kahvaltı hazırlamadım teklifte etmedim açlıktan ölüorum ama hazırlamadım onlarda çıktılar dışarıda kahvaltı yapmaya
seni davet etmedilermi? etmedilerse yuh artık diyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kahvaltı hazırlamadım teklifte etmedim açlıktan ölüorum ama hazırlamadım onlarda çıktılar dışarıda kahvaltı yapmaya
annemi aradım bugece konuşucam konuşamazsam gitmeyi planlamıyorlarsa annem gitsin kendi annelerine söylesin bu kadar olmaz onlar telefonda derler başka yere gidin falan die
eşim yemin ettirdi valla bakkala bile gidip ekmek aldığını görmeyeceğim die gerekirse bizde yemicez ekmek isteyen gitsin alsın
yaa dün markete sadece biber almaya girdim 5 tlllk bana 40 tl masraf yaptrdılar ne buluosalar atıolar sepete tıraş bıçağını pedini aldım ya böyle terbiyesizlik görmedim
bi yerde kalmak zorundaysan o eve iyi kötü gider marketten bişeyler alırsın bu böyledir ev sahibine yük olmamak için valla acil çözüm bulmak lazım
annemi aradım bugece konuşucam konuşamazsam gitmeyi planlamıyorlarsa annem gitsin kendi annelerine söylesin bu kadar olmaz onlar telefonda derler başka yere gidin falan die
eşim yemin ettirdi valla bakkala bile gidip ekmek aldığını görmeyeceğim die gerekirse bizde yemicez ekmek isteyen gitsin alsın
yaa dün markete sadece biber almaya girdim 5 tlllk bana 40 tl masraf yaptrdılar ne buluosalar atıolar sepete tıraş bıçağını pedini aldım ya böyle terbiyesizlik görmedim
o alacağınız evi alın, taşınma telaşına girin![]()
yaa gittiler markete gidelim alışveriş yapalım dediler bende sevindim bi geldiler 5 paket cips 3 paket bisküvi çikolata kuruyemiş almışlar gelmişler :S![]()