gitmeli mi gitmemeli mi?

Bence konuyu kimse anlamamış ya da bir tek ben anlamadım.
Konu sahibi bir aydınlatır mısın?
Benim anladığım eşinin ailesi artık konu sahibini iyi ya da kötü olarak takmıyor/umursamıyor/varlığı ile yokluğu bir. Affına sığınıyorum anlatmak için başka cümle bulamadım kullanmayım dedim ama hani “adam yerine koymama” deyimi var ya o noktaya gelmiş.
O yüzden düğüne gidip de oynamaması, kasması kendini bence bunları umursamayacaklar. Çünkü hafife alıyorlar.

Yaşananlar zor, geçmiş konularınıza bakmadım ama umarım tüm bu sıkıntılara rağmen eşinizle huzurlu bir yuvanız vardır. Herkes fikrini söylemiş benim fikrim de şöyle ki, bence eşinize refakat amaçlı gitmeniz. Misafir gibi oturup geri dönmeniz. Zaten yeterince insanlarla aranızı bozmaya çalışıyorlar, yalan yanlış şeylerle, şimdi bir de ellerine "bak gördün mü düğüne bile gelmedi" kozunu vermeyin. Tabi bir de bu durumu eşinizle görüşün, onun fikrini de alıp öyle hareket ederseniz evinizde ki huzurda kaçmaz tahminimce.

cnm benim. teşekkür ederim. ağlattın beni. o kadar doluyum o kadar yalnız hissediyorum ki kendimi...

Lutfen uzulme ev hanimiysan kurslara gidip kendine bi cevre olustur..yada esinin is arkadaslariyla ailece tanisin bak emin ol onlara ihtiyacin kalmax...ha agzindan kotu soz cikmasin onlari kirma varsin seni istemesinler sen kendine yet aksam kocanla huzurlu ol..al cocugunu parka git..daha once onlar mi vardi..anliyorum seni benim annem otuz senedir yaranamadi..okumadigi icin...yengemler iyi durumda calisan insanlar ama babaannemi kapilarindan kovmalarina ragmen babaannem onlara tapar..annem otyz yildir kendi kurdugu genis cevresiyle onlari catlatir...lutfen aglayip psikolojini bozma eger bozulursa iste o cok agir olur hic kaldiramazsin.ben kendimden soyluyorum onuda.

net olarak bu! çok fazla fedakarlık yaptığım için, yapıp yapmadığım hiçbişey umurlarında değil. gayet açık olarak sende anlatmışsın adam yerineden ziyade insan yerine koyulmuyorum. durum böyle olunca aralarında bulunmamında kimseye faydası olmayacağını düşündüğüm gibi bana da bi yararının olmayacağını kendi kendimi mutsuz edeceğimi bildiğimi söylüyorum. durum vaziyet bu.

en çok bu zoruma gidiyor. oğluma o kadar kimsesiz hissediyorum ki kendimi. rahatszılığımda var, stres üzüntü yasak bana, kalbimde rahatsızlık var. dilerim eden bulur.

Geçmiş olsun canım, ailen çok uzakta sanırım sık gidip gelemiyorsun, tüm sıkıntılar içinde birikiyor, dertleşip konuşamıyorsun uzakta oldukları için. Öncelikle ailen hayatta olduğu için şükret, kendine meşkaleler bul kendini dinleme sürekli, yürüyüşlere çık, kafanı dağıt. onlarla ilgili konularla ilgilenip canını sıkma, yukarıda bir arkadaşımız yazmış bohça falan hazırlamam diye sen niye yardıma gidiyorsun, beni istemezlerse ben de onları istemem, gitmem de. Evladına eşine sarıl kapat kapını otur. Bol bol dua et, Allah’ım kalbine ferahlık verir inşallah.

amin cnm çok teşekkür ederim. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.

O zaman bu saatten sonra verdiğin imaj zor değişir. İnsan beyni çabuk kabul eder ama silmesi zordur.
O yüzden kendi yoluna bakacaksın.
Bakarsın senin düğüne gitmemen bir dönüm noktası olur da biraz düşünürler.
Şu noktada ben olsam asla gitmezdim.

eşinin bu konuda tavrı önemli eğer bu konuda sana baskı yapıyorsa kesinlikle gitme ama eğer kendi aranızdaki problem diyorsa bence eşinin yanında ol tak koluna git tam tersine daha mutlu görün daha iyi ol kocanın yanında ol ve eşinin bunda hiç payı yoksa hiç bir şekilde acısını ondan çıkarma sen kocana bak ama tabi bu şekildede çok zor bir çözüm lazım sen hiç kendini sorguladın mı hata bende mi diye ? yada nedir bunların bu şekilde olmasına sebep olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…