Gitmek gerek!

Light Of God

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
4.200
5.405
108
selamlar hanımlar.bir derdim var:)umarım yine konuyu yanlış yere açtığımdan taşınmaz:)gitmek gerek evet ama sizin fikirleriniz önemli benim için.empati yapmanız açısından şöyle yazayım:kendinize ait eviniz,kurulu bi düzeniniz var ve çocuğunuzun ilerde kreşti,okuldu iyi standartla huzurla yaşayabileceği güvenilir bi şehirdesiniz.ayrıca eşinizle severek dahası çok aşık olarak evlendiniz.buraya kadar herşey şahane gibi görünebilir:)fakat ne yazık ki size eşinize hatta torununa dünyayı dar etmeye çalışıp çoğu zamanda bunu başarmış bi kvniz var.şöyle anlatayım boşanmanız için uğraşan bi kv.tek seçeneğiz var tayin isteyip gitmek ve sadece siz değil eşiniz daha çok istiyor gitmeyi.fakat eşinizin İstanbuldan başka bi yere tayininin çıkması çok zor en az 3 sene İstanbul’da kirada yaşamak zorundasınız.ayrıca çocuk yetiştirmek,güvenilir bakıcı veya kreş bulmak,trafik vb İstanbul sorunlarını bilirsiniz.aslında tek bir sn durmam bu şehirde çekip gideriz ama kızım açısından yanlış karar vermekten korkuyorum yani burda ona sağladığımız imkanları gittiğimiz yerde sağlayamamaktan endişe duyuyorum.ne yapardınız bu durumda?

cevap konu başlığında :)
İstanbul tüm imkanların önünüze serildiği bi şehir.
Tek yapmanız gereken işe yakın bi ev tutmak. O zaman trafik derdiniz olmaz.
Aynen cvbı biliyorum ama fikir danışmak istedim:)yani kızımla alakalı endişelerim var.gğvenilir bakıcı kreş bulma noktasında malum İstanbul maddi manevi her açıdan ürküyor insanları

Evet istanbulun yaşam şartı zor trafik maddi yönden ama kendi işinize yakın bir ev bulabilirsiniz bakıcı da sonra ki işler yapılmayacak bibirşey değil yuvanız mutluluğunuz için yapmanız gerek

Evet istanbulun yaşam şartı zor trafik maddi yönden ama kendi işinize yakın bir ev bulabilirsiniz bakıcı da sonra ki işler yapılmayacak bibirşey değil yuvanız mutluluğunuz için yapmanız gerek
Yorumunuz için çok teşekkür ederim.böyle objektif yorumları görüp verdiğim kararın doğru olduğunu düşününmek iyi geliyor

Neden istanbuldan başka yere tayini çıkamasın ki? Ben İstanbulda yaşayan biri olarak söylüyorum; başka şehirden buraya yaşamak için gelmezdim. Daha çayırı çimeni suyu bol, insanı yeteri kadar ve belli bi örfü adeti olan şehri seçerdim.

Çocuklara ferahlık lazım, doğal ortam lazım, korkusuz bi sokak lazım. Yani İstanbulda olmayan her şey lazım. Pahalı, kalabalık, karma, trafiği bol bi şehrin hangi şartları cazip geliyor?

İnan’ın aslında cazip gelen hiçbir yanı yok tamamen mecburiyetten.eşimin zorunlu hizmeti bitmediği için;bundan sonra yaşamımızı devam ettirmek isteyeceğimiz şehirlerden hiçbirisi gelmez.o yüzden İstanbul.ve en az 3 sene kalmamız gerekiyor maalesef

Anladığım kadarıyla eşiniz öğretmen ve Doğu hizmeti bitmediği için 3 sene kalacaksınız. Bence gidin. Doğma büyüme istanbulluyum. Şu an başka şehirde yaşıyorum. Çok daha fazla imkana sahip olursunuz. En azından kreşi vs değiştirme şansı olur. İstanbul’daki imkanlar başka şehirlerde yok. İşine yakın bi yerden ev tutarsınız. Hiç birşey yüzde yüz olumlu olamaz. Ve bazı durumlardan kurtulmak için başka şeylerden fedakarlık yapmak gerekir diye düşünüyorum.

Hangi semtler kira bakımından uygun,güvenilir
İstanbul'dan kaçmaya çalışıyorum ne zamandır. gelme derim. son zamanlarda öyle kalabalık ki. anlatamam yani. İstanbul'dan başka yere tayin isteyebilirseniz isteyin
işte bu yazdıklarınızdan dolayı korkuyorum gelmekten açıkcası.fakat maalesef başka hiçbir şehir gelmez.kiralar ne kadar acaba?hangi semtler güvenilir

Çok haklısınız.aslında kendimden yapacağım fedakarlıklardan hiç korkmuyorum ama endişelerim kızım için.gerçi okula başlama yaşına kadar inşallah başka istediğimiz bir yere tayinimiz çıkar.fakat kreş konusunda çok endişeliyim

Doğma büyüme istanbulluyum. 6 sene önce evlenip ayrıldım istanbuldan. geçenlerde işimiz çıktı tam işe gidiş saatinde oradaydım. Şükrettim istanbulda yaşamadığıma. Korkunç bir yer olmuş. 3 sene sonra kaçın. İstanbul dışında da harika özel okullar ve kreşler var.

Ben de İstanbulda yaşıyorum. Eğer güvenlikli bir sitede yaşıyor olmasaydım çocuğum için cesaret edemezdim mesela. İmkanlarınızi bilmeden yorum yapmak zor. Yaşadığınız şehirden gercekten daha iyiyse gelin. Kreş zaten çok var illa ki bir yer bulursunuz gonlunuze göre. Önemli olan maddiyat istanbulda

Hangi semtler kira bakımından uygun,güvenilir

işte bu yazdıklarınızdan dolayı korkuyorum gelmekten açıkcası.fakat maalesef başka hiçbir şehir gelmez.kiralar ne kadar acaba?hangi semtler güvenilir
eşiniz öğretmen mi. uçuk fiyatlar kiralar uçtu gitti. ki ben varoş yerde yaşıyorum işimden dolayi

O zaman mecbur geleceksiniz. Sakin ve güvenlikli bi sitede oturur ve gezebilecek kdar para arttırırsanız güzel geçer 3 seneniz. Malum İstanbulda gezecek çok yer var.

Çok haklısınız 3 sene idare edicez artık.çok teşekkür ederim

İkimizde öğretmeniz eşimle.maddi açıdan çok zorlar mı acaba?kira özellikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…