Böyle şeyleri fazla takmadığım için herhalde alnganlık yapmışsınız gibi geldi. Onlar birbirleriyle daha yakınlarmış sonuçta. Mesela ben olsam o lafa karşılık; 'aşk olsun ben yakının değilmiyim ' der şakasına güler geçerdim ama alınmazdım yani. Belki söyleyiş tarzı hoşunuza gitmemiş olabilir ama gitmemeyi gerektiren bi durum göremedim ben. Nezaketende olsa katılmalısınız bence..
Sadece senin de takildigin noktada takilirdim orda sen varken resimli resimsiz muhabeti cevirmese daha iyiydi o an çıkarıp vermiyorda zaten.
Gitmeye pek gönlüm yoksa bunu.kendime bahane eder gitmezdim çok gitmek istiyorsan içinden geliyorsa git yine bu yuzsuzluk değil.
Kızlar evet biz çok yakın değiliz bu aramızdaki yaş farkından da kaynaklanıyor, birde benle 3 yıl çalıştı hasretle yıllarca çalıştılar ama bu cümleye gerek yoktu bence, ''size davetiye getiricem'' diyip geçebilirdi, çünkü hasretle aynı Oda'da değiliz yani ona farklı davetiye verdiğini bile görmezdim, ki görsem de o zaman anlayışla karşılardım ama bu cümle sanki ''sen ister gel ister gelme umrumda değilsin'' gibi oldu ben mi alınganlık gösteriyorum bilemiyorum