Gitmeli miyim gitmemeli miyim?

aysegguuul

Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2014
217
31
Ben lise öğrencisiyim okul 1-3 mayıs arasında bodruma götürüyo 3 günlük ailem izin verdi ama ben gidip gitmeme konusunda karar veremedim hoşlandıgım cocukda gelecek fakat benim fiziğim güzel uzun boylu zayıfım bu sıkıntı değilde kulaklarım kepçe... Okulda kimse kepce oldugumu bilmiyo cunku genelde saclarımı acarak giderim orada havuzda falan saclarım ıslancağından kulaklarım gözükücek hoslandıgım cocukda olucağindan rezil durma düserim diye korkuyorum kulaklarımı görünce dalga konusunu olucam vs birde birkac okuldan kavga ettiğim kızlarda gelicek tabi... Bi kavga bi sorun cıkar gittiğime pisman olucam diye cok korkuyorum... Birde sınıfta yakın oldugum kisiler gelmezse gitmem zaten sizce napmalıyım

Bizim sınıfa bir kız vardı, sizin dertten muzdaripti bir gün saçlarını tepeden topladı aa ne güzel çok yakıştı, şimdiye kadar neden toplamıyordun? dedik, o da çünkü kulaklarım kepçe dedi, güldü. Biz de güldük, kendin istersen ilerde değiştirirsin ama bu hali de çok güzel oldu dedik. Kıssadan hisse; önce kendiniz bir barışık olun kendinizle, insanlar alışırlar. Korkunun da ecele faydası yok.

Canim benim muhakkak gitmeni tavsiye ederim, benim yasima geldiginde sana bir ani olarak kalacak. Bir daha nerde bu imkani bulacaksin sinifinla güzel günler gecirmeye ???
Herkesin hatta ünlülerin bile ufak tefek kusurlari var. iyikide öyle. Bizi biz yapan o güzel ufak sirin kusurlarimiz degilmi???
Düsünsene, senin yasinda bazi cocuklar senin gibi sansli degil ve yasamak icin dört elle hayata calisiyorlar, ya kan kanseri yada engelli dogmus olabiliyorlar. Sende buraya gelmis kepce kulaginimi sorun ediyorsun ???
Bu arada benim bir kiz yegenim var, onunda kulaklari kepce ama o cok mutlu ve diyorki ben kepce kulaklarimi cok seviyorum, beni ben yapan bu iste diyor. Oda senden 2 yas büyük.

Ben lise öğrencisiyim okul 1-3 mayıs arasında bodruma götürüyo 3 günlük ailem izin verdi ama ben gidip gitmeme konusunda karar veremedim hoşlandıgım cocukda gelecek fakat benim fiziğim güzel uzun boylu zayıfım bu sıkıntı değilde kulaklarım kepçe... Okulda kimse kepce oldugumu bilmiyo cunku genelde saclarımı acarak giderim orada havuzda falan saclarım ıslancağından kulaklarım gözükücek hoslandıgım cocukda olucağindan rezil durma düserim diye korkuyorum kulaklarımı görünce dalga konusunu olucam vs birde birkac okuldan kavga ettiğim kızlarda gelicek tabi... Bi kavga bi sorun cıkar gittiğime pisman olucam diye cok korkuyorum... Birde sınıfta yakın oldugum kisiler gelmezse gitmem zaten sizce napmalıyım
Kusursuz insan mı var ? Seni sevecek insanlar kulaklarınla sevsinler. Sana gerçekten seven insan kusurlarını da sever. Hatta bir kusurun olduğunu farketmez bile. Kusurunla dalga geçenleri ise boşver, istedikleri kadar dalga geçsinler. Sen kendinle barışık ol. Dalga geçtiklerinde kızmadığnı sinirlenmediğini hatta güldüğünü görürlerse bir daha yapmazlar. Kendini böyle eğlencelerden mahrum bırakma.

