Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçime garip bi hüzün oturdu benim nedense.
canım acımız büyük
o artık gitti...ve bu sayfa artık eskisi gibi olmayacak![]()
Aklıma geldi şimdi :)
görümcem eşimden telefonda stick deodorant istiyor.anlatırken kolaltı deo. falan demiş heralde.bizimki onu kolalt bilmem ne ilaç zannerek soruyor eczacıya anlaşılmıyor tabi...
ben de pedini de aldırsaydın demiştim o zaman ona baya dalga konusu oldu aramızda.e pedini de aldıran varmış demek ki ...
yooo eşim dedi eğer yanlışlıkla hafta içi gelin dersen ben gelmiorum eve o da bilio benim bu saf yönümü illaki herkese güleryüz gösterip memnun edecem![]()
Tweety niye bunu yapıyorsun ya :) Bütün sözleri herşeyi paylaşmışsınız ama MİSAFİRLİĞİN KISA OLANI MAKBULDUR. sözünü unutmuşsunuz sanırım. Kimse tıraş bıçağıyla pedle fakir olmayabilir belki tamam ama Utanır insan ya. Alacakları özel şeyler varsa ilksahcım bir dakika geliyoruz denir gider alınır ödenir gösterilmeden olur biter. Bu düpedüz yüzsüzlük,insanı kullanmak ve aşırı dozda saygısızlıktır.
Misafir tabiki baş tacıdır. Fakat bunlar karı koca kahvaltıya çıkıp ev sahibini evde bırakan görgüsüzler olunca iş değişir. Üstelik misafir gittiği yerde edebini bilir. Ben dayımlarda kalmaya gittiğimde bile evlenmeden önce bir nebze çekinirdim. Yengeme yardım ederdim. Önüme konanı yerdim. Ki bu benim dayım yani.
Memleketten yüzleri görülmedik muhabbetleri olmayan bir insana bu kadar bile hizmet etmiş olman harika birşey. Arada herhangi bir samimiyet yokken bunların bu rahatlığı ev sahibinin hoş davranışındandır hiç vicdan azabı duyma yani.
Bu Laylalar alışmış göçebe hayat yaşamaya kimi sömürebiliriz diye düşünüyorlar. Otelde kalmaya da paraları varmış ayrıca gidip kalabilirler. Kimse ev sahibini suçlamasın misafir şöyledir böyledir diye. Herkes kaçıyorsa bunlardan vardır ortada birşey. Ah LAyla rüyalarıma girdin.![]()
iyide adamlar oturmaya degil hastaneye tedaviye gelmisler...yani kisasi makbuldur lafi burda gecmez bana gore...
dedim ya bir yerde ilksahta hakli sirf adamlari savunmuyorum yani,
kahvalti konusuna gelince evinde kalan misafire kahvalti hazirlamamis belki adamlarda bu yuzden cagirmadi yada disarda isleri vardi diyelim yediler ve geldiler...
alla alla.. Birilerine güvenip mi tedavi oluyorlar. Birşeye kalkışıyorlarsa herşeyi düşüncekler arkadaş.. ister tedavi ister başka şey.. İlksah olmasaydı orda ne yapacaklardı. Tedaavi olmayacakları heralde.. Hasbinallah yaaa
Bencede...tek akrabalari ilksah degilmis ya orda yegenleri varmis mecbur gider orda kalirlardi ya amaaan banane,gitmisler kurtulmus iste daha uzatmanin alemi yok....
kah ah yengenin kız kardeşi sünnet düğünü yapıyo
annemide çağırdı
tabi
e gittik dönerken
henge 2 çocuğu damat şu bizim dayının yüzsüz kızı
biz bi münübüs olduk tabi onlar kızlarına gidecek bizde evimize gelicez
enişte en arkaya oturdu
biz onlardan önce inicez annem benim
bak dedi enişten arkaya kaçtı
şöför paralar diyo adam hiç tınmıyo
annem inerken parayı verdi
dedi hadi bunlarınkinide al
demiyoki yok hala ben vericem benim misafirim onlar ben yolaparamı kendim çekerim diye
hiç istifini ozmuyo
şöför seslendi kardeş sizde incekmisiniz diye utanmaz bide yok bizim daha yolumuz var diyo yuh ki ne yuh