Gitmek...

yeminle arkadasım geçen hafta aklıma geldin aradım bakımdım birşeyler yazdınmı acaba
dedim

sonra allah yardımcısı olsun inşallah herşey yolundadır dedim içimden ,

çok şükür iyisin ve daha iyiolacaksın

Rol mü yapıyormuş,kimi kandırıyor bir kadın anlar!ben bu işin altından çok farklı bir durum çıkacağına adım kadar eminim,konularınızı okudum ve bu işte bir iş var kesinlikle!Kendinden nefret ettirmeye çalışmış,beceremeyince işi başka yöne çekmeye çalışmış....Ama aklınıza hiç gelmeyecek bir durum!
Bir adam minik bir yavrusu huzurlu bir yuvası,cinsel anlamda sorun yaşamadığı eşinden bir çırpıda hislerim değişti diyerek ayrılmaz tabiatın kanununa ters!
Başka biri yok
İş durumu var
Kavga yok
cinsel soğukluk yok
Pehhhh hiçç akıl işi değil,his işi hiç değil!

E Eylulm eşinizle iletişiminizi çocuk dışında minimuma indirgeyin ve tamamen kendi hayatınıza odaklanın.

Konunuzu başından beri takip ettim, eşiniz suçluluk duyguları içinde kıvranıyor ve kendini rahatlatmak için de arada size dokunduruyor. Bu durumun tek sorumlusunun o olduğunu çok net bir biçimde hissettirin. Onun tahrik edici sözlerine prim vermeyin.

Çünkü eşiniz bencil biri bence ve elinden gelse aldığı kararın sorumluluğunu bile size yüklemeye çalışacak. Buna izin vermeyin. Daha gözü pek olun ve hayatınızı sahiplenin. Artık ondan bağımsız bir hayat kurduğunuzu net bir şekilde görsün. Bu şekilde zamanla öfkeniz azalacak. Kendi haklılığınızdan asla şüphe etmeyin ve kendinize güvenin.

Canım konularını sayfa sayfa okumuştum. Yaşadıklarına çok şaşırdım ve üzüldüm.
Bir yorumunda eşine olan öfkenden bahsetmişsin.
Öfkeni at .. atmadığın sürece içinde bitirmen çok zorlaşacak. Takdiri ilahi böyle demekki.
Ayrıca güçlü olmanı takdir ettim. Rabbim yolunu sonunu hayırlı etsin.

İnsanoğlu çiğ süt emmis derler.kimseye gözü kapalı guvenilmiyor ve sen bunu yaşayarak tecrübe ettin.eşin belliki şımarmiş.neymis efendim kızlar ilgi göstermiş numara yollamış,beyzade de ne oldum delisi olmuş.lakin hayat çok güzel dersler verir insana.ne icin,nelerden vazgeçtiğini anladığında,hayat ona da sağlam bir ders verecek.fazla muhatap olmayın şu adamla artık.evladinla mutlu huzurlu bir hayat dilerim.hepsi geçecek.

Hakkında hayırlısı olsun. Evladınla mutlu huzurlu bir ömür geçirirsin inşallah...

İşte harika bir kadın!!!

Hatırladım sizi, iyi olmanıza sevindim. Daha cok iyi olursunuz insallah, yolunuz aydınlık olsun

Dün aklımdaydın , iyi olduğuna sevindim. İnşallah hakkında hayırlısı olur.

Allah onu bildiği gibi yapsın.

Aldatmamış ya madalya takman Laz'ım.

Ben buna inanmadım.yani erkekler öyle kolay kolay rol yapamazlar.bence bir anda bişey oldu.rol falan hikaye.yani aklıma gelen belki birisi kafasını karıştırdı.ama işte eşin de ilk sınavında sen ve evladından vazgeçerek bu sınavi kaybetti.

Insallah bundan sonra hayatina hicbir zaman boyle karaktersiz bir insan girmez. O pisman oldugunda sen cok seyi asmis olacaksin. Yolun acik olsun.

Allah yolunu açık etsin
Böyle dik durabilen kadınlara bayılıyorum
Geçireceksin bu günleri inan, çok güzel bir hayatın olacak bundan sonra
Her darlığın bir aydınlığı var çünkü

Her zaman iyi ol. Güçlü olmak seni yorabilir hayatı akışına bırak istediğin zaman ağla içinde bırakma yavaş yavaş unutacaksın sonra ağlamak bile saçma gelecek zaten. Oğluşunu öp yerime.

Eski eş gerçekten çok çirkinleşmiş. Hem durduk yere sizi terk edecek hem de size dava mı açacakmış? Pislik. Muhatap olmayın. Yüzüne tükürmeye değmez adamlardan olmuş. Allah sizin yolunuzu açık etsin.

Neden mı böyle yaptı.. dengesiz çünkü .. nankör.. mutsuzlukla bezeliydi.. ben hep güler yüzlü çocuk ruhluydum.. komik şarkılar eşliğinde oynadim. Yabancı şarkıları kafama göre çevirip söyler gülerdim.. o da gulerdi. İyi böylesin derdi.. doğumdan sonra aldığım tüm kiloları verdim.. kendimi asla birakmadim. Ama o nankörlük yaptı.. tokadı yiyecek elbet . Bundan sonra güzel bir yer bulup uyusun rüyasında görür .. herkes sizin dediğinizi diyor çok güçlüsün maşallah diye.. bana bı kaç şey daha söyledi ama burda soylemiycem.. o yüzden ona karşı hissizlestim .. kendime kızgınım o ilk zamanlar ağladığım sizladigim için değmezmiş...

Bu arada eşiniz bin pişman ve sizi bu saçma tehditlerle tahrik ederek çıldırtmaya kavga çıkartıp haksız duruma düşürmeye çalışıyor. Sonra verdiği kararın doğru olduğu konusunda içini rahatlatacak. Dediği saçmalıkların başka açıklaması yok.

Siz bu kadar iyi niyetliyken karşı tarafın bu kadar art niyetli olması... Eşinizin ailesiyle aranız nasıldı?

Allah yardımcınız olsun görmüşsünüz zaten gercek yuzunu bundan sonra ugrasmazsınız üzülmezsiniz oğlunuzla güzel bir hayta kurun eşinizide Allah ıslah etsin ne diyelim yinede evladınızın babası söylenecek çok şey yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…