Gitmek mi kalmak mı?

Valla ben şükürler olsun memnunum, ama benim kv çok anlayışlı pat diye asla gelmez, benim çocuğa bakıyolar annem ve kv evlerini satıp benim sokağımdan aldılar şükürler olsun, işten gelirim yemeğime salatama kadar yaparlar, ikiside aynı şekilde yetiştiriyo oğlumu, ben iştem gelirim onlar direk siz kendi kendinize vakit geçirin der çıkarlar, 7 yıl olcak evleneli tabiki geçmişte sıkıntım oldu, kv annemi kıskandı büyük kavgalar oldu ama şimdi sıkıntı yapmıyo eğer seninkife öyleyse neden gurbetlik çekesin ki
Allah mutluluğunuzu daim etsin. Senin adına çok sevindim. Benim kayinvalide çok anlayışlı değil maalesef. Aynı sokakta otursak her gün gelir. Ama bizim gideceğimiz yer 2 saatlik mesafe ve ters bir yer. Altında araba olmadan gelmesi zor. Araba da yok. Uzakta olduğum için senede bir kaç kez gelip bir kaç ay kalıyordu. Biz gittiğimiz zaman 15 20 gün kalmak zorundaydık. Kâbus gibi geçiyordu. Şimdi en fazla iki gün. Çünkü torunlarına bakıyor.

Aileye yakın olma konusunda bende isterdim ama benim ailemle eşimin ailesi çok yakın olduğu için gitmek istemem. Herşeye karışan kayınvalide yoruyor. Aramızdaki diyalog mesafeli, gelmesi açısından da uzağım ama bir telefonla da olsa uzanıyor. Şöyle ki tatile ne zaman çıkmamız gerektiğinden, bende geleyime kadar burnunu sokmadan yapamıyor 😁 yakın olsak birde neler olurdu kim bilir :olamaz: yalnızlık iyidir ancak bir telefon kadar can sıkıcı olabilir. Hakkınızda hayırlısı olsun. Aileye yakın olayım derken kendi aile düzeninizi bozmak var işin içinde
Şu an yaşadığımız yerde bizi bağlayan bir şey yok. Bir de dediginiz gibi uzak olunca tatillerde mecburen onların yanına gitmek zorunda kalıyoruz. Ya da özledik diye gelip bir ay falan kalıyor. Eşim de" ailelere ayda bir kere gitsek bile yeter. Tatillerimizde bize kalır. Istediğimiz yere gideriz" dedi.

Şu an yaşadığımız yerde bizi bağlayan bir şey yok. Bir de dediginiz gibi uzak olunca tatillerde mecburen onların yanına gitmek zorunda kalıyoruz. Ya da özledik diye gelip bir ay falan kalıyor. Eşim de" ailelere ayda bir kere gitsek bile yeter. Tatillerimizde bize kalır. Istediğimiz yere gideriz" dedi.

sırf bu sebeple bile gidilir bene

sırf bu sebeple bile gidilir bene
Kayınpederimi çok severim kalmasını hiç sıkıntı etmem ama kayinvalide beni bunaltıyor. Bir bahane uydurup geliyor, bir ay kalıyor. Gelip normal bir şekilde kalsa niye sıkıntı edeyim ama sürekli eleştiriyor, her şeyime karışıyor. Yani o bir ay giden benden gidiyor.

Kayınpederimi çok severim kalmasını hiç sıkıntı etmem ama kayinvalide beni bunaltıyor. Bir bahane uydurup geliyor, bir ay kalıyor. Gelip normal bir şekilde kalsa niye sıkıntı edeyim ama sürekli eleştiriyor, her şeyime karışıyor. Yani o bir ay giden benden gidiyor.

Kayınvalide ekseriyeti olması açısından eğer gitmeniz sizin açınızdan iyi olacaksa ayda bir veya iki gidip özledim deyip gelemeyecekse gitmeniz iyi gibi gözüküyor. Ama bize hayır gözüken şerde olabilir. Yalnız bu zamanda kenara para atmak çok güç malum piyasa belli eğer sizin bu konuda da bir artınız olacak gibiyse gerçekten düşünebilir. Benim açımdan bir artısı olabilseydi ben yapabilirdim sanırım.

Kayınvalide ekseriyeti olması açısından eğer gitmeniz sizin açınızdan iyi olacaksa ayda bir veya iki gidip özledim deyip gelemeyecekse gitmeniz iyi gibi gözüküyor. Ama bize hayır gözüken şerde olabilir. Yalnız bu zamanda kenara para atmak çok güç malum piyasa belli eğer sizin bu konuda da bir artınız olacak gibiyse gerçekten düşünebilir. Benim açımdan bir artısı olabilseydi ben yapabilirdim sanırım.
Aklımda yapmak istediğim bir iş var. Gitmek istediğim yer daha müsait bunun için. Ama dediginiz gibi hayır mı şer mi bilemiyorum.

2279844

bence kalmak : p

Back
X