Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
katiliyorum benzer seyler soyledim,gelecek yorumlara hazir ol![]()
:13::13::13::13:
Tuzlari kuru hanimlar, size yatiya gelicem esimi, gorumcemi ve onun esini de alicam. En az 20 gun kalalim bakalim ev sahipliginiz nasil
Ben sakinligini ve yalnizligi cok seviyorum. Misafir olunca cok yoruluyorum ama onlar gittikleri zaman mutfagi toplarken asiri derecede enerjim yerine geliyor mutluluktan![]()
Tuzlari kuru hanimlar, size yatiya gelicem esimi, gorumcemi ve onun esini de alicam. En az 20 gun kalalim bakalim ev sahipliginiz nasil
Ben sakinligini ve yalnizligi cok seviyorum. Misafir olunca cok yoruluyorum ama onlar gittikleri zaman mutfagi toplarken asiri derecede enerjim yerine geliyor mutluluktan![]()
Sanırım benim konu da fobim var ama ben gittiğim yer de diken üstün de oturuyorum.Sohbet güzel bile olsa hatta çok ısrar bile etseler nezaketen diyorlarmış gibi geliyor.Size bi sorum olucak ark misafir sizi ne kadar zamandan sonra sıkmaya başlar?
Aman canım ya biz konu sahibine diyoruz sanki on numara misafir mi ağırlayabiliyoruz hayır ben kalksın diye misafirin gözünün içine baktığımı biliyorum ama buda benim ayıbım:)Hadis işine gelince canım üzmek için yazmadım yaptığı işin güzelliğini anlasın diye yazdım.Kimsenin kınamaya hakkı yok herkez önce kendisine baksın.okumaz olaydım şu konuyu uykum kaçtı ya
ilkşahcım hiç vicdan azabı duyma arkadaşım daha napcaksın.yüzsüz olmasalardı eminim sende gocunmazdın.benimde başıma geldi böyle bir olay.o kadar çok maddi ve manevi zarara uğradım ki.seni çok iyi anlayabiliyorum.
hadislerden yola çıkıpta kızı üzmeyin o hadislerde bahsedilenler edepli misafirler ve eski zamanlarda bu kadarda geçim kaygısı yokmuş şimdi günlük misafir ağırlamak bile çok para.yada ilksahı kınayanlar telefonlarını yazsınlarda layla size gelip sizde kalsın,ne dersiniz hoş olmaz mı?sevapta kazanırsınız ilkşahı böyle bi dertten kurtarcaksınız bide misafir ağırlamanın sevabı ...
okumaz olaydım şu konuyu uykum kaçtı ya
ilkşahcım hiç vicdan azabı duyma arkadaşım daha napcaksın.yüzsüz olmasalardı eminim sende gocunmazdın.benimde başıma geldi böyle bir olay.o kadar çok maddi ve manevi zarara uğradım ki.seni çok iyi anlayabiliyorum.
hadislerden yola çıkıpta kızı üzmeyin o hadislerde bahsedilenler edepli misafirler ve eski zamanlarda bu kadarda geçim kaygısı yokmuş şimdi günlük misafir ağırlamak bile çok para.yada ilksahı kınayanlar telefonlarını yazsınlarda layla size gelip sizde kalsın,ne dersiniz hoş olmaz mı?sevapta kazanırsınız ilkşahı böyle bi dertten kurtarcaksınız bide misafir ağırlamanın sevabı ...
Sizde kendinize göre haklısınız ama mademki bir çorbayla günü geçirmek durumundasınız bir haftaya kadar evinizi taşımak gibi bir durumunuz var keşke baştan deseydiniz ben evimde misafir ağırlayacak durumda değilim kusura bakmayın denebilirdi.Hem hiç bunlar yaşanmamış eşinizle aranız bozulmamış olurdu.
Misafirlerinizin sizinle farklı yapılarda insanlar olduğundan sizinle dedikodu yapmaya çalışmasından bahsetmişsiniz.Ama sizde burada onların arkasından konuşmuş olmuyormusunuz?
Bu durumda yapılması gereken açık ve net uygun bir dille sizi daha fazla misafir edemeyeceğim ev bakmamız lazım eşyalar satıldı ev boşalacak bizde otelde kalıcaz sizde kalacak uygun bir yer bulun diyebilirsiniz.
degil mi `? bu ne perhiz bu ne lahana tursusu...
onlara dedikoducu diyor,burda yaptigi ne acaba...
Evet dedikoduya karşı olan biri için yanlış bir yaklaşım bencede.Direk sizi daha fazla misafir edemeyeceğim demek arkasından konuşmaktan iyidir.