Gitmek Bilmeyen Misafirlerimi Göndermek İçin Ne Yapabilirim ?

şimdi banyo yapacaklarmış allahım yaa küfür edesim var

arkadaşım herkese tek tek cevap vermene gerek yok..:) okuyanlar sayfaları baştan okudukları için yorumu hemen yapıyorlar... nasıl olsa okudukça ilerleyen sayfaları anlarlar, tam olarak ne demek istediğini....

o zaman tüm konuyu okuyupta cvp yazsak daha iyi her iki taraf içinde:))))
teşekkürler:21:

merakla sonucu bekliyorum bende canim.insani kendi evinde misafir yurduna koyar bunlar,bence hemen konus gitsinler.gerekirse acikca söyle ev alcam suanda msiafir alcak durumum yok ve esim rahatsiz oluyor calisan insan sonucta.hadi bakalim cevaplari nê olcak bekliyoruzzz.:10:

canım 59 kullanıcı konundayız..düşünsene hepimizin size geldiğini:))))
sanıyorum o zaman misafirlerinde giderler:))))

yarın gidecekmişler doktor kontrolüne şimdi makinaya çamaşır atacakmış aaallllllaaahımmm yardım et bana ağlamak üzereyim titremeye başladım söyleyemiyorum eşim gerçekten kavga çıkartıcak

53 kişi :53::53::53::53::53:
sadece ilk mesajınızı okudum ve şok oldum bu ne rahatlık ya yuhh diyeceğim..
bence ima ile olmaz bu iş..çünkü yüzsüzlüğe vuran insan açık laftan gocunmaz ki imadan anlasın...
şuan kaçıncı gün ve kalma sebepleri nedir?
hani iğne vs bekliyorlar yazmışsınız ya..direkt olarak söyleyin o zaman kesinleşince o gün gelirsiniz bizde zaten çok müsait olamıyoruz falan deyin yavv bu ne böyle :53: biraz mesajları okuyayım bekleyemedim yorum yapmak için ya şok oldum :53::53:

yok anacım yokk konuyu okudukça şişiyorum bence konu sahibesi kendini yere atıp ölü taklidi yapsın nasılsa düşüncesizler bırakıp giderler heralde :52::52::52::52: canım banyo yapacaklarsa git vanadan suyu kapat :34::34:

aman YARABBİ buda ne böyle okurken sinirlendim hey ALLAH ım nasıl insanlar var yaaaa:53: bence anladıkları dilden konuşun ewe yemek falan almayın paramız yok siz gelene kadar biz böle idare ediyorduk şimdide elimizde kalanda suyunu çekti deyin ama yine anlamazlar gitmezler tabi....açık açık konuşup eşim problem çıkartıyor biz sizi iki gün diye bekliyorduk kusura bakmayın ben ewimde bukadar uzun süreli misafir ağırlayamam deyin gönderin...siz ewi terk etsenizde onlar yerleşir o ewe kafalarına göre taklırlar ya insan ewde yabancı biri olunca rahat giyinemez rahat duşunu alamaz rahat uyuyamaz manyakmı bu insanlar arsızlıları tavan yapmış kalpleri kırılıcaksa kırılsın gönderin konuşun gitsin...eşinizle aranızın bozulmasından iyidir...

yufkanın içine koyacak bişey yok onuda alabilirdiniz de bari...:47::47::47::47::27:

Ayşam naber? Senle burada karşılaşmak da varmış..topikimizde ne var ne yok?

kuzum bu yüzdende uyum sağlayamıyoruz ya teknoloji nedir bilmeyen tipler bilgisayar nasıl açılıp kapanıyor bilmez
para var birdünya şu an bankada en az 200bin paraları vardr ama cahil yetiştirmemişler kendilerini
herşey okumakla olmuyor ama biraz gözünü açıp yetiştirmek lazım kendini
bunların işi gücü dedikodu yapmak ıvır zıvır tv programlarını izlemek kendi seviyelerine uygun
oturup sohbette edemiyorsun yani
dışarı çıkmaktanda zevk alamıorsun pierrelotiye getirdim hemen dibimizde oturan turistler ve birde rehber kadın vardı kadın çevreyi anlatıo ingilizce bunlar bi başladı demeye yüksek sesle
eee eee karıya bak heem gavurca biliyo hem türkçe nasıl becerio bunu soralımmı falan rehber kadın baktı bi nerden gelmiş bunlar gibisinden susun lütfen dedim sonra telefiriğe bindik rehber kadınla yanındaki turist ailede bizim kabine geldi orta yaşlılar birazda kiloları vardı ama bunlar demezmi bizimkinide hep şişkolar geldi kopmasın bu bee diye çıldırdım kadın dönüp küfür etse yeri yani

kusura bakmada bence sen fazla kibarsın. yurdum insanı çeşit çeşit herkes senin gibi düşünseydi ben bu dünyada yaşayamazdm

bizim bi tanıdık tek kelime Türkçe bilmez,köylü usulü bağlamış başını. bze geldi hastaneye gitmeye bende yanında gittim

hiç utanmadım, ne utanacam. güzel ülkemde türlü türlü insan var. herkesi olduğu gibi kabul etmek gerek. sende piyer lotimi nedir oraya götürmeseydn taksimde bi simit sarayına götürseydn hee gerçi orada soyetik de mi

ikimizde birbirimizin dilinden anlamadan bi hafta beraber geçti. üstelik bunlar kadın-erkek ayrı yerde yemek yiyolar düşün evin halini, düzenini

emin ol onnlar bu yorumunu okusa hemen giderdi.ayrıca istanbulda hastanelerde hocalara özelde gitsen sürüm sürüm süründürüyorlar

hastane işinn uzun sürmeesi normal yani

iyi niyetini böyle sömüren insanları kırmamayı düşünme bile...

senin yakın akraban değil, çok sevdiğin biri değil, üstelik seni sömüren biri. bunlar başkalarının sırtından geçinmeye alışmış.
birde bebek tedavisi uzun sürer, iğneler, kontrolller, işlemler... işlem sonrası dinlenme gerektirir.
gözünü korkutmayayım ama bence önce bavullarını topla sonra direk söyle... çünkü imadan anlamaz bunlar...

kusura bakmayın aile huzurumu bozdunuz. bu kadar uzun misafirlik olmaz de... hatalarını bilsinler bir daha gelmesinler...

Back
X