Gitmek Bilmeyen Misafirlerimi Göndermek İçin Ne Yapabilirim ?

seninle tartismaya girmicem bu konuda, tabiki fikir senin istedigin gibi davranirsin cevrendeki insanlara, ama yanlis yoldasin onu dedim

insanlar cesit cesit iste, ben gibi sanmamam gerekiyor karsimdakini

hangi yolda olduğuma ben karar verirsem çok daha iyi olur arkadaşım..Sen sensin,Bende ben....
insanın içinide dışınıda hangi yolun doğru hangi yolun yanlış olduğunuda Allah bilir..
bunu ne sen bilirsin ne de ben..
teşekkür ederim yazdıklarına...

canım tartışmıyorum sadece yazılana yanıt veriyoruz hepsi bu..
ikili mesajlaşmaya götürmesek daha iyi ama duramıyoruz işte bişiler dürtüyor:)

canım demek istediğini anladım ben en azından kendileirnden şüphelenılmesın die

kaçarlar amacıyla suçlamadan böle bişi yapıalbilir dedin....cidden anlıyorum ama

ne tepki vereceklerını bılemezsın "hee ne demek yanı evde yabancı biz varız biz mi çaldık "

die kendi kendilerine suçlancakalr direk fazla tepki verip ev sahibi üstüne gitmese bile

iftira die mahkemeye verebilriler ev sahıbının de evden

gitsinler die böle bişi yaptıgı ortaya cıkarsa haklıyken haksız konumuna düşer onun için böle ağır suçlama

die tabır ediceğimiz şeylere karısmamak en iyisi

afferim ozaman devam et böyle

rica ederim önemli degil

bak bende işin bu boyutunu düşünememiştim..ne güzel dille söyledin söylemek istediklerini..evet tam manası ile anlamışsın beni gerçekten..bunun içinde ayrıca teşekkür ederim..
işi o boyuta götürecek insanların karşısına tabikide böyle bi bahane ile çıkılmaz..

Rica ederim canım

O zaman da suçlu olmadıkları ortaya çıksın diye kalmayı tercih ederler.
O kadar absürt insanlar ki, evden gönderme fikirleri de öyle olabiliyor.
Aklıbaşında insanlar değiller ki.
Şöyle de yapılabilir.
Bilgisayara merakları vrasa, geldiklerinde bu sayfayı açık şekildebırakın. Merak edip bilgisayarı kurcalamak isterlerse belki alınıp utanabilirler.
Bu da gayet absürt bir fikir işte.....

70bine alacağz inşallah cihangirde sıfır bahçe kat sırf o evi alabilmek için neyim var neyim yok satmaya hazırım valla yüzüklerimi bile veririm yeterki şuradan kurtulayım 35 yıllık hiç tadilat görmemiş eve 700 tl kira ödüyorum akıl işi değil daha 22 yaşındayım bende yeni güzel evde oturmak istiyorum 60 yaşında yaşlı ninelerin oturduğu evlerde değil dmi ama bu yüzden tam kemer sıkma dönemine girdik bunlar geldi bunalımdayım

evet olabilir ama pc kullanmaya da bi başlarlar ise konu sahibi arkadaş gerçekten tırlatır:))
yine de bilemem bu da bir fikir,hepimiz bişiler sunuyoruz arkadaş oradaki ortamına göre illaki birini değerlendirmeye alıcaktır..:)

wow cihangirde hem de :) 70 bine iyiymiş bahce katalrı bile acaip pahalı su an

ayy aynen canım biz de işte 2009 yılında 600 tl kıra ödüyorduk 750 cıkıcaktı kira

dedik ev alsak kredi fln ne kadar olr ıkımızde calısıyoruz zaten cok sukur 3 yıl oldu ıste

sıfır evımızde ohh rahat rahat oturuyoruz ınsallah size de nasib olur :)

