Zaten kendimi perişan ettiğim konu buydu.. sebepsiz yere.. kendi karısıni hadi beni geç evladıni bile yüzüstü bırakan kişi ve vatan sevdası haa.. pehhgerçek yüzünü gördüm diye bir cümlen var iyi ki görmüşsün yoksa hala onu sevdiğini vatan için gittiğini falan düşünüp kendini perişan edecektin
Yok aldatma tenezzül etmemiş . Ama bundan sonra hayatına kimse karisamazmisŞayet işin içinde aldatma varsa ki konuyu tam bilmiyorum,mutlaka destek alın mutlaka!
Sadece bu mu yani? Çok tuhaf ya... Geçmiş olsun.Yok aldatma tenezzül etmemiş . Ama bundan sonra hayatına kimse karisamazmis
Merak ettiğim için soruyorum yani sizi incitecek ise cevaplamayabilirsiniz,gerekçe hislerim bitti idi.Peki bunu hiç hissetmediniz mi?Yok aldatma tenezzül etmemiş . Ama bundan sonra hayatına kimse karisamazmis
Bittigini belirten hiç bişey yoktu ki aramızda .. cinsel yönden. Sarılmak bakışmak.. sevdiğini söylemesi özledim demesi.. ama kendi deyimine göre rol yapıyormuş. Bu daha çok canımı acıtti ya zaten. Beni ne yerine koydu. Ofkeliyim..Merak ettiğim için soruyorum yani sizi incitecek ise cevaplamayabilirsiniz,gerekçe hislerim bitti idi.Peki bunu hiç hissetmediniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?