Gitmek...

Aklimdakileri sordum. Herşeyi nasıl bı anda bitirebildigini. O anlattı ben dinledim işte . Bana ufacık gelen tartışmalarin onun için aslında büyük olduğunu.. saçma sapan muhabbet işte. Bende anlamadım ne konuştuk o kadar.. of bilmiyorum ya haklısınız da Ankara dan gidene kadar evimizden gidene kadar bu melankoli halim devam edicek sanırım.

Belki siz merhametli bir insansınız hala eşinizin mutlu olmasını istiyorsunuz ama gözünüzü tam olarak açamamışsınız bence. Ben olsan kendimi geçtim çocuğumu düşünürüm.Bu fikir aklına daha önce girdi, size söyleyene kadar kimbilir kac gun kac ay sizi sevmeden sizinle birlikte oldu. Ergen gibi hayatımı yaşayacağım diyip bir çocuğu babasız büyütmeyi göze alıyor. Yarın bir gün eşiniz başka biriyle sevgili olacak belki evlenecek başka bir çocuğun babası olacak. Madem olgun değildin gözün dışardaydı neden çocuğumla benim kanıma girdin demez misiniz.

İlk okuduğumdan beri sizin için çok üzülüyorum.Tamam sevgide evliliklerde bitebilir ama lütfen şu adamın ağzının payını bir verin artık.Onunda canı yansın. Hiç olmazsa içiniz soğur biraz.Adam karşınıza geçmiş hala pişkin pişkin konuşuyor.Yarın arkanıza baktığınızda neden dememişim diyeceksiniz.Allah çocuğunuzla güzel bir hayat sunsun inşallah size.

Benimki de böyle söylemişti. Her tartışmada azalmış sevgisi. Ha bir de artık omuzlarına masaj yapmıyormuşum! Ben de onu sevmiyormuşum. Benim adıma konuşma demiştim. Kendi ayıbına beni ortak etmeye çalıştı. Daha çok yeni durumun. Zamanla azalacak duyguların. Senin şansın uzaklaşman olacak. Keşke ben de uzağa gidebilseydim. Dün çocuk hastalandı. Hastaneye beraber götürmek zorunda kaldık. O durumda bile bana yeni arabasının özelliklerini, bu ay kazandığı parayı anlatmaya başladı. Sen normal değilsin dedim, sustu. Ne kaybettiğini gör demeye çalışıyor. Yahu seni altınla kaplasalar zerre değerin yok!

Iyi bir insan olmak, iyi bir insan taklidi yapmak, efendi durmak maalesef karşıdakini geri döndürmeye yetmez. Kimse iyi diye biriyle olmaz. Vay ben cok iyi birini kaybettim diye üzülmez. Aklında bulunsun.

Tartışmalar çok büyüktü sevgisi bitti ama uçkurdan geri kalmadı karı koca hayatınız devam.etti son ana kadar öyle mi, seninle ihtiyaç giderdi yani, boşanana kadar yolu var o ayrı yatak ayrı dedi farkında mısın

içim şişti valla. bende iyi insanımdır kimse için asla kötülük düşünmem. taş atana gül atmaya çalışırım ama bu iyilik değilki. adam kendi hayatı için senin ve asıl önemlisi çocuğunun hayatını harcıyor. ve ortada bişey yokken. neymiş tartışmalar ona göre büyükmüşmüş. madem öyleydi niye o zamanlarda tepki vermedi. bence bu işin içinde başka işler var. bırak vicdanıyla başbaşa kalsın. beddua etme tabikide ama iyi olsun mutlu olsun da deme. adam çocuğunu düşünmüyoki sana sende mutlu ol demesi ne kadar inandırıcı geliyor anlamıyorum. üzülmüş numaralarına kanıpta kendini daha fazla üzme. bak aynı süreci sonuna kadar olmasada sonundan bir adım önceye kadar yaşamış bir insanım. bende seninle aynı şeyleri hissettim inan ama gerçekten ne seni ne çocuğunu düşünmüyo karşındaki insan. ki ben o yaşadığım süreçte çocuğum hastaydı. doğum iznimdeydim ve beş kuruş param yoktu. üstüne avukatın verdiği akılla gelip arabayıda götürdü. ta batıkentten dışkapıya minibüsle hastaneye götürdüm çocuğumu. kimse kimseye acımıyo lütfen sende acıma o adama artık. iki yumuşak davranınca başa dönüyorsun. bunu kendine yapma. aynı şekilde boşanmış bir arkadaşımda var ve kızı var şu an ne durumda biliyormusun adam hem hayatını yaşıyor hem de eski karısının ona sevgisi bitsin istemediği için elimin altında dursun bi gün bu hayattan sıkılınca geri ona dönerim düşüncesinde olduğu için bu tür davranışları çok iyi kullanıyor. lütfen aciz olsanda ona belli etme. etme ki seni elinin altında bilmesin bilmesinki anlasın yaptığı hatayı.

