- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi Light Of God
-
Aynen cvbı biliyorum ama fikir danışmak istedim:)yani kızımla alakalı endişelerim var.gğvenilir bakıcı kreş bulma noktasında malum İstanbul maddi manevi her açıdan ürküyor insanlarıcevap konu başlığında :)
İstanbul tüm imkanların önünüze serildiği bi şehir.
Tek yapmanız gereken işe yakın bi ev tutmak. O zaman trafik derdiniz olmaz.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim.böyle objektif yorumları görüp verdiğim kararın doğru olduğunu düşününmek iyi geliyorEvet istanbulun yaşam şartı zor trafik maddi yönden ama kendi işinize yakın bir ev bulabilirsiniz bakıcı da sonra ki işler yapılmayacak bibirşey değil yuvanız mutluluğunuz için yapmanız gerek
İnan’ın aslında cazip gelen hiçbir yanı yok tamamen mecburiyetten.eşimin zorunlu hizmeti bitmediği için;bundan sonra yaşamımızı devam ettirmek isteyeceğimiz şehirlerden hiçbirisi gelmez.o yüzden İstanbul.ve en az 3 sene kalmamız gerekiyor maalesefNeden istanbuldan başka yere tayini çıkamasın ki? Ben İstanbulda yaşayan biri olarak söylüyorum; başka şehirden buraya yaşamak için gelmezdim. Daha çayırı çimeni suyu bol, insanı yeteri kadar ve belli bi örfü adeti olan şehri seçerdim.
Çocuklara ferahlık lazım, doğal ortam lazım, korkusuz bi sokak lazım. Yani İstanbulda olmayan her şey lazım. Pahalı, kalabalık, karma, trafiği bol bi şehrin hangi şartları cazip geliyor?
işte bu yazdıklarınızdan dolayı korkuyorum gelmekten açıkcası.fakat maalesef başka hiçbir şehir gelmez.kiralar ne kadar acaba?hangi semtler güvenilirİstanbul'dan kaçmaya çalışıyorum ne zamandır. gelme derim. son zamanlarda öyle kalabalık ki. anlatamam yani. İstanbul'dan başka yere tayin isteyebilirseniz isteyin
Çok haklısınız.aslında kendimden yapacağım fedakarlıklardan hiç korkmuyorum ama endişelerim kızım için.gerçi okula başlama yaşına kadar inşallah başka istediğimiz bir yere tayinimiz çıkar.fakat kreş konusunda çok endişeliyimAnladığım kadarıyla eşiniz öğretmen ve Doğu hizmeti bitmediği için 3 sene kalacaksınız. Bence gidin. Doğma büyüme istanbulluyum. Şu an başka şehirde yaşıyorum. Çok daha fazla imkana sahip olursunuz. En azından kreşi vs değiştirme şansı olur. İstanbul’daki imkanlar başka şehirlerde yok. İşine yakın bi yerden ev tutarsınız. Hiç birşey yüzde yüz olumlu olamaz. Ve bazı durumlardan kurtulmak için başka şeylerden fedakarlık yapmak gerekir diye düşünüyorum.
eşiniz öğretmen mi. uçuk fiyatlar kiralar uçtu gitti. ki ben varoş yerde yaşıyorum işimden dolayiHangi semtler kira bakımından uygun,güvenilir
işte bu yazdıklarınızdan dolayı korkuyorum gelmekten açıkcası.fakat maalesef başka hiçbir şehir gelmez.kiralar ne kadar acaba?hangi semtler güvenilir
O zaman mecbur geleceksiniz. Sakin ve güvenlikli bi sitede oturur ve gezebilecek kdar para arttırırsanız güzel geçer 3 seneniz. Malum İstanbulda gezecek çok yer var.İnan’ın aslında cazip gelen hiçbir yanı yok tamamen mecburiyetten.eşimin zorunlu hizmeti bitmediği için;bundan sonra yaşamımızı devam ettirmek isteyeceğimiz şehirlerden hiçbirisi gelmez.o yüzden İstanbul.ve en az 3 sene kalmamız gerekiyor maalesef
Çok haklısınız 3 sene idare edicez artık.çok teşekkür ederimDoğma büyüme istanbulluyum. 6 sene önce evlenip ayrıldım istanbuldan. geçenlerde işimiz çıktı tam işe gidiş saatinde oradaydım. Şükrettim istanbulda yaşamadığıma. Korkunç bir yer olmuş. 3 sene sonra kaçın. İstanbul dışında da harika özel okullar ve kreşler var.
Evet öğretmen muhtemelen bizde z.hizmetten dolayı Beylikdüzü filan istiycez.kiralar nasıl acabaeşiniz öğretmen mi. uçuk fiyatlar kiralar uçtu gitti. ki ben varoş yerde yaşıyorum işimden dolayi
İkimizde öğretmeniz eşimle.maddi açıdan çok zorlar mı acaba?kira özellikleBen de İstanbulda yaşıyorum. Eğer güvenlikli bir sitede yaşıyor olmasaydım çocuğum için cesaret edemezdim mesela. İmkanlarınızi bilmeden yorum yapmak zor. Yaşadığınız şehirden gercekten daha iyiyse gelin. Kreş zaten çok var illa ki bir yer bulursunuz gonlunuze göre. Önemli olan maddiyat istanbulda
Umarım dediğiniz gibi güzel geçer.çok teşekkür ederim yorumunuz içinO zaman mecbur geleceksiniz. Sakin ve güvenlikli bi sitede oturur ve gezebilecek kdar para arttırırsanız güzel geçer 3 seneniz. Malum İstanbulda gezecek çok yer var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?