Gitmek Bilmeyen Misafirlerimi Göndermek İçin Ne Yapabilirim ?

kriz geçiriyorum odayı topluyorum dedim ya sabah benden poşet istedi pijama hazırlayacakmış kendisine teyzesinde kalmak için falan verdim hazırladı yanımda şimdi buldum çekyatın kenarında bırakmış poşedi içinde pijamaları iyice delirdim bütün valizlerini dün yıkattığı çamaşırlarıda topladım kapının dibine koyuorum malzemelerini 1 saat sonra arayacağım kusura bakmayın ben hazırladım eşyalarınızı gelin alın böylesinide ilk defa görüyorum yüzsüzlüğün bu kadarı sanki yurtdışından geliyorlar 3 saat altı üstü
ohh ohh Yap lütfen aynen böyle yapp

yaptım arıyorum gelsinler alsınlar cevap vermiyorlar yapıştılar resmen

Açtılar dedim 1 saat sonra gelin alın eşyaları bakalm gelirler inşallah

Son düzenleme:
tamam geliriz dediler başka bişi demediler bende kapattım hemen

taviz verme asla tamam? gelip alsınlar eşyalarını gitsinler otelde kalsınlar madem paraları var.

sonunda hayırlısıyla kabus bitmek üzere:9::9::9::9:

Allah kimsenin başına vermesin mazallah böyleleri insanı çileden çıkartır ve kendilerine dayak da attırır ,insanın elinden kaza çıkar ya :14:

Son düzenleme:
Kapının önüne koy geldiklerinde evde yokuz çıktık de yüzlerini bile görmee :51:

ilksah giderlerse sadaka ver canım :34:

hadi bakalim ins giderler fazla kavga gürültü olmadan

dün neler yasadiniz ilksah esin geldi eve ne dedi nasi gecti geceniz, iki taraf icinde aslinda nekadar kötü bi durum
ama bunlar niye istenmediklerini bildikleri halde gitmemek icin israr ediyor :53:

teyzesinde kalacaklarmış 4 gün sonra bakacaklarmış bişi kadın ameliyat olmuş yeni çok düşüncesiz bunlar yahu

Son düzenleme:
hadi bakalim ins giderler fazla kavga gürültü olmadan

dün neler yasadiniz ilksah esin geldi eve ne dedi nasi gecti geceniz, iki taraf icinde aslinda nekadar kötü bi durum
ama bunlar niye istenmediklerini bildikleri halde gitmemek icin israr ediyor :53:

eşim bi geldi ben arkada sandalyede oturuyorum onlar köşe koltuğun bi kenarına kocası uzatmış bacaklarını diğerinde karısı ellerinde kumanda eşim çıldrdı zaten zor sakinleştrdim bişey deme lütfen falan die eşim der direkt çünkü ayıp olur öyle de yarım saat mutfakta oturdk sakinleştrdm sonra geçtik salona eşim kumandayı aldı kanal değiştrdi kanal değişitrince layla off puff yaptı gitti odaya bidahada wcye bile çıkmadı sonra da kocası gitti bizde gece 2 ye kadar oturduk eşimle öyle yani

Back
X