Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geldiler bi kutu tatlı ve yufka almışlar gelmişler börek yapsaymışz akşama çaya :s
aaa ilerleme var..yufkayla tatlı heee
![]()
arkadaşım herkese tek tek cevap vermene gerek yok..:) okuyanlar sayfaları baştan okudukları için yorumu hemen yapıyorlar... nasıl olsa okudukça ilerleyen sayfaları anlarlar, tam olarak ne demek istediğini....
şimdi banyo yapacaklarmış allahım yaa küfür edesim var
yok anacım yokk konuyu okudukça şişiyorum bence konu sahibesi kendini yere atıp ölü taklidi yapsın nasılsa düşüncesizler bırakıp giderler heraldecanım banyo yapacaklarsa git vanadan suyu kapat
![]()
kuzum bu yüzdende uyum sağlayamıyoruz ya teknoloji nedir bilmeyen tipler bilgisayar nasıl açılıp kapanıyor bilmez
para var birdünya şu an bankada en az 200bin paraları vardr ama cahil yetiştirmemişler kendilerini
herşey okumakla olmuyor ama biraz gözünü açıp yetiştirmek lazım kendini
bunların işi gücü dedikodu yapmak ıvır zıvır tv programlarını izlemek kendi seviyelerine uygun
oturup sohbette edemiyorsun yani
dışarı çıkmaktanda zevk alamıorsun pierrelotiye getirdim hemen dibimizde oturan turistler ve birde rehber kadın vardı kadın çevreyi anlatıo ingilizce bunlar bi başladı demeye yüksek sesle
eee eee karıya bak heem gavurca biliyo hem türkçe nasıl becerio bunu soralımmı falan rehber kadın baktı bi nerden gelmiş bunlar gibisinden susun lütfen dedim sonra telefiriğe bindik rehber kadınla yanındaki turist ailede bizim kabine geldi orta yaşlılar birazda kiloları vardı ama bunlar demezmi bizimkinide hep şişkolar geldi kopmasın bu bee diye çıldırdım kadın dönüp küfür etse yeri yani
yufkanın içine koyacak bişey yok onuda alabilirdiniz de bari...![]()
canım 59 kullanıcı konundayız..düşünsene hepimizin size geldiğini:))))
sanıyorum o zaman misafirlerinde giderler:))))