hakkınızda hayırlısı eylülm
bişey soracağım tazminat davası da açtınız mı da eşiniz isterse erkek de açabiliyor diyor

bide tazminat davası mı açacakmış utanmadan?

hakkınızda hayırlısı eylülm
bişey soracağım tazminat davası da açtınız mı da eşiniz isterse erkek de açabiliyor diyor

bide tazminat davası mı açacakmış utanmadan?

Blöf yapıyor lavuk. Neyin tazminatini isteyecek. Bir an once bitsin istio asla acmaz. Sen de yapmazsın ama cekismeli bosanmak lazim bu adiden. Zamaninda soyleseymis aklim kayiyo diye. Kime kayiyosa sanki ceo bana kıçımın kenarı ya kendini saglama almis bi kariyi garantilemis ondan boşanıyor. Gözünde büyütme şunu lutfen.

Siz boşandınız mı peki?

Siz boşandınız mı peki?

hayır ama dava açıldı ara karar alındı. bizim sorunlarımız aileviydi. boşanalım dediğinde ben bütün eşyalarını kapıya koydum. o aklı sıra benim gözümü korkutup bana herşeye tamam dedirtmeye çalıştı. ama hiçbirine boyun eğmedim. ara kararıda çocuğu alır götürürüm diye çıkarttırmış ama hakim bi avm de sadece 2 saat karar vermiş. o da ayın ilk ve 3. pazarı o kadar. baktı bende geri dönüş yok bende farklı şehirde iş aramaya falan da başlamıştım burda kalmayı düşünmüyordum. hiç boyun eğmedim bitiriyosa kapı orda bugün bu saat bunun böyle olduğunu bilir ve tabi bu süreçtede 6 ay kadar anasının evinde kaldı kimin ne olduğunu da anlamış oldu ve gelip yalvardı. baya süründü. ben babamı erken yaşta kaybettiğim için kızım babasız büyümesin diye son bir şans verdim. çok şükür o gün bu gündür bir sıkıntımız olmadı. 2 yıl ailesiyle görüşmedim. akıllanmışlardır umuduyla onlarada son bir şans verdim. toplamda aradan 3 yıl geçti. herkes payına düşen dersi aldı. ve çok şükür eski sorunlarımız yok. bende çok ağladım. konu sahibiyle aynı şeyleri düşündüm ama eşime hiç belli etmedim. onun karşısında hep dik durdum. dik durmak derkende gereksiz gururlu gibi değilde normal bişeymiş gibi karşıladım sen bilirsin ne istiyorsan onu yapmakta özgürsün dedim. onun yanında hiç ağlamadım. çocuğunu ne zaman istersen görebilirsin dedim seninde çocuğun dedim. o inatla alıp ailesine götürmek istedi kızım daha çok küçüktü olmaz dedim. yine aklı sıra bana ders vermeye kalkıp kendi aldı dersini. yani diyeceğim erkekler biraz farklı bakıyorlar olaya. konu sahibiyle aynı durumu bir arkadaşım yaşadı ve boşanalı 3 yıl olmasına rağmen adam hala elinin altında tutmaya çalışıyor. kadın az kendini toparlıyor hayata tutunuyor adam çocuğu görmeye geldiğinde ya ben seni çok seviyorum tekrar mı denesek diyor kadını umutlandırıp yine kayboluyo ortadan yani amaç tekrar barışmak diil elimin altında dursun o da beni sevsin bende öbürleriyle günümü gün edeyim. hem pastam dursun hem karnım doysun