Son düzenleme:

kuzum bu yüzdende uyum sağlayamıyoruz ya teknoloji nedir bilmeyen tipler bilgisayar nasıl açılıp kapanıyor bilmez
para var birdünya şu an bankada en az 200bin paraları vardr ama cahil yetiştirmemişler kendilerini
herşey okumakla olmuyor ama biraz gözünü açıp yetiştirmek lazım kendini
bunların işi gücü dedikodu yapmak ıvır zıvır tv programlarını izlemek kendi seviyelerine uygun
oturup sohbette edemiyorsun yani
dışarı çıkmaktanda zevk alamıorsun pierrelotiye getirdim hemen dibimizde oturan turistler ve birde rehber kadın vardı kadın çevreyi anlatıo ingilizce bunlar bi başladı demeye yüksek sesle
eee eee karıya bak heem gavurca biliyo hem türkçe nasıl becerio bunu soralımmı falan rehber kadın baktı bi nerden gelmiş bunlar gibisinden susun lütfen dedim sonra telefiriğe bindik rehber kadınla yanındaki turist ailede bizim kabine geldi orta yaşlılar birazda kiloları vardı ama bunlar demezmi bizimkinide hep şişkolar geldi kopmasın bu bee diye çıldırdım kadın dönüp küfür etse yeri yani

Son düzenleme:

yontulmamışlar bunlar bildiğin odun

daha gelmediler bana eminönüne gidelim yarın demişlerdi ben gelemem taksiye binin 10 tl yazıyor demiştim muhtemelen oralarda geziolar ooff ooff ilksah uğraşsın ev toplamaya yemek yapmaya

esimin ailesinin tarafından biri rahatsızlanmıs oraya gitmemiz gerekiyor acil deyin kusura bakmayın falan filan uydurun onlar bide derki biz kalalm siz gidin

Son düzenleme:
daha gelmediler bana eminönüne gidelim yarın demişlerdi ben gelemem taksiye binin 10 tl yazıyor demiştim muhtemelen oralarda geziolar ooff ooff ilksah uğraşsın ev toplamaya yemek yapmaya

Yemek felan yapma sadece 2 kişilik yap ve sakla. Sorarlarsa da paramız kalmadı yemek almaya kusura bakmayın maaş almamıza da daha çok var de. bu lafın ardında da o planladığın kibarca kovma laflarına geç :)))

canım benim anladığım kadarıyla bunlar kibarca konuşmaktan falan anlayacak cinsler değil, kesin bir dille gitmelerini istediğini söyle yoksa gitseler de bir iki güne kadar geri gelir bunlar
ekmek elden su gölden ohhh ne ala memleket
ayrıca bankada 200bini nasıl biriktirdikleri belli, her gittikleri yerde 1 ay yatılı kalıp hiç bir masrafa katılmıyorlarsa 1milyonu bile olur onların şaşırmamak gerek

ayyy bayılıcam şimdi valla

canım ne ev toplaması yemek yapması sen onların uşağımısın yapma bırak ben olsam yavaştan kutuları çıkartır evi toplar gibi yaparım halıları felan kaldırırım eşim evi tutmuş sanırım bende toplanıyorum artık ufaktan annemler yardıma gelecek bir iki güne taşınırız diyebilirsin valla kusura bakmayın sizinle ilgilenemicem artık derssin hemde çekyatlar falan gelir alınırsa bunlarda anlar artık hiç güler yüz gösterme canım sen para biriktiricem die çorba iç onlar hergün ayrı yemek istesin daha neler ya aslında tamamen dürüstte olabilirsin açık açık söyle biz para biriktirmeye çalışıyoruz sizin masraflarınıza yetemiyorum hem eşim de rahatsız oldu diyebilirsin ama giderler orda burda anlatırlar bunlar şimdi aman 5 gün kaldık yediğimiz içtiğimiz battı diye acındırırlar orda burda kendilerine sen dediğin gibi yap canım çekyatları almaya gelecekler bende eşyaları topluyorum taşınıyoruz sizde teyzelere gidin artık dersin allah yardımcın olsun

Ayakkabılarına tuz dökmek iyi bir çözümdür:) İkincisi de eşin kumandayı alıp işyerine götürsün ya da prizi bozun. Tv olmayınca sıkılıp giderler. Şu kurtulmayı başaran 8 çiftten de yardım alabilirsiniz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…