Gitmeli mi gitmemeli mi

Dondurmalipasta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
167
66
28
Günaydın herkese. Bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Benim düğünümde ve öncesi ile sonrasında görümcem bir sürü sorun çıkardı sürekli laf sokma derdinde bir insan ve nişanda kavga çıkardı. Bir süre konuşmadık daha sonra aramızı düzeltelim küslük olmasın diye konuşalım dedik ama kendisi bağırdı çağırdı. Sonra yine görüşmedik. Kendisi bütün akrabalarla küs zaten kimseyle anlaşamıyor. Çocukları da kendi gibi sorunlu. Sürekli kötü şeyler peşindeler. Görümcem ile sorun yaşadım diye 20 yaşında çocuğu bana saygılı ol diye mesajlar filan attı. Oğlu sürekli kötü şeylerin peşinde devamlı birileriyle kavga eder yaralanır yada yaralar defalarca cezaevine girdi çıktı. Geçen sene ortada hiç bir şey yokken gece yarısı bizi çağırmışlardı acildeyiz diye. Gittik hiçbir şey yok. Eşime dedim hiçbir şey yokmuş ki diye evet yokmuş dedi ama daha sonra da sen benimle o gece ablamla ne konuşacağımı duymak için geldin dedi. Halbuki ben eşimin yanında olmak için gitmiştim. Şimdi yine biriyle kavga etti bıçaklandı yoğun bakımda filan diyorlar. Ama bilinci yerinde. Galiba bacağının kesilme ihtimali varmış ama kesin değil. Biz onlardan 8 saat uzakta başka şehirdeyiz. Dün eşim izin alıp gidicem dedi. Bende şuan durumu iyiymiş ki kesin bir şey de yok dedim. Çünkü daha önce de defalarca oldu böyle şeyler ama hiçbir şey olmadı. Bağırdı küfürler etti evde kırılmadık eşya kalmadı. Madem gitmek istiyorsun bekle haftasonu beraber gidelim dedim çünkü benim iznim yok. Hayır ben bugün gideceğim dedi ve 8 saat uzaktan gitti. Ne o aradı ne ben aradım. Beni o halde bıraktığı ve evi mahvettiği için çok kızdım. Bu arada bayramda ailelerimize gidemeyecektik eşim şimdi gitti. Sizce haftasonu benim de gitmem gerekir mi yoksa bende bayramda gidemeyeceğim için ailemin yanına mı gideyim? Daha önce çağırdıkşarında eşimle gittiğimde eşim ne konuşacağımızı duymak için geldin dediği için iyilik yapsam da yanında olsam da görünmüyor. Yine ben kötü oluyorum. Eşimin yanına gitmezsem benim yanımda olmadın beni yalnız bıraktın diyecek biliyorum ama görümcem o kadar çok şey yaptı ki hiçbirini unutamıyorum. Lütfen kırıcı yorum yapmayın. Çocuğunun durumuna tabi ki üzüldüm ama çok kızgınım da. Benim yerimde olsanız ne yapardınız? Sizce eşimin yanına mı ailemin yanına mı gitmeliyim? Ve eşimi aramalı mıyım? Aramak içimden gelmiyor.

Son düzenleme:
Şimdi senın yegenın ne kadar kötü birı olursa olsun hastanede olsa gitmez misin ?

Sen gitme adam senı illa gel diye zorlamamış zaten

Eşinizin yeğeni yoğun bakımda, üstelik bacağının kesilme ihtimali de varmış. Siz hala eşinizi göndermeme derdindesiniz. Kusura bakmayında eşiniz tepki göstermekte haklı...

Bekle haftasonu birlikte gidelim ne demek lütfen yapmayın. Daha önce kaç defa olursa olsun tabiiki yiğeninin yanında olacak. Bence görümce gelin kavgasını bırakın da eşinizle bir olup bu çocuğa yardımcı olun görümcenizle de konuşun ne kadar kötü biri olursa olsun. Ortada genç biri var kayıp gidiyor hepiniz bir olup onu toparlayın derdiniz bu olsun yani..

Ben yanında olmak için dedim haftasonu birlikte gidelim diye çünkü iznim yok

Canım eşin sana ;"geçen sefer ablamla konuşmamızı dinlemek için geldin" demiş.Bu sefer de "ben yigenimi görmeye gidiyorum,sen gezmek için geldin" diyecektir.Esinle anlaşamaz san bile mudehale etme .İstediğin gibi davranmiyorsa kendi hayatına bakarsın,iznini kendine göre ayarlarsın

Müdahale etmemin sebebi her seferinde en ufak şeyde çağırmaları
tamam ama kardeşini çağırıyor sizi degil ki.
neden hem engelleyip hem gitme çabası yok misilleme yapar gb ailemi mi görmeye gitsem sorusu.
şuan da sizin yaptıgınız misilleme gb duruyor.eşiniz ailesini ziyarete gitmedi hastane de ailesine destek olmaya gitti.

Iyilik yapıp kötü bellenmişsin .
Bence bu sefer gitme ailenin yanına git madem bayramda göremeyeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…