Yapma lütfen, kendine güvenin olsun. Çevrende ki insanlar sana kusur bulacaksa olmasın zaten hayatında, öyle insanların arkadaşlığından hayır bekleme. Aynı şey hoşlandığın çocuk içinde geçerli.
Hem nereye kadar saklayacaksın kulaklarını ? :)
Benim arkadaşım var kulakları kepçe ama çok güzel kız hiç göze batmıyor bile. :) Hem o kadar rahatsızsan ameliyat olabilirsin, devlet kepçe kulak ameliyatı yapıyor. Kendinle barışık olmayı bilmen öğremen lazım...

Canim kulaklarını nereye kadar saklayabilirsinki. Hepimizin begenmediğimiz yerleri olabilir. Sen kendinle barışık olucaksinki, insanlara karşı bir duruşun olsun

canım ne takıyorsun ya git boşver bir şey olmaz.
benim kulaklarımda kepçe ama kimse saçlarım ıslandığında kepçeyim diye dalga geçmedi :KK53:
seni seven her halinle sevsin güzelim.
git yap tatilini arkadaşlarınla geçir vakit, ailende izin vermiş oh ne güzel işte

Çok sağolun... Gidicem öyleyse ama birde yüzmeyi bilmiyorum :KK70: ama yakın arkadasım gelmezse gitmek istemem dua edin yakın arkadasım gelsin cunku okulda zaten yeterince yalnızlık cektim bari orada cekmesem:KK43:

Canım bnde kepçeyim kulaklarımı kıvırmadan uyuyamam hatta eşim dalga bile geçer ama hiç gocunmam çünkü kndmde dalga geçerim. Ayrıca kepçeler çok güzel duyarlar bu da bir avantaj :KK66: kesinlikle gitmelisn geziye kimse dalga falan geçemz o bir kusur ya da hastslık eksiklk değil senin için duyduğun için şükretmelisin :KK66:

öyle sandığınız gibi herkes sizin kulağınıza bakmıyor. muhtemelen siz abartıyorsunuzdur ama, "bakın benim kulağım kepçe" demediğiniz sürece kimse de fark etmez bence.
çok rahatsızsanız saçınızı yine açık kullanırsınız. bone takarsanız kulakları da içine alırsınız. saç bandı da içe alır kulağı.
kesinlikle git bence.
o fırsat kaçar mı ya? evde oturup hayata küser insan. hoşlandığın çocuk da geliyormuş oh :)

Cnm sen çok yanlış gelimşsin, ergenler klübü şu taraf :rolleyes::rolleyes:

Ama azmini takdir ettim, üşenmeden de yazmışsın filan :KK9::KK9:

Bende senin terbiyesizliğini taktir ettim bu kadar terbiyesiz olmak senin secimin olmalı yasın kadar birazda olgun olsaydın keske ama maalesef terbiyesizliğin bir cozumu yok karaktersizlik meselesi :)

Ya sana bir şey diyeyim mi? Bunu seni teselli etmek(!) için demiyorum ama ben kepçe kulakları çok çekici bulurum.
Ben hep böyle karakteristik yüzlere bayılmışımdır.Kepçe kulaklar, ince dudaklar, sivri burunlar, benler, sivri dişler, geniş ve çıkı alınlar...
Kepçe kulağın üzülecek bir yanı yok, birçok güzel kadının da kulağı ya kepçe ya büyük. :KK66:

Neden bu kadar kırıcı yazdınız ki? Böle düşünüyorsanız bile keşke güzel bir dillle söyleseydiniz. Siz ergen iken derdiniz olduğunda böyle mi cevap verdiler size? Konu sahibi güzel bandanalar takın, kurdale filanda yapın çok şirin olur :)

bone tak, bandana tak, ne biliyim saclari yapistirarak topla :KK53:
yaşına veriyorum, haklisin, bu donemlerde insan daha bi takinti yapar.. ne desek bos gelir simdi.. sen de karsindakilerde ufak seylere takiliyorsundur zira..

X