seninle tartismaya girmicem bu konuda, tabiki fikir senin istedigin gibi davranirsin cevrendeki insanlara, ama yanlis yoldasin onu dedim
insanlar cesit cesit iste, ben gibi sanmamam gerekiyor karsimdakini
canım tartışmıyorum sadece yazılana yanıt veriyoruz hepsi bu..
ikili mesajlaşmaya götürmesek daha iyi ama duramıyoruz işte bişiler dürtüyor:)
hangi yolda olduğuma ben karar verirsem çok daha iyi olur arkadaşım..Sen sensin,Bende ben....
insanın içinide dışınıda hangi yolun doğru hangi yolun yanlış olduğunuda Allah bilir..
bunu ne sen bilirsin ne de ben..
teşekkür ederim yazdıklarına...
canım demek istediğini anladım ben en azından kendileirnden şüphelenılmesın die
kaçarlar amacıyla suçlamadan böle bişi yapıalbilir dedin....cidden anlıyorum ama
ne tepki vereceklerını bılemezsın "hee ne demek yanı evde yabancı biz varız biz mi çaldık "
die kendi kendilerine suçlancakalr direk fazla tepki verip ev sahibi üstüne gitmese bile
iftira die mahkemeye verebilriler ev sahıbının de evden
gitsinler die böle bişi yaptıgı ortaya cıkarsa haklıyken haksız konumuna düşer onun için böle ağır suçlama
die tabır ediceğimiz şeylere karısmamak en iyisi
bak bende işin bu boyutunu düşünememiştim..ne güzel dille söyledin söylemek istediklerini..evet tam manası ile anlamışsın beni gerçekten..bunun içinde ayrıca teşekkür ederim..
işi o boyuta götürecek insanların karşısına tabikide böyle bi bahane ile çıkılmaz..
bunda kötü bişey yok..onlara siz çaldınız demeyecek zaten..bulamıyorum diyecek..belki kendilerini kötü hissederler..hemen tü kaka demeye başlamayın arkadaşlar..demek istediğimi anlayın,yazdığıma takılmayın..
arkadaşın evinde hiç istemediği,zorla hizmet ettiği,günlerce misafir etmek zorunda kaldığı,belkide ceplerindeki tüm parayı mecburen evin mutfak alışverişine kullanmak zorunda olduğu birileri var..üstelik sadece arkadaş değil,eşide istemiyor...
bu durumda ne yapmalı..insan olan anlar zaten orada istenmediklerini..
markete gidip pedini,eşinin traş bıçağını dahi aldırabiliyorlarsa,bu insanlar tehlikeli insanlar...terbiyesiz insanlar..
her yolu deneyip o evden çıkartamıyorsa o insanları,altınım yada paramı yerinde bulamıyorum muhabbeti yapması bence denenebilir bir çare..
gidipte siz çaldınız demeyecek zaten..bulamıyorum diyecek..onlarda insan evladı ise tereddüt edip evden çıkar giderler...ama gitmiyorlarsada artık yaka paça kovulacak raddeye getirebilirler işi..
eheueeue benim de aklımdan o geçiyodu kız
belki altını yoktur die düşündüydüm yanii
biz de ev aldık altın maltın kalmadı eheueheuehe
sen de istanbuldasın sanırırm avcılar fln dediğine göre kaça alcanız evi :)
biz 2009 sonunda 100 bine aldıydık vallahabahçelievlerde oturuyorum ben
O zaman da suçlu olmadıkları ortaya çıksın diye kalmayı tercih ederler.
O kadar absürt insanlar ki, evden gönderme fikirleri de öyle olabiliyor.
Aklıbaşında insanlar değiller ki.
Şöyle de yapılabilir.
Bilgisayara merakları vrasa, geldiklerinde bu sayfayı açık şekildebırakın. Merak edip bilgisayarı kurcalamak isterlerse belki alınıp utanabilirler.
Bu da gayet absürt bir fikir işte.....
