepetledik. Evim müsait değildi ve yazın 40 derece olan bi şehirde yaşıyoruz . Klima salondaydı, onlar da mecbur orada uyuyordu. Günlerce eşimle uykusuz işe gittik geldik. Düşüncesizlik başka bi şey

esinizle konustunuz mu o biliyor mu bu rahatsizliginizi?
Evet bir ay önce konuştum, bir daha bana bu kadar yüklenmeyin beddua ederim o kadar çocugu var dedim. Oda bana ben aynı şey olsa sana böyle demem çok acımasızsin dedi. Gerçekten demez ama benim anne babam çok genç onlar kimseye yük olmazlar. O kadar çocuk varken toruna kalmasi ilginc

Evet bir ay önce konuştum, bir daha bana bu kadar yüklenmeyin beddua ederim o kadar çocugu var dedim. Oda bana ben aynı şey olsa sana böyle demem çok acımasızsin dedi. Gerçekten demez ama benim anne babam çok genç onlar kimseye yük olmazlar. O kadar çocuk varken toruna kalmasi ilginc
tmmm işte bu sene kış sizde kalırlar seneye başka çocuğunda başka torununda.bir seferlik bir şey bu .yıllarca kalacak değillerdir zaten

Valla bana 15 gün kuzenimle eşi geldiler (Kadın olan kuzenim) eşini tanımam etmem. vallahi elin adamıyla 15 gün aynı evde kafayı yedik. Hâlâ da gitmiyolardı. Bi bahaneyle sepetledik. Evim müsait değildi ve yazın 40 derece olan bi şehirde yaşıyoruz . Klima salondaydı, onlar da mecbur orada uyuyordu. Günlerce eşimle uykusuz işe gittik geldik. Düşüncesizlik başka bi şey
Düşüncesiz insanlar rahat yaşıyor bu hayatta vallahi kırarım ederim diye güler yüzlu olmaya çalışıyorum onlarda gitmeyi düşünüyo. Bı koltukta biri diğerinde biri yatıyor biz ayakta dolaniyoz. Kumanda hep adamda zaten pis olduğu için alamıyor yemek yağsı hep. Hamsi yiyip kumandayı elliyor. Sürekli temizlik yapiyorum canım çıktı

hani beddua seklinde degil de :D evde yalnız basbasa kalmayı özlediğinizden, yorulduğunuzdan, bahsedebilirsiniz nazik nazik. sizin aile hayatiniz sonuçta. direkt suclar modda konusunca erkekler de direkt savunmaya geciyor. ama sizin de aileniz bu kadar kalmamalı bence.

eşinize zamanında bakmışlarsa bakmışlar, size ne yani. sizin herhangi bir yükümlülük alma zorunluluğunuz yok. eşinizle konuşup gönderin ha eğer bakmaya çok meraklıysa eşiniz evlerine günlük gider gelir bakar.

bu şekilde yaşlıların işlerini güçlerini siz görüyorsunuz kahırlarını siz çekiyorsunuz olan size oluyor ama eşiniz minnet borcunu ödüyor öyle mi? oldu.

kalsınlar işte ne güzel.evleri sobalıdır sanırım.onlar eşinize bakarken iyiydi de yaşlanınca mı yük oldular?siz ne hale düşeceksiniz kimbilir yaşlanınca
Eşine baktılar diye cefasını niye bu kadın çeksin ki? Suyuna giden tipler de değiller belli ki, her şeye konuşuyorlarmış ve hijyen problemi varmış. İsteyen linç etsin. Misafirlik en fazla bir aydır, o da yaşlı oldukları için. Başka torunları, çocukları varken üç ay bunlarda kalması bence çok saçma.

Back
X