- 24 Ağustos 2016
- 167
- 66
- 28
- Konu Sahibi Dondurmalipasta
-
Kendisi zaten gitti ama sizce ben gitmeli miyim bu durumda?Eşinizin yeğeni yoğun bakımda, üstelik bacağının kesilme ihtimali de varmış. Siz hala eşinizi göndermeme derdindesiniz. Kusura bakmayında eşiniz tepki göstermekte haklı...
Ben yanında olmak için dedim haftasonu birlikte gidelim diye çünkü iznim yokBekle haftasonu birlikte gidelim ne demek lütfen yapmayın. Daha önce kaç defa olursa olsun tabiiki yiğeninin yanında olacak. Bence görümce gelin kavgasını bırakın da eşinizle bir olup bu çocuğa yardımcı olun görümcenizle de konuşun ne kadar kötü biri olursa olsun. Ortada genç biri var kayıp gidiyor hepiniz bir olup onu toparlayın derdiniz bu olsun yani..
Müdahale etmemin sebebi her seferinde en ufak şeyde çağırmalarıKeşke eşinizin gitme isteğine mudehale etmeseydiniz,sonuçta o izin almış ve sizden gelmenizi de istememis
Eğer gidebilme durumunuz varsa bence gidin destek olun. Yapılan kötülüğe iyilikle karşılık vermek, dünyadaki en erdemli davranıştır.Kendisi zaten gitti ama sizce ben gitmeli miyim bu durumda?
tamam ama kardeşini çağırıyor sizi degil ki.Müdahale etmemin sebebi her seferinde en ufak şeyde çağırmaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?