Gitmek mi kalmak mı?

Benim anne babam vefat etti sadece ablam var. Eşimin ailesiyle bir sene beraber oturdum . Kayinvalide her şeye çok karışır. Uzak olduğu için gelip bir ay falan kalıyordu ama şimdi ebm fazla iki gün kalabilir çünkü kayınpederim izin vermez.

Ailen hayatta olsaydı bi düşün derdim.
Ama sadece ablan için kurulu düzenini bozma, ablan evliyse çok vakit ayıramaz. Eşinin ailesi için gitmiş gibi olacaksın, bir de kv her şeye karışıyorsa zor.
Ama şimdi maddiyat olarak zordaysanız orada daha rahat bir yaşam bekliyorsa gitmek mantıklı, ama şartlar yaklaşık aynı olacaksa olduğun yerde kal:)

Ailen hayatta olsaydı bi düşün derdim.
Ama sadece ablan için kurulu düzenini bozma, ablan evliyse çok vakit ayıramaz. Eşinin ailesi için gitmiş gibi olacaksın, bir de kv her şeye karışıyorsa zor.
Ama şimdi maddiyat olarak zordaysanız orada daha rahat bir yaşam bekliyorsa gitmek mantıklı, ama şartlar yaklaşık aynı olacaksa olduğun yerde kal:)
Dediginiz gibi olacak. Bunları da düşünmüyor değilim. 🙄

Ben yeni şehre gitmekten yana kullanıyorum oyumu.
Yenilik,değişiklik iyi geliyor insan ruhuna.
Tebdil-i mekanda ferahlık vardır diye düşünüyorum.
Kaldı ki şu anda yaşadığınız yere sizi çok da bağlayan bir şey yok gibi.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ailesine yakın olup da memnun olan yok mu? 🙄
Kendi aileme uzağım maalesef. Ama eşimin ailesine yakınız. Bir zararları yok hatta faydaları var sağ olsunlar. İlişkiniz nasıl bu önemli. Saygılı insanlarda sorun yasamazsiniz. E kendi aileniz zaten canınız. Niye sorun olsun ki?

Ben yeni şehre gitmekten yana kullanıyorum oyumu.
Yenilik,değişiklik iyi geliyor insan ruhuna.
Tebdil-i mekanda ferahlık vardır diye düşünüyorum.
Kaldı ki şu anda yaşadığınız yere sizi çok da bağlayan bir şey yok gibi.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Evet beni buraya bağlayan bir şey yok. Hem de ruhum sıkıldı. Ailelere yakın gitmesek de buradan gitmek istiyorum. Dualarınız için de çok teşekkür ediyorum. ❤❤❤😘😘

Kendi aileme uzağım maalesef. Ama eşimin ailesine yakınız. Bir zararları yok hatta faydaları var sağ olsunlar. İlişkiniz nasıl bu önemli. Saygılı insanlarda sorun yasamazsiniz. E kendi aileniz zaten canınız. Niye sorun olsun ki?
Cok saygılı olduklarını söyleyemem ama aramızda iki saat mesafe olacak. Ters de bir yer. Istedikleri zaman da gelemezler.

Cok saygılı olduklarını söyleyemem ama aramızda iki saat mesafe olacak. Ters de bir yer. Istedikleri zaman da gelemezler.
O zaman sorun yok bence. İstedikleri zaman gelemeyeceklerse rahat olun ve şansınızı deneyin derim.

Aileye yakın olma konusunda bende isterdim ama benim ailemle eşimin ailesi çok yakın olduğu için gitmek istemem. Herşeye karışan kayınvalide yoruyor. Aramızdaki diyalog mesafeli, gelmesi açısından da uzağım ama bir telefonla da olsa uzanıyor. Şöyle ki tatile ne zaman çıkmamız gerektiğinden, bende geleyime kadar burnunu sokmadan yapamıyor 😁 yakın olsak birde neler olurdu kim bilir :olamaz: yalnızlık iyidir ancak bir telefon kadar can sıkıcı olabilir. Hakkınızda hayırlısı olsun. Aileye yakın olayım derken kendi aile düzeninizi bozmak var işin içinde

Ailesine yakın olup da memnun olan yok mu? 🙄
Valla ben şükürler olsun memnunum, ama benim kv çok anlayışlı pat diye asla gelmez, benim çocuğa bakıyolar annem ve kv evlerini satıp benim sokağımdan aldılar şükürler olsun, işten gelirim yemeğime salatama kadar yaparlar, ikiside aynı şekilde yetiştiriyo oğlumu, ben iştem gelirim onlar direk siz kendi kendinize vakit geçirin der çıkarlar, 7 yıl olcak evleneli tabiki geçmişte sıkıntım oldu, kv annemi kıskandı büyük kavgalar oldu ama şimdi sıkıntı yapmıyo eğer seninkife öyleyse neden gurbetlik çekesin ki

Back
X