- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi Light Of God
-
Aynen öyle düşünüyoruz çok tşklerIstanbula gidip evinizi kiraya verin
o civarı çok bilmiyorum ama anadolu yakasında bi tik iyi evler bile 1000 civarı. o da pendigin dışına dogru olan yerler. inanılmaz yogun göç var. gelenler malum. çok tehlikeli oldu şehir. ben de yaza doğru ayarlayabilirsem burayı terketme niyetindeyimEvet öğretmen muhtemelen bizde z.hizmetten dolayı Beylikdüzü filan istiycez.kiralar nasıl acaba
Bütün bu yazdıklarınızı kendi kendime soruyormuşum gibi hissettim öncelikle bu şekilde detaylı anlattığınız için çok teşekkür ediyorum.gelip kalmaz hatta taşındık diye yüksek ihtimal beni sebep gösterip kendince küsedebilir.fakat tlfda dahi fitne çıkarmaya çalışacağından adım gibi eminim ama arada km’ler olduğu için bizi etkilemeyeceğini düşünüyorum.her yaz tatilinde 15 tatillerde gelmemiz için çok büyük baskı yapacaktır.ama o baskıyı sürekli üzerimizde hissetmiycez uzakta olunca.bende bilemiyorum İstanbul çok korkutuyor şartlar daha huzursuz eder mi diyeIstanbul a taşınınca bi gelip 2 ay kalır mı kv
Telefonda bile yapacağını yapar mı
Her 15 tatil her yaz geleceksiniz diye tutturur mu
Gerçekten şehir değişikliği huzur vermeyecekse orada çok daha iyi durumda olursunuz gibi.. istanbulda da yaşarsınız elbet ama şartlar zor olacak.. gerilip huzurunuz asıl o zaman kaçmasın..
Düşündüğüm gibi maddi açıdan biraz zorlayacak gibi görünüyor.sizin hakkınızda da en hayırlısı olsuno civarı çok bilmiyorum ama anadolu yakasında bi tik iyi evler bile 1000 civarı. o da pendigin dışına dogru olan yerler. inanılmaz yogun göç var. gelenler malum. çok tehlikeli oldu şehir. ben de yaza doğru ayarlayabilirsem burayı terketme niyetindeyim
Aynennn öyle,İşte buna Çok sinir oluyorum yani kurulu düzenimiz var çok şükür,yaşadığım şehir güvenilir,olanakları çok fazla ve çok pahalı bi şehir değil vs vs vs ama kv bütün bu düzeni bozduracak.annesi eşimin yumuşak karnı yani nasıl Bi kadın olduğunu benden çok daha iyi biliyor fakat davranış noktasında sıkıntıları var.bu da bize huzursuzluk olarak dönüyor tabiKv, eşiniz müsade ettiği sürece Antartika'ya da gitseniz orayada yetişir :)
Ben kurulu düzenimi kv için bozmazdım..ancak çok çok büyük bir sorun olması lazım..eşinizin onun ağzına bakması ve bu yüzden size kötü davranması gibi.
Ayy çok teşekkür ediyorum dua ettiniz hamilesiniz.ben hamilelerin yaptığı duaların hikmetine ve esrarına çok inanıyorum.ne yazık ki çoğu kv böyle bence.çocuğunu hayat sigortası olarak görüyor her anlamda öyle yetiştiriyor ve kambur gibi sırtına binip sömürüyor.Mümkünse o kaynanadan cookk uzağa taşınmak İstanbul içi tabi eşinizde istiyormuş bunu bu avantajlı bı durum boşanmak yerine kaynanadan uzaklaşın kendi kaynanam da olmak üzere nefret ettim hepsinden hepsimi aynı olur nedir bu gelinlere karşı düşmanlık Allah bildiği gibi yapsın böyle insanları tek duam bu gittiğiniz yerde de mutlaka bulursunuz kreş turu yerler huzurunuzdan önemli degil
Becayiş kaldırıldı artık yapılmıyor diye biliyorum.yapılıyor mu acaba iyi söylediniz bi bakmak lazım.çok teşekkürlerBecayiş denediniz mi?