konuyu sıkı takipteyim
konu sahibi allah askına eşiniz iyi biri olabilir fakat size yaptıgı nedir iyi insan fedakarda olur
sizi ve o k-üçük yavrunuzu bırakıp giden arkasına bakmadan nasıldır sizce
beni istemeyeni ben hiçççççç istemem biliyorm yasanmıslıklar var zor hemde cok zor
ama bu noktalara geldiyse sorun var evlilikte vede adamda öyle herseyde bosanılsaydı inan bende coktan bosanmıstım
bırakıp gitmeyi kafaya koyan göze alan adam zaten silmiş bazı seyleri
siz hala bir umut yakıstıramadıgınz eşinize gecerli bir sebep arayacaksınz
aramanıza hiççç gerek yok sizi sabepsiz bırakıp gitmesi ayrılmak istemesi bile yeter
su an ruhunuz hastalandı bedenen iyi olabilirsnz ama ruh hasta saglıklı düşünemiyorsnz beyin bazı gercekleri kabul etmiyor mantık farklı calısıyor sizde hemen muayene olun ne gerekiyorsa ruhunuzu tedavi ettirin
emin olun daha iyi olucaksınz
sizi yarı yolda bırakan bir adam sizce adam olabilirmi
o küçük yavruyla hayat mücadelesi vereceksnz
nerde insanlık siz ona kıyamadıgınz için tazminat davası cekişmeli bosanmada istemezsinz
elinizde ne hak varsa kullanın alın haksa hak bırakmayın ilerde pişman olmayın

Günaydınlar

Ben bugün mutluyum ya. Yüzüne bile bakmak gelmiyor içimden . Mecbur gozgoze geldik ve bomboş olmuşum ona karşı işe gelirken eskisi gibi fenomen radyo dinleyerek geldim o kadar iyiyim yani düşünün.. siz sakin olun arkadaşlar geçiyor ve ben güçlenerek yenilenerek yine eskisi gibi oluyorum..

Huzurluyum

Eylul karşı tarafta durumlar nasıl konuşmaya çalışıyormu seninle? O ne durumda gözlemleme şansın oldumu sakın üzülme umarım bi bunalım geçiriyordur ve tamamen bitmeden düzelir

Eylul aldatmismi esin bunun icin miydi hersey cekip gitmek istedi ne zaman kiminle ne ara ona mi gidecekmis bilmiyorum son durumlari meraklardayim bi ozet lutfen

Saat 2.30 civarı.. bı kaç gündür uykusuzluğun dibine vurdum. Ah bu azı disler .. şimdi ki uyanıklığımın sebebi azonce korkuyla uyandığım rüya..

Kabuslar dan uyandiginizda basinizda dua okuyan adam nasıl kabusunuza kötü adam olarak girer adlı anı yaşıyorum.. sen ne ara alcaldin bu kadar be adam.. yine adam dedim kusuruma bakmayin..

Geçecek. Bak 1 ay öncesine göre daha güçlüsün. Reelden gittiği gibi rüyalarından da gidecek. Zaman herşeyin ilacı. Ama sana biraz yavaş ve zor geçecek ama geçecek. herşeyi yaşa arkaya atma. Acı çekmen gerekiyorsa şimdi çek. Ağla zırla. Ama sabah olacak. Güneş doğacak. Er yada geç. Şimdi karanlık sabaha karşı daha karanlık olacak. Ve en karanlık olduğu andan kısa bir süre sonra güneş doğacak. Her kötü şeyi savmak için bunu düşünmek lazım. Allah sana ve kuzuna sağlık versin. Boşver. Değmiyor. Boşveremzsende birgün boşvereceğin zamanın geleceğini bil.

Ben bosverdim ki zaten onu.. bı kaç şey oldu buraya yazıp zihnimdekini yazılı hale getirmek istemiyorum.. o yüzden diyorum alcaldi diye.. ben meğer koca bı yalanın kalbinde yasiyormusum.. ailecek oğlumla gelecegimizi hayal ederken o bekarlık düşlerindeymiş.. yazık.. kendime üzülüyorum böyle biri için kendimi üzdüm heba ettim..

Evliyken sizinle baskalariyla konustugunu mu öğrendiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…