Gitmek...

Eylulm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
232
1.837
113
Herkese merhaba..

Merak eden mesaj atan arkadaşlar için konu açtım.Ankara dayım. İşe geldim bugun hatta. Yarın da protokol u vericez. Ertesi gün de mümkün olursa hemen bosanicaz inşallah..

Çok iyiyim .. bı hafta da verdiğim 3 4 kilo .. döktüğüm gözyaşlarım.. hepsi bosunaymis. O yüzden iyiyim ya. Oğlumla beni havaalanına karşılamaya geldi.. yolda giderken sözde gözümü korkutmaya çalıştı .. isterse erkek de tazminat davasi acabiliryormus ama o kadar cirkinlesmeye gerek yokmuş .. acaba kulaklarim doğru mu duydu diyorum içimden. Sen ne davası acacaksin deme gereği bile duymadım.. bu kadar alçalan birine ne denir ki.. sözde evliyken gelen tekliflere tenezzül bile etmemiş.. dayanamadim bende bu sözüne .. bu bı lütuf mu adam olan karısını aldatmaz bakmaz zaten diyebildim ..

Sözün özü ;

O kadar güzel bi kalbi var ya şehit olursa diye korktugum, dualarimda kendimden çok ona yer verdigim, ömrüm dediğim zat bile nefsinin esiri olmuş meğerse.. sınavını kaybetti.. bu dünya da ki en büyük zenginlik olan evladını onu eskiden çok seven bir eşi kaybetti..

Ve ben dimdik ayaktayım. Çok iyiyim.. gerçek yüzünü gördüm.. neredeyse bir ay olacak .. bı insanın hayatı bu kadar aniden değişir mı ? Burda okusam belki inanmazdim ama ben yaşıyorum .. ve iyi olmama en büyük sebep ailem .. hep arkadamda ..

Burdan da arkadaş edindim. Avukat bi arkadaş sağolsun arayıp soruyorum herşeyi çok yardımcı oluyor.. Arayıp Soran mesaj atan gün aşırı.. herkese teşekkür ederim. Yaşadığım şoku sizinle atlattım.. sanki omuzlarimda ki yükü hepiniz paylaştınız.. çok uzattım farkındayım ama hiç kimseye çok güvenmemek gerekirmiş ..

Şayet işin içinde aldatma varsa ki konuyu tam bilmiyorum,mutlaka destek alın mutlaka!

gerçek yüzünü gördüm diye bir cümlen var iyi ki görmüşsün yoksa hala onu sevdiğini vatan için gittiğini falan düşünüp kendini perişan edecektin
Zaten kendimi perişan ettiğim konu buydu.. sebepsiz yere.. kendi karısıni hadi beni geç evladıni bile yüzüstü bırakan kişi ve vatan sevdası haa.. pehh

Rabbim yar ve yardımcın olsun.
Sen cok güclü bi kadınsın
Iyi olmana çok sevindim
Hep mutlu olursun insallah

Merak ettiğim için soruyorum yani sizi incitecek ise cevaplamayabilirsiniz,gerekçe hislerim bitti idi.Peki bunu hiç hissetmediniz mi?
Bittigini belirten hiç bişey yoktu ki aramızda .. cinsel yönden. Sarılmak bakışmak.. sevdiğini söylemesi özledim demesi.. ama kendi deyimine göre rol yapıyormuş. Bu daha çok canımı acıtti ya zaten. Beni ne yerine koydu. Ofkeliyim..

Hala akli para pulda yani,isterse tazminat davasi acabilirmis.Ne diye suclayacak acaba seni?Adam olan zaten esini aldatmaz bunu bir lutuf olarak goruyor.Eylul sen bu adamdan kurtuluyorsun.Allahin sevgili kulusun ki.Bizim ser gordugumuz seylerde hayir var diye bosu bosuna dememisler

Canım Allah yardımcın olsun. Ailen ve bebeğin senin ilacın olacak, onlara sımsıkı sarıl.
O eş bozuntusunun ailesi ne durumda şu anda, seni hiç aradılar mı memleketteyken?

'İsterse erkek de tazminat davası açabilirmiş'
Şu cümlenin üstüne ben olsam çekişmeli boşanırdım. Yüzsüzlüğün bu kadarı pes! Şerefsiz adam seni ne ile suçlayıp da tazminat alacakmış acaba? Ama işin iyi yanı ne biliyor musun, canının daha az acıması için rabbim bu adam bozuntusunun pis yönünü gözler önüne seriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…