D
Dilan79
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Dilan79
-
bence bir-iki eşyanzı alıp gidin annenize. işleri varmış biraz sizde kalacağız deyin. ama suratınız asık olmasın ki aileniz endişelenmesin. bir an kendimi yerinize koydum ben bu mesajdan sonra böyle yapardım herhalde..
canim sen esinle birlikte cok vakit gecirmek istiyosun, ama erkeklerde boyleler (genelde) iste.. evde cok uzun sure kalmaktan hoslanmazlar .. vs.. aslinda esinin bir sucu yok son olayda. arkadasi yardima cagirmis, o da gitmis.gayet normal bir olay. bence bu kadar da buyutulecek bir sey degil..evliliginizi bu gibi gereksiz seyler yuzunden yipratmayin bence. birak haftada bir iki gun arkadaslariyla vakit gecirsin..o seni kisitliyormu bilmiyorum. yani arkadaslarina gitme falan gibi..Allah daha buyuk dertler, sorunlar vermesin canim..uzmeyin kucucuk seyler icin birbirinizi..olan size oluyor..
sende sağol canım üzme kendini.bir orta yol bulunur.Bildigim tek sey böyle devam etmesini istemiyorum. Ben gitmiycem sanirim cünkü neden ben düzenimi bozayimki, o gitsin! Bi ara ne güzel oturmustu düzenimiz ne güzel orta yolu bulduk falan diye düsünüp mutlu oluyordum ama adam aylar sonra gene eski klisesine döndü. Aslinda cogu zaman tatli dil dökerek izin aliyor ama ben buna bile sinirleniyorum artik cünkü cikmak istememesi gerekiyor bana göre eger öyle bir anlasma yapmis isek. Amaan ne bileyim ya... bir yandan da diyorumki, tamamen yol ver gitsin... bu adamin kaninda var bu huy... bi kac ay iyi olacak sonra gene ayni... düsünüyorum bir ömür böyle yasamak istiyormuyum ve cevabim tabiiki hayir... ama bunun icinde bosanilirmi onu da bilmiyorum...baskasi olsa söyle söyle yap diye tavsiyede bulunlurdum ama insanin kendi basina gelince affaliyor... sagol emdevim yorumlarin icin...
sende sağol canım üzme kendini.bir orta yol bulunur.
hatasını anlar umarım.:teselli:
istersen annene git bi kaç gün toparlan,o düzelmek istiyorsa zaten seni ordan çeker alır
olmadı bir arkadaşına git onda kal bir kaç gün,sonra evine dönersin,amaç merak ettirmek değil mi yerimseniben
halkisin sonuna kadar haklisin
ama sunuda söylemeden edemeyecegim öfkeyle kalkan zararla oturur agzindan cikan cümleleri düzgün secmelisinki hakliyken haksiz duruma düsme
esinin iyi bir korkuya ihtiyaci var gülsümün önerisi güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?