Gitmeli miyim?

İstifa edeceksiniz, idari izinden , işe gitmeden maaş alma hakkından mı faydalanmak istediniz ? İdari izin amir takdirinde, isterse çağırır, uymak istemezseniz de istifa edersiniz. Stres neden ? 15 gün sonra yapılacak kabine toplantısında esnek çalışmanın kaldırılacağını düşünüyorum.

Şu an keyfinizden idari izin kullanmıyorsunuz; bu hakkı size devlet verdi değil mi? Öyleyse sizi zorlamaya hakkı yok. Eğer zorlarsa da şikayet yollarını kullanın.
Normal zamanlarda değiliz, pandemi çok can aldı. Ben doktorların bile zorla çalıştırılmasına üzülüyorum ki bu salgında en büyük iş onlarda; öğretmenleri zorlamanın hiç anlamı yok. Bugün gitseniz, bir öğrenciden virüs kapsanız, eve getirseniz o sorumlu kiş mi verecek hesabını, ya da o mu gelip kurtaracak? Hayır!

Bir sıkıntısı varsa devletin verdiği idari izin hakkını kullanıp mesaiye gelmiyor diye o şikayet etsin bakalım, edebiliyorsa.

Size cevap bile vermek istemiyorum. Doğru düzgün okumamışsınız bile konuyu,verdiğim cevapları...

Biz 1,5 ay önce geçirdik ama hala toparlanamadık bile. Gitmemeye karar verdim,burda yazan arkadaşlarıma ve size çok teşekkürler. Gitsem ezik gibi davranacaktım,yine taviz verecektim. Ne olursa olsun.

Bunların size dayattığı o baskı psikolojisinin ise yaramasina izin vermeyin keyiften evde değilsiniz hoş. Devletin uyguladığı karara göre hareket ediliyor. Tabikide gitmeyin hakkınız olanida kullanmaktan çekinmeyin siz kurtaracak değilsiniz orayı

Haklısınız,gitmeyeceğim. İnsanlara iyi niyetimi açıklamaya ve bunu kanıtlamaya çalışmaktan bıktım. 1,5 senedir birlikte çalışıyoruz zaten,anlamak isteyen şimdiye kadar anlamıştı. İhtiyaç halinde her daim gelebileceğimi de söylemeyeceğim artık. Aman işten kaçtığımı düşünmesinler diye yarın gidecektim ama gitmiycem. Bugüne kadar kaçmadım çünkü. Çok teşekkürler yorumunuza!

Kesinlikle kimseye yaranilmaz siz onların insiyatifinde değilsiniz. Bu baskıyı bile inanın insanına göre yapıyorlar izin vermeyin sevindim dusuncenize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…