Gitmek istiyorum

bazen banada geliyo heyheyler sıkılıyorum ama sonra düşününce nolursa olsun gereksiz insanlara rağmen hayatım güzel yaşadığım yer güzel. mutlu olmak için sebepler bul inan daha çabuk geçer kızgınlığın sıkıntın öfken... üzülme ama:58:

bazen banada geliyo heyheyler sıkılıyorum ama sonra düşününce nolursa olsun gereksiz insanlara rağmen hayatım güzel yaşadığım yer güzel. mutlu olmak için sebepler bul inan daha çabuk geçer kızgınlığın sıkıntın öfken... üzülme ama:58:
benim derdim sadece insanlar değilki..kendime kızgınım hayata yaşadıklarıma ne bileyim işte herşeye..

benim derdim sadece insanlar değilki..kendime kızgınım hayata yaşadıklarıma ne bileyim işte herşeye..

bunu yaşayan tek insan değilsin şekerim. hepimiz dönem dönem yaşıyoruz bunları. hatalarımızla yüzleşiyoruz aslında bu gerçekten çok hoş... insanları yargılamak suçlu bulmak çok kolay ama insan sadece kendi hatalarını düşündüğünde pişmanlık alır başını gider. çabuk atlatırsın inşallah. iyi akşamlar:58:

niyeler nedenler bitmiyorki?? her gece diyorumki yarın daha güzel olacak ama yok
her gün birbirinin aynı sanki..

evet malesef.herkes kendi derdini iyi biliyor ve cekiyor.hayatta ne oldum dememeli,ne olacam demeli.
hayatimin bu zor döneminde ne yapacagimi sasirdim....
icimin bir resmini cizebilsem buraya......ah ah

evet malesef.herkes kendi derdini iyi biliyor ve cekiyor.hayatta ne oldum dememeli,ne olacam demeli.
hayatimin bu zor döneminde ne yapacagimi sasirdim....
icimin bir resmini cizebilsem buraya......ah ah

malesef öyle.. hepsi geçiyor zamanla gececek
ama işte senden neler götürüyor geçerken o önemli

insanda yaralar aciyor,ve hayatin yüzünü görüyor insan ve ne kadar zor oldugunu,ne kadar mücadele gerektirdigini.
malesef öyle.. gitmeninde bir faydası yok kafa senle geldikten sonra ..önemli olan yaralara karşı dimdik ayakta kalabilmek ama onuda her seferinde beceremiyor insan..:5:

Back
X