Benimki de böyle söylemişti. Her tartışmada azalmış sevgisi. Ha bir de artık omuzlarına masaj yapmıyormuşum! Ben de onu sevmiyormuşum. Benim adıma konuşma demiştim. Kendi ayıbına beni ortak etmeye çalıştı. Daha çok yeni durumun. Zamanla azalacak duyguların. Senin şansın uzaklaşman olacak. Keşke ben de uzağa gidebilseydim. Dün çocuk hastalandı. Hastaneye beraber götürmek zorunda kaldık. O durumda bile bana yeni arabasının özelliklerini, bu ay kazandığı parayı anlatmaya başladı. Sen normal değilsin dedim, sustu. Ne kaybettiğini gör demeye çalışıyor. Yahu seni altınla kaplasalar zerre değerin yok!Aklimdakileri sordum. Herşeyi nasıl bı anda bitirebildigini. O anlattı ben dinledim işte . Bana ufacık gelen tartışmalarin onun için aslında büyük olduğunu.. saçma sapan muhabbet işte. Bende anlamadım ne konuştuk o kadar.. of bilmiyorum ya haklısınız da Ankara dan gidene kadar evimizden gidene kadar bu melankoli halim devam edicek sanırım.
Kandilimiz mübarek olsun arkadaşlar ..
Bi gün çok iyiyim bı gün en dipte..
İsteyim bu saatte. Mesai çok erken başladı.gece hiç uyumadim. Regl oluyorum bu taraftan sancı bı taraftan oğlumun azı dişleri patlıyor. Ve içimdeki acı beynimi zorluyor..
Geçen gece eşim aradı yarım saat konuştuk. olmayacak hiç bişey eskisi gibi elbette ama bana bunu yapan adama yine icimin acısını paylasiyorum.o da aynı şekilde bana.. Bu kalabalığın içinde hep tek sığınağım dert ortağım oydu.
Kimseyle konuşamıyorum ki doğru düzgün. Arkadaşlara anlatıyorum. Yok donuna kadar al, süründür demeler. Beddua etmeler . Sonra da hop kendi dertlerinden yakınmalar..
Ben eşim sürünsün istemiyorum ki. O mutsuz olduğunda ben nasıl onun mutsuzluguyla mutlu olayım.. sadece eşim için bile değil hiç tanımadığım biri olsa da aynı seyi düşünürdüm. Sevgisi bitmiş eyvallah.. kötüyüm arkadaşlar içimde karanlık var geçecek Allah in izniyle biliyorum ama işte... Elhamdülillah oğlum bı tek bana iyi gelen..
Derdimi anlamayanla paylaşmak zaman katliamı başka da bişey degil..
Aklimdakileri sordum. Herşeyi nasıl bı anda bitirebildigini. O anlattı ben dinledim işte . Bana ufacık gelen tartışmalarin onun için aslında büyük olduğunu.. saçma sapan muhabbet işte. Bende anlamadım ne konuştuk o kadar.. of bilmiyorum ya haklısınız da Ankara dan gidene kadar evimizden gidene kadar bu melankoli halim devam edicek sanırım.
hakkınızda hayırlısı eylülmİyi akşamlar arkadaşlar ..
Evet eşim aldatmadi fiili olarak, ama kendisinin de daha sonra dediği gibi artık sevgim bitti ilgim başka yerlere kişilere kayabilir sana bu haksızlığı yapamam dedi.. eşimin kişiliği buydu. Bende bitti mi biter derdi. Ama ben hiç beni bitirebilecegini.bize bunu yapacağını dusunmezdim bile. Her neyse olan oldu artik. Hayatimizdan meslekten ötürü çok şey paylasamadik. Yasayamadik.. sebep çok yani ..
Kötü şeyler yasamadan, saygıyı yitirmeden bitiyor .. keşke böyle olmasaydı ama yapacak bir şey yok..
Biz yavrumla mutlu olalım inşallah. Şimdi bile çok mutluyum yanımda çok şükür sağlıklı bu en büyük zenginlik ve mutluluk kaynağı benim için..
Eşim de mutlu olsun inşallah kalben söylüyorum .. 3 günlük dünya hayatı zehir etmeye gerek yok. Arada ağlayıp zirlayip en dibe çöküp çıkacağım inşallah.. doğum da öyle değil mı.. 19 saatlik sancinin sonunda en dayanılmaz olduğu bı an da acim bı anda kesildi ve yavrumu kucağıma aldım .. bu da öyle sıkıntının sonunda elbet ferahlık gelecektir..
