Gitmek gerek!

Aslında istanbuldan başka şehirler yüksek ihtimal gelmez fakat önerebileceğiniz şehirler olursa sevinirim.oraların zorunlu hizmet okullarına da bakarız
sakın bursaya da gelmeyin
bursa da yasanacak şehir olmaktan cıktı ben sizin yerınızde olsam nufusu az olan az gelısmıs sehırlere giderdim

Hangi sehirdesiniz suan acaba?
Biz Izmir'den sadece 10 gün gezmek amaçlı istanbul'a gittiğimizde inanin 10 gün geçmedi..Ulaşım,insana saygı,hoşgörü,sakinlik,rahatlik bunlar eğer hayatınızın olmazsa olmazları arasında ise bir kez daha düşünün derim..

eşin işini bildikten sonra kayınvalide ne yapabilir ki?
İşte eşim kvnin yaptığı saçmalıkları umursamasa ve yeri geldiğinde durması gereken noktayı söylese hiçbişey yapamaz.ama maalesef.yani şöyle söyleyeyim biz her hafta sonu oraya gitme stresi çekiyoruz gitmezsek huzursuzluk çıkarmaya çalışıyor ağlayarak tlf etmeler,tansiyon yükselmeleri vs vs vs.e haliyle huzur filan kalmıyor

Huzur nerdeyse oraya gidin derim. Sahsen istanbulda yasamak istemezdim. Tercih meselesi tabi. Ama nerde mutlu olursaniz oraya gidin. Siz istedikten sonra cocugunuza her imkani yaratirsiniz

Eşim bu konuda nasıl davranması gerektiğini maalesef bilmiyor ve öğrenemedide

boşan!
konunu cacıklayıp selam vermek istedim başkalarına yazınca gülüyordun empaati empatiii :)
durumun gerçekten zor.. istanbul bana göre zor bi şehir ben yaşamak istemezdim.. extra kredi borcu vs yoksa gecinilebilir ama kişisel olarak o kalabalıgi kaldıramazdım ben.. bilemedimki ne dicemi :) hayırlısı olsub hakkında..

Kayseri’de yaşıyoruz.burası çok düzenli gelişmiş her türlü imkanın bi çok şehre göre çok daha uygun olduğu bi şehir.inanın bu söylediğiniz bütün kriterler bizim için çok önemli ve burası ulaşım,rahatlık sakinlik güvenlik,okul kreş vs her konuda çok iyi bi yer.fakat başka çaremiz kalmadı gibi görünüyor.bütün bunlardan dolayı kvye daha çok sinirleniyorum

Ahahahah:))dinoo hoşgeldin şeref verdin.tabi o da bi seçenek:))Annesi kötü diye de adam boşanmaz ki yahu:)))amin canım hayırlısı olsun.borç filan Yok ama hiç bir açıdan burda ki standartlarda olmayacak bundan eminim.3 sene çekilmez mi İstanbul dino?3 sene sonra inşallah istediğimiz yere çıkar tayinimiz

Huzur nerdeyse oraya gidin derim. Sahsen istanbulda yasamak istemezdim. Tercih meselesi tabi. Ama nerde mutlu olursaniz oraya gidin. Siz istedikten sonra cocugunuza her imkani yaratirsiniz
Aynen.inanın huzur olmayınca hiçbişey olmuyor.istanbul benim de yaşamak istediğim bi şehir değil çok da korkutuyor ama hayırlısı diyelim

İstanbul’un yaşanacak yerleri var ama ben Beylikdüzü’nde yaşamazdım. Hele çocuğun okulu falan yani mümkün değil. Beylikdüzü kırsal ve gelişmemiş bir yer. Maalesef iyi bir yer değil.
Ama yapacağınız pek de bir şey yok gibi duruyor.
Umarım hakkınızda hayırlısı olur.

