Gitmeli mi, Gitmemeli mi ? :)

boşluğuna denk gelmiş. hoş olmamış ama affedilebilir. git bence.

Gorgusuz patavatsiz kadın. :))ayy.sinir oldum gitmeyin bence ben olsam aslaaa gitmezdim

sonradan davetiye farklılığını göreceğinizi bildiğinden açıklama yapmış belli ki, ancak bunu yapmadan diğer daha yakın ve samimi olduğu kişiye resimi davetiyeyi gösterme deseydi daha doğru olurdu saçmalamış yani
ama bence istiyorsanız gidin en azından böyle şeylerle insanlara değer verilmediğini göstermiş olursunuz

gider gibi yap gitme :)

Benim bir arkadaşım sevigilisi olduktan sonra benimle münasebeti kesmişti sonra iş evlilik gününe geldiğinde beni aradı buluşalım falan dedi. Eski günlerin hatırına gittim konuştum muhabbet ettim daveteyisini verdi inşallah gelmeye çalışıcam dedim .Sonuç : Tabiki gitmedim

yok ya hem sevgili bulunca benimle irtibatı kes sonra gelecek adam olmayınca gel düğünüme .o işler öyle olmuyor:)

Konular farklı ama sonuç aynı aslında bence gitme hafif bir imada bulunmuş ve hoş değil.

İnsanlar niye sevgili bulunca satış moduna geçerler anlamış değilim :)))

İyi de Hasret ile çok daha uzu süre çalışmışlar yani baya yakın arkadaşlar siz 3 sene çalışmışsınız ne kadar samimi olduğunuzu da bilemeyiz iki tür davetiye basılmış olabilir ve onlar az basılmış olabilir bunlara takılmaya ne gerek var ayrıca istemiyorsunuz da gitmezsiniz yani.

İnsanlar niye sevgili bulunca satış moduna geçerler anlamış değilim :)))
Hiç sorma bir arkadaşım daha aynısını yaptı ama bu sefer ki diğeri gibi iyice irtibatı kesmedi sevmişliğine verdim bu sefer ama irtibatı ben kestim. Aradam bir yıl geçti aradı hatalıyım dedi hatasını kabul etti ve çocukla biz görüşürken ayrıldı. Şu an ona bir şans verdim ama sonrası ne olur bilemem . Yani varya artık alıştım biliyor musun bu konularda satılmaya yani onların da karakteri bu ya da bir erkek kurtuluş olarak görülüyor sanırım hayatının merkezine alıyorlar. 30 yaşıma geldim ne bir erkek için kız arkadşımı sattım ne de irtibatı kestim. Hepsinin yeri ayrıdır bu ne saçmalık .

Patavatsizlikmidir nedir.aciklamaya ne gerek varki ver davetiyeyi iste.
sen de git ama altin takma cay bardagi al:)
Ustunede bizde yakinlara altin takarlar de:)

Ben yemekli düğünse gider yer icerdim.fotografli davetiye parasini çıkarırdim .
Yemeksizse hiç isim olmaz bu durumda.

Sende gitme çok yakınımın! Düğünü wardı gelemedim de

Böyle şeylere bir takılmayan benim galiba
Nasıl davetiye verirse versin zaten samimi değilmişsin, samimi olsanız da seni ayırsa hadi neyse.

Açıklama yapmasaydı düğün sahibi siZin böyle bir uygulamadan haberiniz olmayacaktı.artı düğünde belkide halay başı olacaktınız.Fakat art niyet aramadan yaklaşırsak kişi açık ve dürüst konuşan bir bayan.art niyet ararsak yaptığı terbiyesizlik nezaket kurallarına aykırı.

Ben gereksiz görüyorum iş arkadaşının kızının düğününe gitmeyi yani, annem de iş arkadaşını düğünüme çağırsa ne alaka derim yani.
Bence gitmeyin, yaptığı çok ayıpmış hem.

Vermesini beklemezdim ama ağzıyla söylemesi ayıp gitmezdim düğüne açık ve net o gün akrabamızın da düğünü vardı derim gitmem. Hiç hoşlanmam böyle şeylerden

Açıklama saçma ve gereksiz olmuş. Hiçbir şey demeden davetiyeyi verse eminim benimkinde niye foto yok diye peşine dusmezdin. Hatta büyük ihtimalle fark etmezdin bile. Ha çok da büyük mesele değil. İstersen git istemezsen gitme.

Ben olsam gitmezdim. Ne saçmalık. Sen ondan bir açıklama beklememişsin ki.. Dengesizlik yapmış

doğruyu söyleyen dokuz köyden kovulur hesabı ..
ama sizinde bundan alınacağınızı hasap edemedi mi ?
düşünmedi mi?
nedenlerini de söylemiş size daveyiyenin az basıldığını , daha yakın gördüklerine vereceğini burda birazda patavatsızlıkta varr
ben giderdim herhalde ( fikrim)
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…