Gitmek Bilmeyen Misafirlerimi Göndermek İçin Ne Yapabilirim ?

onlar yanındayken biri arasın tel.ile..kayınvaliden hastanede imiş gibi..apar topar çıkmak durumunda kal.
haliyle k.validenin yanında olmak durumunda kalmışsın gibi davran..

kayınvalidem yokki :( üvey var onunlada kanlı bıçaklı düşmanız herkes biliyor :( başkada kimsemiz yok burda annem dedi konuşamazsan olmazsa ara bana şifreli söyle ben hallederim dedi bakalm

Bende son sayfayı göremedim ondan öyle noktalar topluluğu yaptım ve görmeyi başardım

kayınvalidem yokki :( üvey var onunlada kanlı bıçaklı düşmanız herkes biliyor :( başkada kimsemiz yok burda annem dedi konuşamazsan olmazsa ara bana şifreli söyle ben hallederim dedi bakalm

olsun canım rol icabı,vah vah tüh tüh dersin ,merdivenlerden yuvarlanmış dersin..:1:
ya da k.peder hasta olmuş olsun..ya da eşinin halası teyzesi bilimum yakınları..eşinin bütün sülalesini tanıyor mu bu kişiler..
-mış gibi yapıcaksın..

Canım onlar varsa da yokmuş gibi davranacaksın,her istediklerini yapmayacaksın,neymiş o öyle bi önce ki yemeği yemezmiş,kurabiyesiz çay içmezmiş..oldu canım...Kusura bakmayın biz ev alıcaz ona koşturmak zorundayız sizinle daha fazla ilgilenemicem deyin olsun bitsin..

Çok yüz bulmuşlar bence...:50:

ya birde sinir olduğum hiç mahçupta değiller işte yük olmuyoruz size dmi bak gerçekten sorun olursa gideriz hiç kızmayız falan gibi ama nerdeee yontulmamış odunlar bildiğin işte allahım nerden buldu bunlar beni yaa

hala gelmemiş olmalarıda ilginç geldi bana.. sabahtan çıktılar hala yoklar..insan o kadar gün kaldığı yere nezaket icabı bi telefon açar bilgi verir... çok enteresan insanlar yaaa...

Ayy işiniz çok zor Allah yardım etsin. Evlendikten sonra el olunuyor insan kendi ailesine gezmeye gidince bile evini özlüyor bunların ki pişkinlik.
Tuz serpin ayakkabılarına. Biz eşimin bir akrabasının yazlığına gitmiştik.

Teyzesigil, kızı ve damadı +torun - oğlu gelini + torunlar torunun arkadaşı 11 kişiler bizde üstüne varınca (biz iki kişi) yük olmayalım insanlara diye elimizde kuruş para bırakmadan kredi kartının limiti dolana kadar harcama yapıp eve geri dönmüştük bulaşık yıkamaya leğen bile almıştık, yemek karıştırmaya kepçe, bunlar söylenmez elbet ama insanlara yük olmayalım düşüncesi hep.

Böyle insanlar gelince eşlerde laf söyleyince iki arada kalıyor insan üzücü bir durum. Bir dahaki geldiklerinde otel tutmalarını söyleyin bence.
Birde bir şey ilgimi çekti kısalım diye çorba içiyorduk demişsiniz ya sakın ha!!! yapmayın boğazdan kısarsanız aldığınız evin hayrını göremezsiniz.

Allah kolaylik versin,merakla bekliyorum sonucu,ben olsam kesin bir dille konusur yaptiklarinin ayip oldugunu ve artik evde istemedigimi soylerdim

hala gelmemiş olmalarıda ilginç geldi bana.. sabahtan çıktılar hala yoklar..insan o kadar gün kaldığı yere nezaket icabı bi telefon açar bilgi verir... çok enteresan insanlar yaaa...

ne haberi vericekler..biz gez,p tozuyoruz sen yemekleri yap bekle diye ararlar en fazla..

eşimden bile önce buraya yazıcam sonucu emin olun :)

Okudukça bizim evin hali geldi gözümün ününe.Yıllarca her yaz tatilinde annemin amcaları ve onların çocukları, torunları gelir bizde kalırdı evimizde tek başımıza zaman geçiremezdik bir emekli maaşı 3 çocuk 2 si ünüversitede okuyor adamlar hiç bunları düşünmüyordu.Annem harç paralarını nasıl yatıracam diye düsünürken adamlar sefa sürerdi ben de köleleri gibi temizzlik yapardım. Üstüne bir amcası oglu 3 ay bizde kaldı bizde artık gitsin dedik yolladık biz suçlu olduk. netse sonucu anlatayım annemin amcası 7 cocuk evlendirdi annem birinde sagdıç olmak üzere hepsine gitti onlar benim düğünüme gelmediler ya.aklıma geldikçe anneme kızıyom sımdı aklım basıma geldı asla boyle tavizler vermem yaşadım bili,yorum

şu hayır diyememek kadar insanı sıkan bişiler var mıdır acaba...
yüzsüzlüğün de bu kadarı..:20: bence de acil bir telefon falan gelsin..:27:

Back
X