70bine alacağz inşallah cihangirde sıfır bahçe kat sırf o evi alabilmek için neyim var neyim yok satmaya hazırım valla yüzüklerimi bile veririm yeterki şuradan kurtulayım 35 yıllık hiç tadilat görmemiş eve 700 tl kira ödüyorum akıl işi değil daha 22 yaşındayım bende yeni güzel evde oturmak istiyorum 60 yaşında yaşlı ninelerin oturduğu evlerde değil dmi ama bu yüzden tam kemer sıkma dönemine girdik bunlar geldi bunalımdayım
O zaman da suçlu olmadıkları ortaya çıksın diye kalmayı tercih ederler.
O kadar absürt insanlar ki, evden gönderme fikirleri de öyle olabiliyor.
Aklıbaşında insanlar değiller ki.
Şöyle de yapılabilir.
Bilgisayara merakları vrasa, geldiklerinde bu sayfayı açık şekildebırakın. Merak edip bilgisayarı kurcalamak isterlerse belki alınıp utanabilirler.
Bu da gayet absürt bir fikir işte.....
kuzum bu yüzdende uyum sağlayamıyoruz ya teknoloji nedir bilmeyen tipler bilgisayar nasıl açılıp kapanıyor bilmez
para var birdünya şu an bankada en az 200bin paraları vardr ama cahil yetiştirmemişler kendilerini
herşey okumakla olmuyor ama biraz gözünü açıp yetiştirmek lazım kendini
bunların işi gücü dedikodu yapmak ıvır zıvır tv programlarını izlemek kendi seviyelerine uygun
oturup sohbette edemiyorsun yani
dışarı çıkmaktanda zevk alamıorsun pierrelotiye getirdim hemen dibimizde oturan turistler ve birde rehber kadın vardı kadın çevreyi anlatıo ingilizce bunlar bi başladı demeye yüksek sesle
eee eee karıya bak heem gavurca biliyo hem türkçe nasıl becerio bunu soralımmı falan rehber kadın baktı bi nerden gelmiş bunlar gibisinden susun lütfen dedim sonra telefiriğe bindik rehber kadınla yanındaki turist ailede bizim kabine geldi orta yaşlılar birazda kiloları vardı ama bunlar demezmi bizimkinide hep şişkolar geldi kopmasın bu bee diye çıldırdım kadın dönüp küfür etse yeri yani
daha gelmediler bana eminönüne gidelim yarın demişlerdi ben gelemem taksiye binin 10 tl yazıyor demiştim muhtemelen oralarda geziolar ooff ooff ilksah uğraşsın ev toplamaya yemek yapmaya
yontulmamışlar bunlar bildiğin odun
daha gelmediler bana eminönüne gidelim yarın demişlerdi ben gelemem taksiye binin 10 tl yazıyor demiştim muhtemelen oralarda geziolar ooff ooff ilksah uğraşsın ev toplamaya yemek yapmaya
kuzum bu yüzdende uyum sağlayamıyoruz ya teknoloji nedir bilmeyen tipler bilgisayar nasıl açılıp kapanıyor bilmez
para var birdünya şu an bankada en az 200bin paraları vardr ama cahil yetiştirmemişler kendilerini
herşey okumakla olmuyor ama biraz gözünü açıp yetiştirmek lazım kendini
bunların işi gücü dedikodu yapmak ıvır zıvır tv programlarını izlemek kendi seviyelerine uygun
oturup sohbette edemiyorsun yani
dışarı çıkmaktanda zevk alamıorsun pierrelotiye getirdim hemen dibimizde oturan turistler ve birde rehber kadın vardı kadın çevreyi anlatıo ingilizce bunlar bi başladı demeye yüksek sesle
eee eee karıya bak heem gavurca biliyo hem türkçe nasıl becerio bunu soralımmı falan rehber kadın baktı bi nerden gelmiş bunlar gibisinden susun lütfen dedim sonra telefiriğe bindik rehber kadınla yanındaki turist ailede bizim kabine geldi orta yaşlılar birazda kiloları vardı ama bunlar demezmi bizimkinide hep şişkolar geldi kopmasın bu bee diye çıldırdım kadın dönüp küfür etse yeri yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?