teyzesinde kalacaklarmış 4 gün sonra bakacaklarmış bişi kadın ameliyat olmuş yeni çok düşüncesiz bunlar yahu
ya gercekten anlamiyorum ilksah, bunlar niye evlerine gitmiyor? fare kakalak filanmi var evlerinde, alla alla ya:26:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teyzesinde kalacaklarmış 4 gün sonra bakacaklarmış bişi kadın ameliyat olmuş yeni çok düşüncesiz bunlar yahu
ya gercekten anlamiyorum ilksah, bunlar niye evlerine gitmiyor? fare kakalak filanmi var evlerinde, alla alla ya:26:insan hicmi özlemez evini, ben hicbiyerde rahat edemiyorum evim evim güzel evim:109:
nereden gelmişlerdi bunlar memleket neresiydi
Ya bu gerçekten tam beleşçilik ya.yengesiyle sabah 1 saat konuştm haklısın hep dio daha öncede çok oldu bu durum demekki onlar hatalı düşünmeleri lazım dedi demiş yengesi gelin evinize kontrol günü yine gidin bakarız falan demişler yine teyzesini ikna etmişler herhalde kalmak için
keşan kuzum ya her yarım saatte bir otobüs var tam iki buçuk - üç saat sürüyor
Alla allaa yaa biz edirneye günübirliğine gidip heryeri gezip geri dönmüştük hemde bursadan... ayrıca 2,5 saat ne ki istanbulda sabah akşam işe gidip gelme saatleri toplamı, her gün o kadar yol gidip gelenler var..
bendee evimsiz yapamam başka yerde rahat edemem yaa....oturmayada gittiğimde bir zaman sonra konuşulacak konu azaldıysa susmalar başladıysa eşimle göz temasına geçeriz ve hadi kalkıyoruz deriz.. böylesi bir tuhaf yaaa.. ben insanın gözünden anlarım...insan istenmediğini hisseder yaa...
yada laylalar ailecek hizmetten hoşlanıyo demekki![]()
ya kızmayın ama bende 20 yıldır tekirdağda yaşadım..kimisi çok iyi kimiside ahlaksızın dik alasıı çok fenaaa oluyorlar yaaa![]()
ya gercekten anlamiyorum ilksah, bunlar niye evlerine gitmiyor? fare kakalak filanmi var evlerinde, alla alla ya:26:insan hicmi özlemez evini, ben hicbiyerde rahat edemiyorum evim evim güzel evim:109:
geliyormuşlar bekliyorum bakalım sorunsuz gitsinlerde tartışmadan onlar memnun ben memnun
geliyormuşlar bekliyorum bakalım sorunsuz gitsinlerde tartışmadan onlar memnun ben memnun
sanmiyorum memnun olsun iki tarafda baya yiprandi, sorunsuz olsa bari diyorum :2:
herseyimoglum, iyi güzel yazmissinda bunlar ev arkadaslari degillerkimisafir
![]()