Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bütün yorumları okursanız bazı kişiler farkedip çıktı topikten...kazen topiqe hareket getirmek için yazdı diyenler var yeşilçam kokuyo diyenler var...herşeyden ziyade yorum yapanlar bile dalgaya almaya başladı..komedi çevriliyor...
süpersin yabunların işi gücü yok mu?
ben haksızlığa hiç gelemem valla bu hayatta hep söylediğim şey eğer doğru söylüyorsam kanıtlayamayacağım hiçbirşey yoktur kanıtlarm yani çaktrmadan yeek yerkende çekerim kurarım makinayı akşam ev ahali çekerim
bide kocan aksam gelince bunlar döverken cekte kkca icimiz sogusun
nekadar sinirlendim bi bilsen, onlarin yüzünden yemek yapamadim, oglum okuldan gelcek aradi anne geliyom ne yemek var diye,bise yok hastayim yapmadim dedim
para vericem artik, bak gördünmü laylanin banada zarari var
eniste pisss daaaaaalll![]()
hayret nasıl bu kadar rahat davranabiliyorlar şaştım kaldım...
insan evlendikten sonra kendi öz annesinin evinde bile 1 hafta 2 hafta üst üste kalamazken-kendi evine dönmek isterken başkasının evinde nasıl kalır üstelikte bu kadar pişkinlikle...
bide kocan aksam gelince bunlar döverken cekte kkca icimiz sogusun
nekadar sinirlendim bi bilsen, onlarin yüzünden yemek yapamadim, oglum okuldan gelcek aradi anne geliyom ne yemek var diye,bise yok hastayim yapmadim dedim
para vericem artik, bak gördünmü laylanin banada zarari var
eniste pisss daaaaaalll![]()