- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
- Konu Sahibi LargeGemini
-
esim normalde de abilerinin evine gitmemi istemez eslerini sevmiyo ben ilk gotcem dedigimde izin vermedi sonra ayip olur yarim saat oturup gelicem dedim sen bilirsin dedi bu arada esim gelemez zaten aile isi oldugi icin isi birakamiyoEşiniz ne diyor?
bence insaniyet namına gidilebilir. Onlar utansın.
ne gibi ?Hafızanıza hayran kaldım.Nasıl akılda tutuyorsunuz.
esim normalde de abilerinin evine gitmemi istemez eslerini sevmiyo ben ilk gotcem dedigimde izin vermedi sonra ayip olur yarim saat oturup gelicem dedim sen bilirsin dedi bu arada esim gelemez zaten aile isi oldugi icin isi birakamiyo
Eşinizle gidin bence. Bir akşam falan da mı gidemezsiniz? Aynı şehirde değil misiniz?
Siz abilerinin evine gidemiyorsanız onların size gelmesini nasıl bekliyor ki eşiniz?
Esim gelmez ama ben giderim yani yakin yaya 20 dk lik mesafe esimin gelememe sebebi abisi hasta oldigu için o bakiyo dukkana ben her hastalik bayramlarda falan gittim yani gitmemezlik yapmıyorum
Peki dükkan akşam da mı açık?
Ya soyle diyim esim sabah 6 da acar aksam 22 de kapar artik bitkin bi halde eve gelir
Kizlar birşey danışacağım sizlere..
10 ay once dogum yaptım dogumdan iki gun sonra iki buyuk eltim eli boş gecmis olsuna geldiler boyle gelmeyecektik sadece ayakustu gorelim seni die bos elle geldik sonra hazirlikli geliriz deyip cay icip gittiler .
Aradn aylar gecti en buyuk eltim cocuk gormesine gelmedi ama digeri 5 ay sonra bir küpe alıp geldi
Sonra ramazan bayramı oldu kizimi alıp oraya gittim sonucta ilk bebegimdi gelmedi ama ben o utansin ben gidip bayramlarını kutlim dedim birkac kere yolda karsilastik gelecektim iste is guc cocuklar falan gelemedim bahane saydı gelicem en kiza zamanda velhasıl
Kaynım 15 gunden fazla hast yatiriliydi iki gun once taburcu olmuş ben gidip gitmemekte kararsizim buraya acim dedim konuyu sizce gitmelimiyim?
Not 10 aydir ne eltim evime geldi nede ben gittim bayramda ne gittiysem o
Yok canim oda gelmedi acikcasi esimin ailesi biraz tuaf insanlar 3 kaynim var istanbulda 3ude gelmedi gormeye ben evlerine gidince gördüler mesela dogum yatigimda hastaneye bile gelmediler esime goz aydonligi bile vermeduler ama kucuk eltim kendince gormeye geldi tatlıyakadar dusunup geldi sagolsun ama ondan buyuk aylar sonra ufacik bi küpeyle geldi diger eltin zaten hic gelmedi anlayacaginiz boraz tuaf bi aile esim o yuzden ailesine sevmezKayniniz geldimi peki bebegi gormeye
bak bu iyimis yatin gittiğimde derse grcti gitti artık dugunune gelirsn derimEvet o zaman zor. Siz de tek gitmeyi sıkıntı yapmıyorsanız insaniyet namına bir yarım saat uğrayabilirsiniz. Ama ben olsam ya işte biz de gelecektik falan derlerse e artık lütfen gelecektik falan demeyin. Çocuğun düğününe gelirsiniz artık. Gelemediniz geçti gitti de kabak tadı vermeye başladı gelecektik gelecektik. Bilemiyorum dayanamaz şakayla karışık bir laf derdim gibi geliyor.
Bebek ziyaretine gelmişler hediye getirmemiştir çok önemli değil sanırım hediye
Eşinizin kardeşinin hastahanede tedavi görmüş ve siz bunun hediye getirip gelmemişler deyip bunun muhasebesini mi yapıyorsunuz bence ayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?