Gitmek Bilmeyen Misafirlerimi Göndermek İçin Ne Yapabilirim ?

biri aradı gitti diğer odaya konuştu tamam tamam tamam die hadi inşallah giderler

bütün yorumları okursanız bazı kişiler farkedip çıktı topikten...kazen topiqe hareket getirmek için yazdı diyenler var yeşilçam kokuyo diyenler var...herşeyden ziyade yorum yapanlar bile dalgaya almaya başladı..komedi çevriliyor...

kazen in böyle birşeyi yapması akıl işi değil...
zaten hareketli yeterince..
olay geyiğe döndü neredeyse evet..
de kazen bu konuya ne yazdı ki? :26:

bnde inanıyorum valla.Kadının hiç işi gücü yok bizim yorumlarımızı okumak için senaryo mu yazıcak.Ayrıca kendi hissettiklerini o kadar gerçek paylaşmış ki ben uçuk bişey bulmadım.var öyle insanlar.:34:

adama bak yaa yayyılmış resmennnnnnnnnnnn :52::52::52: bi çay daha alabilirmiyim falan diyecek gibi oturmuş kurulmuş eve :44::44:

ne demişler dinsizin hakkından imansız gelirmiş ,kendinizi yıpratmaya degecek insan değillermiş demekki.

ben haksızlığa hiç gelemem valla bu hayatta hep söylediğim şey eğer doğru söylüyorsam kanıtlayamayacağım hiçbirşey yoktur kanıtlarm yani çaktrmadan yeek yerkende çekerim kurarım makinayı akşam ev ahali çekerim

Hepinizi öpüyorum artıık gitmem gerek. İnşallah yarın geldğimde gitmiş olurlar hoşçakalınnnn..:4:

nasılda yayılmışlar babalarının evi gibi yaa :47: ay valla ben olsam dayanamam kovarım.:47:

inanmıyorum bu sayfa resmen koptu gidiyor fotolar falan ee son durum ne gidiyorlarmı???adam ne güzel yayılmış yaaa arsızlar resmen allah kolaylık versin...ben istanbulda falan değilim ama kızlar hastanede falan görürseniz kaçın:)))

ben haksızlığa hiç gelemem valla bu hayatta hep söylediğim şey eğer doğru söylüyorsam kanıtlayamayacağım hiçbirşey yoktur kanıtlarm yani çaktrmadan yeek yerkende çekerim kurarım makinayı akşam ev ahali çekerim

bide kocan aksam gelince bunlar döverken cekte kkca icimiz sogusun :12:
nekadar sinirlendim bi bilsen, onlarin yüzünden yemek yapamadim, oglum okuldan gelcek aradi anne geliyom ne yemek var diye,:56: bise yok hastayim yapmadim dedim :27: para vericem artik, bak gördünmü laylanin banada zarari var

eniste pisss daaaaaalll:57:

Arkadaşım evet zor bir durum da kalmışsın ama bence daha fazla burda yazmaya devam etmeyin.İnsanların algılamasın da zorluk olabilir öğretilmemişliğin durumu olabilir ama artık iş farklı bir boyuta geldi.Kendimi o insanların yerine koydum da açıkçası resim çekmeler falan hoş değil yapmayın kardeşim lütfen.O kadar ağırlamışsınız hizmet etmişsiniz sevap kazanmışsınız şeytan tabi rahat durmaz nasıl geri aldıracak onları etmeyin eylemeyin .

nekadar sinirlendim bi bilsen, onlarin yüzünden yemek yapamadim, oglum okuldan gelcek aradi anne geliyom ne yemek var diye,:56: bise yok hastayim yapmadim dedim :27: para vericem artik, bak gördünmü laylanin banada zarari var

puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :66:
:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:

walla iyiymiş öle bu dünyada gamsız olmak lazım canım yüzlerine söyle hiç çekinme bence sizde bi alış veriş yapında bari eve bi katkınız olsun de daha kalacaksanız aylık giderleri bölüşmemiz lazım burda hayat böyle çeltiğe benzemez misafirlik 3 -5 gündür pamuk eller cebe de bakalım ne yapacaklar :1:

Şöyle bir durum da var herkezin sabır taşı farklıdır siz 5 günde rahatsız oldunuz ben samimiyetine güvenip belki günü birlik gittiğim biri benden rahatsız olacak ve resim çekecek.Ahirette asla hakkımı helal etmezdim bunu da belirtmek istedim.Yanlış anlamayın sakın ben sizin bunalmanızı anlıyorum ama o tarz yöntemler uygun değil bence yapmayın.

hayret nasıl bu kadar rahat davranabiliyorlar şaştım kaldım...

insan evlendikten sonra kendi öz annesinin evinde bile 1 hafta 2 hafta üst üste kalamazken-kendi evine dönmek isterken başkasının evinde nasıl kalır üstelikte bu kadar pişkinlikle...

Ay canim agzina saglik ya benim dusundugumu sen yazmissin.... yemin ederim ben bile qatardan almanyaya ailemin yanina gidiyorum 7000km yol cekiyorum ustelik 20 saat yollarda surunuyorum ama daha 7 gunden fazla kalmadim ya :) ay bu ne rahatlik milletde cok feci bir durum yani ...:53:

Ay çok güldümmmmm çok yaşa sen :1:

Back
X