İyi akşamlar..
hakkınızda hayırlısı eylülm
bişey soracağım tazminat davası da açtınız mı da eşiniz isterse erkek de açabiliyor diyor
bide tazminat davası mı açacakmış utanmadan?
Siz boşandınız mı peki?içim şişti valla. bende iyi insanımdır kimse için asla kötülük düşünmem. taş atana gül atmaya çalışırım ama bu iyilik değilki. adam kendi hayatı için senin ve asıl önemlisi çocuğunun hayatını harcıyor. ve ortada bişey yokken. neymiş tartışmalar ona göre büyükmüşmüş. madem öyleydi niye o zamanlarda tepki vermedi. bence bu işin içinde başka işler var. bırak vicdanıyla başbaşa kalsın. beddua etme tabikide ama iyi olsun mutlu olsun da deme. adam çocuğunu düşünmüyoki sana sende mutlu ol demesi ne kadar inandırıcı geliyor anlamıyorum. üzülmüş numaralarına kanıpta kendini daha fazla üzme. bak aynı süreci sonuna kadar olmasada sonundan bir adım önceye kadar yaşamış bir insanım. bende seninle aynı şeyleri hissettim inan ama gerçekten ne seni ne çocuğunu düşünmüyo karşındaki insan. ki ben o yaşadığım süreçte çocuğum hastaydı. doğum iznimdeydim ve beş kuruş param yoktu. üstüne avukatın verdiği akılla gelip arabayıda götürdü. ta batıkentten dışkapıya minibüsle hastaneye götürdüm çocuğumu. kimse kimseye acımıyo lütfen sende acıma o adama artık. iki yumuşak davranınca başa dönüyorsun. bunu kendine yapma. aynı şekilde boşanmış bir arkadaşımda var ve kızı var şu an ne durumda biliyormusun adam hem hayatını yaşıyor hem de eski karısının ona sevgisi bitsin istemediği için elimin altında dursun bi gün bu hayattan sıkılınca geri ona dönerim düşüncesinde olduğu için bu tür davranışları çok iyi kullanıyor. lütfen aciz olsanda ona belli etme. etme ki seni elinin altında bilmesin bilmesinki anlasın yaptığı hatayı.
Siz boşandınız mı peki?
Eylul karşı tarafta durumlar nasıl konuşmaya çalışıyormu seninle? O ne durumda gözlemleme şansın oldumu sakın üzülme umarım bi bunalım geçiriyordur ve tamamen bitmeden düzelirGünaydınlar
Ben bugün mutluyum ya. Yüzüne bile bakmak gelmiyor içimden . Mecbur gozgoze geldik ve bomboş olmuşum ona karşı işe gelirken eskisi gibi fenomen radyo dinleyerek geldim o kadar iyiyim yani düşünün.. siz sakin olun arkadaşlar geçiyor ve ben güçlenerek yenilenerek yine eskisi gibi oluyorum..
Huzurluyum
Geçecek. Bak 1 ay öncesine göre daha güçlüsün. Reelden gittiği gibi rüyalarından da gidecek. Zaman herşeyin ilacı. Ama sana biraz yavaş ve zor geçecek ama geçecek. herşeyi yaşa arkaya atma. Acı çekmen gerekiyorsa şimdi çek. Ağla zırla. Ama sabah olacak. Güneş doğacak. Er yada geç. Şimdi karanlık sabaha karşı daha karanlık olacak. Ve en karanlık olduğu andan kısa bir süre sonra güneş doğacak. Her kötü şeyi savmak için bunu düşünmek lazım. Allah sana ve kuzuna sağlık versin. Boşver. Değmiyor. Boşveremzsende birgün boşvereceğin zamanın geleceğini bil.Saat 2.30 civarı.. bı kaç gündür uykusuzluğun dibine vurdum. Ah bu azı disler .. şimdi ki uyanıklığımın sebebi azonce korkuyla uyandığım rüya..
Kabuslar dan uyandiginizda basinizda dua okuyan adam nasıl kabusunuza kötü adam olarak girer adlı anı yaşıyorum.. sen ne ara alcaldin bu kadar be adam.. yine adam dedim kusuruma bakmayin..
Ben bosverdim ki zaten onu.. bı kaç şey oldu buraya yazıp zihnimdekini yazılı hale getirmek istemiyorum.. o yüzden diyorum alcaldi diye.. ben meğer koca bı yalanın kalbinde yasiyormusum.. ailecek oğlumla gelecegimizi hayal ederken o bekarlık düşlerindeymiş.. yazık.. kendime üzülüyorum böyle biri için kendimi üzdüm heba ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?