Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayakkabılarına tuz dökmek iyi bir çözümdür:) İkincisi de eşin kumandayı alıp işyerine götürsün ya da prizi bozun. Tv olmayınca sıkılıp giderler. Şu kurtulmayı başaran 8 çiftten de yardım alabilirsiniz bence.
Ayakkabılarının içine bir cimcik tuz at giderler. Ay insanı çatlatır bunlar. Ne densiz insanlarmış.Ama malesef böyle insanlar var ben de çok sinir oluyorum böyle tiplere.
bu tuz olayı nedir ya çok merak ettim sihir mi büyü mü![]()
![]()
harbi harbi noluyo tuz atınca kendılıgınden mı gıdıoalr yoksa rahatszımı oluolar noluyo yanıı![]()
bu tuz olayı nedir ya çok merak ettim sihir mi büyü mü![]()
![]()
harbi harbi noluyo tuz atınca kendılıgınden mı gıdıoalr yoksa rahatszımı oluolar noluyo yanıı![]()
:)))) altınlarım çalınmış yerinde yookk diye bağır çağır eğer gitmezlerse..zan altında bırak,gerçekten bak..yoksa eşinin maaşını olduğu gibi market alışverişine kullanmak zorunda kalıcaksınız onlar sizde kaldıkları sürece...
canım ne ev toplaması yemek yapması sen onların uşağımısın yapma bırak ben olsam yavaştan kutuları çıkartır evi toplar gibi yaparım halıları felan kaldırırım eşim evi tutmuş sanırım bende toplanıyorum artık ufaktan annemler yardıma gelecek bir iki güne taşınırız diyebilirsin valla kusura bakmayın sizinle ilgilenemicem artık derssin hemde çekyatlar falan gelir alınırsa bunlarda anlar artık hiç güler yüz gösterme canım sen para biriktiricem die çorba iç onlar hergün ayrı yemek istesin daha neler ya aslında tamamen dürüstte olabilirsin açık açık söyle biz para biriktirmeye çalışıyoruz sizin masraflarınıza yetemiyorum hem eşim de rahatsız oldu diyebilirsin ama giderler orda burda anlatırlar bunlar şimdi aman 5 gün kaldık yediğimiz içtiğimiz battı diye acındırırlar orda burda kendilerine sen dediğin gibi yap canım çekyatları almaya gelecekler bende eşyaları topluyorum taşınıyoruz sizde teyzelere gidin artık dersin allah yardımcın olsun
şimdi araştırdım ve buldum çok garip![]()
xxxxxxxxxxxxx.
xxxxxxxxxxxxx.
bi gelsinler hemen konuşacağm ama gelmiolar bi yandanda geç gelselerde olur rahat takılıyorum evimde özgürce :)
bi gelsinler hemen konuşacağm ama gelmiolar bi yandanda geç gelselerde olur rahat takılıyorum evimde özgürce :)
xxxxxxxxxxxxx.