Gitmek Bilmeyen Misafirlerimi Göndermek İçin Ne Yapabilirim ?

teyzesinde kalacaklarmış 4 gün sonra bakacaklarmış bişi kadın ameliyat olmuş yeni çok düşüncesiz bunlar yahu

ya gercekten anlamiyorum ilksah, bunlar niye evlerine gitmiyor? fare kakalak filanmi var evlerinde, alla alla ya:26::25: insan hicmi özlemez evini, ben hicbiyerde rahat edemiyorum evim evim güzel evim:109:

ya gercekten anlamiyorum ilksah, bunlar niye evlerine gitmiyor? fare kakalak filanmi var evlerinde, alla alla ya:26::25: insan hicmi özlemez evini, ben hicbiyerde rahat edemiyorum evim evim güzel evim:109:

yengesiyle sabah 1 saat konuştm haklısın hep dio daha öncede çok oldu bu durum demekki onlar hatalı düşünmeleri lazım dedi demiş yengesi gelin evinize kontrol günü yine gidin bakarız falan demişler yine teyzesini ikna etmişler herhalde kalmak için

yengesiyle sabah 1 saat konuştm haklısın hep dio daha öncede çok oldu bu durum demekki onlar hatalı düşünmeleri lazım dedi demiş yengesi gelin evinize kontrol günü yine gidin bakarız falan demişler yine teyzesini ikna etmişler herhalde kalmak için
Ya bu gerçekten tam beleşçilik ya.
Yuh diyorum artık . .

keşan kuzum ya her yarım saatte bir otobüs var tam iki buçuk - üç saat sürüyor

Alla allaa yaa biz edirneye günübirliğine gidip heryeri gezip geri dönmüştük hemde bursadan... ayrıca 2,5 saat ne ki istanbulda sabah akşam işe gidip gelme saatleri toplamı, her gün o kadar yol gidip gelenler var..

Alla allaa yaa biz edirneye günübirliğine gidip heryeri gezip geri dönmüştük hemde bursadan... ayrıca 2,5 saat ne ki istanbulda sabah akşam işe gidip gelme saatleri toplamı, her gün o kadar yol gidip gelenler var..

bende gittim valla eşim izin alamamıştı düğün vardı ayıp olmasın die günübirlik sabah gittim akşam yola çıktm döndüm geldim evimde yatıp uyudum dinlendim yorgunluk geçti

bendee evimsiz yapamam başka yerde rahat edemem yaa....oturmayada gittiğimde bir zaman sonra konuşulacak konu azaldıysa susmalar başladıysa eşimle göz temasına geçeriz ve hadi kalkıyoruz deriz.. böylesi bir tuhaf yaaa.. ben insanın gözünden anlarım...insan istenmediğini hisseder yaa...

yada laylalar ailecek hizmetten hoşlanıyo demekki :52::52:

ya kızmayın ama bende 20 yıldır tekirdağda yaşadım..kimisi çok iyi kimiside ahlaksızın dik alasıı çok fenaaa oluyorlar yaaa :20:

Misafir sevmemek suçmuş gibi yorum yazanlar olmuş.
Ben misafir hiç sevmem mesela. Misafir olmaktan da pek hoşlanmam.
Napayım ? Yapım bu yani. E peki ben TÜRK değil miyim o zaman ?
Hmmm bir düşündüm de ben rakı da sevmem kuru fasülye de.
Ben gavur olabili rim galiba o zaman :9:
Böyle şey olur mu ya kızlar ?:32:

bendee evimsiz yapamam başka yerde rahat edemem yaa....oturmayada gittiğimde bir zaman sonra konuşulacak konu azaldıysa susmalar başladıysa eşimle göz temasına geçeriz ve hadi kalkıyoruz deriz.. böylesi bir tuhaf yaaa.. ben insanın gözünden anlarım...insan istenmediğini hisseder yaa...

yada laylalar ailecek hizmetten hoşlanıyo demekki :52::52:

ya kızmayın ama bende 20 yıldır tekirdağda yaşadım..kimisi çok iyi kimiside ahlaksızın dik alasıı çok fenaaa oluyorlar yaaa :20:

aynen bir bölgenin insanı iyi veya kötü demek çok yanlış insan karakteri değişiyor iyiside var kötüsü de örnek vermek istersem doğulularla anlaşılmaz trakyalılar çok sevecen der çok kişi Vanlı çok sevdiğim can arkadaşlarım var birsürü o kadar düşünceli saygılı insanlar ki , edirnedende nefret ettiğim bir sürü insan var yani bunu trakyalılar iyi başka bölgeler kötü diye genellemek çok yanlış her insan karakteri farklı

sen elinden geleni fazlasıyla yapmışsın, tek başına yaşasaydın sonuna kadar yardımcı olacağına da eminiz...

ama sorumlusu olduğun bir yuvan var.. sıkma canını etkisinde de fazla kalma... evin hayırlı olur inşallah bu arada