hoşbuldukk napıyım bdv de standartlarım var dışına çıkamıyorum düz insanım ben :)) boşan, sütçü, bahçivan.. hıı anne kötü diye boşanılmaz diyorsan ben de dikkate alıyım bunu :)
bilemedimki.. bikac yorumda okumuştum mantıklı geldi ya bu kadın uzak diye gelip günlerce kalırsa? hiç mi başka yere tayini çıkma durumu yok.? ya da bu kadının ordayken sizi rahat bırakma durumu hic mi yok? ( şuan sınırları zorluyorum galiba :) ) zorunlu olduktan sonra mutlaka geçer 3 yıl bi şekilde saçma sapan bi yerde 3. yılım dolmak üzere .. (yine de istanbul yerine burayı tercih ederim) her tip insanın olması, güvenlik durumu özellikle, o vıcık vıcık kalabalık beni çok daraltır..
ama gitmen iyi olur deriz, gidersin kötü olur.. kalman iyi olur deriz kalırsın kötü olur.. iki ucu şey. marul

Izmir'e bekleriz o zaman sizi:)
Umarim sorununuz biran önce çözülür..
Böyle vicdansiz insanlarin anne sıfatı alması hiç adil değil malesef,hersey gönlünüzce olsun..

Istanbul beni de hep korkutmustur. Ama emin olun huzursuzluk cikarmak isteyen insan dunyanin obur ucunda da olsaniz yapacagini yapar. Siz bununla bas etmeyi ve ona firsat vermemeyi ogrenmelisiniz bence.

Bende sınırları çok zorlayıp bu ve benzeri soruları günde milyon kez kendime soruyorum sıkıntı yok:))gidersek ne olur gelmez kesin hatta tamamen küser benimle ama bu seferde bütün tatillerde Ve tatil bitene kadar gitme kalma bekler,başka bi şehre çıkma ihtimali yüzde kaç,herhangi bi ilin uzak ücra bi ilçesi mi yoksa İstanbul mu?vs vs vs.bi deyim de benden gelsin o zaman:)boşa dolduruyorum dolmuyor,doluya dolduruyorum almıyor:))hesabı.(bu arada böyle bi deyim vardır umarım:))velhasıl belirsizlik can sıkıyor ama güzel günlerin geleceğine inanıyoruz dino

Izmir'e bekleriz o zaman sizi:)
Umarim sorununuz biran önce çözülür..
Böyle vicdansiz insanlarin anne sıfatı alması hiç adil değil malesef,hersey gönlünüzce olsun..
Çok teşekkür ediyorum inşallah herkes için herşey güzel olur.izmir olsun çok isterim ama maalesef çok düşük ihtimal.kendi için,annelik hazzını yaşamak için,bağlı değil bağımlı yetiştirip çocuk yapıp ilerde evladının yuvasını dağıtmak pahasına da olsa egosunu düşünen insanlar benim gözümde anne değil.doğurgan sadece.annelik çok başka anlam taşıyor

Istanbul beni de hep korkutmustur. Ama emin olun huzursuzluk cikarmak isteyen insan dunyanin obur ucunda da olsaniz yapacagini yapar. Siz bununla bas etmeyi ve ona firsat vermemeyi ogrenmelisiniz bence.
Yeter ki insanın kalbi kötü olsun o enerjiyle dahi huzursuz etmeyi başarır doğru söylüyorsunuz.esasında ben fırsat vermiyorum bu durumla baş ediyorum.yeri geliyo şakayla karışık yeri geliyo açık ve net söylüyorum yaptığı yanlışları kırmadan(ki bütün o yaptıklarına rağmen)duracağı yeri biliyor.fakat eşim fazla kafaya takıyor kvnin yaptığı saçmalıkları.

Siz hiç takmayın yaptığı saçmalıkları.ne güzel zamanlardasınız kendi canınızdan başka bi can taşıyorsunuz.böyle bi durumdayken size yapılanlar karşılıksız kalır mı?elbette ki hayır.ilahi adalet...bütün güzellikler için dua edin bol bol.Allah sağlıkla kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin evladınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…