İlla ki idare edersiniz beylikduzu tarafi ya da Kurtköy gibi biraz daha merkezden uzak yerlerde evler daha güzel kiralar daha uygun. En önemlisi guvenlik ve ise yakın olmak. Allah kolaylık versin.İkimizde öğretmeniz eşimle.maddi açıdan çok zorlar mı acaba?kira özellikle
Amin çok teşekkür ederimİlla ki idare edersiniz beylikduzu tarafi ya da Kurtköy gibi biraz daha merkezden uzak yerlerde evler daha güzel kiralar daha uygun. En önemlisi guvenlik ve ise yakın olmak. Allah kolaylık versin.
Bizde de var mikser gibi karistirirlar ortalığı bu tür insanların amacı huzur kaçırmaktan başka bişey değil valla ben duamı içten ederim canımı yakanın canı yansın kayinvalidede öyle bir haftadır ölü gibi yatiyo evde üç sefer doktora götürdüler hiçte üzülmüyorum beter olsun ona bişey olursa eşime üzülürüm sonuçta annesi, düşünün o kadar nefret ettim kadın hasta yatağında hala bizim giybetimizi yapıyor ogluna bize beddualar saydiriyo Rabbim sorsun beter etsin. Sizin kayınvalideyi de öyle Allah bı dert verir inşallah görür sizle uğraşmayı nalet insanlar bıktım hepsinden insanoğlundan nefret eder oldum bu tiplerin yüzündenAyy çok teşekkür ediyorum dua ettiniz hamilesiniz.ben hamilelerin yaptığı duaların hikmetine ve esrarına çok inanıyorum.ne yazık ki çoğu kv böyle bence.çocuğunu hayat sigortası olarak görüyor her anlamda öyle yetiştiriyor ve kambur gibi sırtına binip sömürüyor.
Aslında istanbuldan başka şehirler yüksek ihtimal gelmez fakat önerebileceğiniz şehirler olursa sevinirim.oraların zorunlu hizmet okullarına da bakarızİstanbul'dan başka bir yer mi gelemez? Yoksa sizin istediğiniz diğer şehirler mi gelmez? Yani gelebilecek başka şehirler varsa öneri yapabiliriz.
kocam bana destekse düzenımı bozmazdımselamlar hanımlar.bir derdim var:)umarım yine konuyu yanlış yere açtığımdan taşınmaz:)gitmek gerek evet ama sizin fikirleriniz önemli benim için.empati yapmanız açısından şöyle yazayım:kendinize ait eviniz,kurulu bi düzeniniz var ve çocuğunuzun ilerde kreşti,okuldu iyi standartla huzurla yaşayabileceği güvenilir bi şehirdesiniz.ayrıca eşinizle severek dahası çok aşık olarak evlendiniz.buraya kadar herşey şahane gibi görünebilir:)fakat ne yazık ki size eşinize hatta torununa dünyayı dar etmeye çalışıp çoğu zamanda bunu başarmış bi kvniz var.şöyle anlatayım boşanmanız için uğraşan bi kv.tek seçeneğiz var tayin isteyip gitmek ve sadece siz değil eşiniz daha çok istiyor gitmeyi.fakat eşinizin İstanbuldan başka bi yere tayininin çıkması çok zor en az 3 sene İstanbul’da kirada yaşamak zorundasınız.ayrıca çocuk yetiştirmek,güvenilir bakıcı veya kreş bulmak,trafik vb İstanbul sorunlarını bilirsiniz.aslında tek bir sn durmam bu şehirde çekip gideriz ama kızım açısından yanlış karar vermekten korkuyorum yani burda ona sağladığımız imkanları gittiğimiz yerde sağlayamamaktan endişe duyuyorum.ne yapardınız bu durumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?