Haha :)) Kendi evindede başkasında olduğu gibiyse pasaklı. Farede olur herşeyde :1::1:

tabi canım ama ben orada yaşadığım için konuştum...çok sevdiğimiz komşularımız ,arkadaşlarımız vardı...ama yaa genelde mirasçılar çoktu...rahatlık içinde amaçsız yaşayanlarıda çoktu benim yaşadığım bölgede...ama kötüsü çok kötüydü yaaa düşmanda olsan öyle bir musallat oluyorlardıkii.. yaşadık ve gördüklerime dayanarak yazdım..herkezi karalamam söz konusu değil zaten..

ama bu konuda neden geriliyorsunuz ki?
yapilacak sey cok basit:)
bir oturma aninda kafe icerken gayet masumane bir sekilde aaa Canim gel bak sana ne gösterecegim der mutfaga götürüp daha evelden bosalttigin bir rafi gösterip alisverise ihtiyaciniz var bu rafa koyarsin ki bizimkilerle bizimkiler karismasin...
bu kap kacaklarida size ayirdim bunlari kullanip isin bitince yikayiverirsin makineye cok yüklenmiyoruz dolabin bu rafina aldigin kurulari koyarsin yanlislikla birbirimizinkini kullanmayalim...bu tepsiyide sen kullan kurabiye kek yaparken ,sonrada yikayiverirsin kirli kalmasin malum herkesin bir düzeni var ...
ayrica gel deyip banyoya götürürsün bunlar bizim sampuanlarimiz ,sizinkileri ayri koyun buraya karismasin ...
birde elinize yedek carsaf ve nevresimleride tutusturup bu carsaflarida degistirir tüm kirlilerinizide makineye ativerirsin sonra...
bunun disinda elektrik su ve ortak masraflarinda bir kismini paylasmaliyiz ,bizim faturamiz sürekli budur dolayisiyla bu katlanacak sukadari size ait ..
malum herkesin bir düzeni bir bütcesi var sizin isinizde uzayacagina göre misafirligi asacak bu is gibi görünüyor...istersen esinle görüs konus eger bu size masrafli gelecekse belki randevu günlerinde doktorunuza evinizden gelip gitmek daha ekonomik gelebilir ..
denir bunlara ;)
Türk örf adetlerinde maalesef eksiler yanlislar vardir bunu inkar edemezsiniz;)
hem aglanir hemde katlanirsiniz ne gerek var ki bunlara? sonucta siz konuklrinizi eniyi sekilde agirladiniz , Özelinizi ve hayatinizi paylastiniz ,fazlasi zaten haramdir:)
Maksat baga girip üzüm tatmaksa buyrun ama bagciyi dövüp öldürülmesine karsiyim, bu pinti egoist kilmaz sizi aksine prensipli kilar..
Acikcasi üzerinize yikilan binayi vede baskalarini sorumlu tutmayin , tek sorumlu sizsiniz ayip olmayan seylere nicin utanan siz olmakta israr ediyorsunuz ki?
simdiden gecmis olsun:)

bendedee vardı 2 misafir çıldıracaktım.duşta saçlarını bırakırlardı en nefret ettiğim şey kendi saçımdan bile tiksinirken onların saçını temizlemek zorunda kalıyordum.ben saçımı evde toplar oturuum.evdin her tarafı saç mutfak bile düşünsenize.1 ay boyunca ellerini cebine atmadılar.hiçbi işe el sürmediler.benim şampuanımı pedime varana kadar kullandılar kendi makyaj pamuğunu valizden çıkarmadı benimki bitince birtane istedim içi gitti.
şampuanıma laf ettiler bide beğenmemişler pantene alcakmışım.küçük büyük pedlerim vardı büyükler bitmek üzereyken kız banaa ne dese sen küçüklerden kullan ben büyük kullancam.ve giderkende 1 teşekkür sağol bile demediler.

ben kendi evimde keyifçiyimdir.yemeği yer 3 saat sonra belki daha sonra yıkarım bulaşığı ama amcamın yada misafir olduğum evde yemek biter bitmez kalkar yıkarım.yani kendi evimden daha temizim başkasının evinde.

yani kızlar şimdi demeyin 1 pedin lafını ediyo diye.sorun şu ki ben lise ve üniversite hayatımı 8 yıl yurtlarda kamplarda yaşadım kızlarla herşeyimiz ortaktı onlarda bende eşyalarımızı kullandık.hiç gocunmadım.helali hoş olsun .ama insanı enayi yerine koymaları varya işte o koyuyor insana...:20:

Son düzenleme:
geliyormuşlar bekliyorum bakalım sorunsuz gitsinlerde tartışmadan onlar memnun ben memnun

geliyormuşlar bekliyorum bakalım sorunsuz gitsinlerde tartışmadan onlar memnun ben memnun

ahaha hala memnun edip memnun olmakta israrlisin yani:))
Pikki ozaman onlar gidince haberimiz olsun bizde sirayla gelip kalalim:))))

edit:
oov esya almayami geliyorlardi :) kusura bakma o sayfa atlamisim okuyayim hemen:) sahiden gecmis olsun:S

Son düzenleme:
Back
X