Deniz yok evet ama tum sosyal aktiviteler de deniz kenarinda yapilmak durumunda degil..
Kışın tiyatro, sinema, gri sokaklari seyretmelik kafeler, bowling, yağarsa karlı yürüyüşler benim sevdiğim etkinlikler..
Eymir (ozellikle yürüyüş ve bisiklet), Mogan göl kenari, Papazın Bağı yeşilliği ve huzuru için kaçtığım yerler.. Ahlatlıbel, Altınköy, Beypazari, Kızılcahamam Milli Park Bölgesi, Atlı Spor Kulübü filan da iyidir..
Temmuz Ağustos aylari pek cekilmiyor evet ama havuzlar da var alternatif olarak..
Hamamönü ve Ankara kalesi cevresini severim, tarihi dokusundan dolayı..
Hacibayram, Kocatepe Camii gibi yerlere ozellikle cok bunaldigimda atarim kendimi..
Lüks ararsan Çukurambar, Park Caddesi vs mevcut..
Tek maaşla geçinen de var luks yasayan da..
Etlik, Balgat, Dikmen gibi yerler nezihtir, Balgat ve Dikmen biraz tuzlu olabilir tabii.. Bütçe dar ise Keçiören'in bazı yerleri uygun olabilir.. İşyerleri nerde olacak?
Zaman zaman ben de sıkılıyorum, insanız, bazen bi deniz gormek istiyorsun mesela ama "cok sıkıcı, yaşanmaz, berbat bi yer" denilmesini de anlayamiyorum..
Bir de, her seyden de onemlisi kafanin rahat olmasi ve evinde huzurlu olmak.. O zaman her yer guzel gelir bence..