• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gitmesi caninizi sikar mi

Sıkma canını, çoğu zaman verdiğimiz değeri alamıyoruz, bu da onların ayıbı olsun :)
Düşünsenize evime gelecek diye o yemek telasinin içinde gidip ona cicek aldım masada servisinin üstüne cicek koydum vs yani bu inceliği biri bana yapsa inanın bi hafta yüzümde bi aptalca gülümsemeyle gezerdim benim aldığım dönüşe bakın

Evet malesef durduk yere. Zaten canımı sikanda bu .Normalde esjm bile abartiyosun derdi ama bu Sefer o da çok farkında
Valla ben anlamıyorum. Eşimin kardeşi herhangi olay yokken laf sokmalı paylaşım yapsa neden üzerime alınayım? Siz neden üzerimize alındınız, isminiz mi vardı, nedir yani cidden çözemediğim bir durum.

Bu eltiyle ilgili dolaylı yoldan kaç konunuz oldu. Zaten anne babayla görüşmüyorsunuz, elti de çok lazım değilmiş size. Eşiniz de çok samimi olma derdinde değil, tüm ailesine sizden sebep tamamen sırt dönemeyeceğime göre arada sırada olan,olacak şeyleri de kafaya takmayın diyeceğim ama işiniz takmak gibi duruyor.

Valla ben anlamıyorum. Eşimin kardeşi herhangi olay yokken laf sokmalı paylaşım yapsa neden üzerime alınayım? Siz neden üzerimize alındınız, isminiz mi vardı, nedir yani cidden çözemediğim bir durum.

Bu eltiyle ilgili dolaylı yoldan kaç konunuz oldu. Zaten anne babayla görüşmüyorsunuz, elti de çok lazım değilmiş size. Eşiniz de çok samimi olma derdinde değil, tüm ailesine sizden sebep tamamen sırt dönemeyeceğime göre arada sırada olan,olacak şeyleri de kafaya takmayın diyeceğim ama işiniz takmak gibi duruyor.
Bana paylaşım yapıldığından emin olmasam üstüme alınmam heralde .Ayrıca durumlarına bakmayı bırakınca da ' bak durumlara bakmıyor haset vs şeyler yazılınca ne kadar haklı olduğumu anladım

Bana paylaşım yapıldığından emin olmasam üstüme alınmam heralde .Ayrıca durumlarına bakmayı bırakınca da ' bak durumlara bakmıyor haset vs şeyler yazılınca ne kadar haklı olduğumu anladım
Tebrikler haklısınız.
İşiniz gücünüz de onlar olmuş.
Bu kafadan çıkın diyorum.
Tek başınıza olmuyorsa, bu takıntılı hal için destek alın.
Elti kim ki bu kadar gündeminiz oluyor?
Eşiniz zaten keyfe keder oraya gidip gelmiyor, onlarda her an eşinizi görme derdinde değildir. Öyle olursa böyle olur diye ömür mü geçer?

Yok artik
Dupeduz saygisizlik
Sizi resmen yok sayiyor
E ortamdaki kimse demiyor mu Xe cay yok mu? Falan diye
Bende soguklar derken merhaba merhabasiniz sandim
Ilgincmis cidden
Kim ne diyecek ki zaten kv nin gözdesi o .Düşünün bu kadarını yapan bi insanın evine burda bana takıntılı diyen hangi kadın kocasını gönderir

Tebrikler haklısınız.
İşiniz gücünüz de onlar olmuş.
Bu kafadan çıkın diyorum.
Tek başınıza olmuyorsa, bu takıntılı hal için destek alın.
Elti kim ki bu kadar gündeminiz oluyor?
Eşiniz zaten keyfe keder oraya gidip gelmiyor, onlarda her an eşinizi görme derdinde değildir. Öyle olursa böyle olur diye ömür mü geçer?
Bu konu da haklısınız. Bunu elti değil başkasıyla yaşasam gene üzülürüm benim bu konuda üzüldüğüm şey gördüğüm haksız muamele.

İyi akşamlar kızlar. Eşiniz size saygısızlık yapan sizi umursamayan bi aile üyesine gitse ne tepki verirsiniz? Anne babadan bahsetmiyorum. Ne yaşanırsa yaşansın anne babaya gitmek zorunda diye düşünüyorum. Ama geride kalan size kaile almayan birilerinin evine gitmesi doğru mu?
Ortada bir saygısızlık yok gibi sadece anlaşamamazlık var.Eşiniz bu yüzden neden gitmesin daha gitmemiş de ihtimal üzerine konuşuyorsunuz bilemedim egonuzu bir kenara bırakın bence.Eşiniz size saygısızlık yapılmasına izin vermiyorsa gerisi önemli değil.

Kim ne diyecek ki zaten kv nin gözdesi o .Düşünün bu kadarını yapan bi insanın evine burda bana takıntılı diyen hangi kadın kocasını gönderir
Tamam da kimse esinizi davet etmemis ki
Siz kafanizdan senaryo yaziyorsunuz iftara cagirirlarsa diye
Ondan takintili diyor insanlar
Esinizin gitmesinden tedirgin oluyorsaniz da simdiden laf acilirsa laf arasinda "zaten cagirsalar da sen Xe bi sorayim o da musaitse geliriz" dersin bensiz gitmezsin beni cagirmayacak kadar yok sayiyorlarsa benim kocam da oraya tesrif etmez zaten diye dusuncenizi belirtmis olursunuz esinize
Ne de olsa size hak veriyormus

Ortada bir saygısızlık yok gibi sadece anlaşamamazlık var.Eşiniz bu yüzden neden gitmesin daha gitmemiş de ihtimal üzerine konuşuyorsunuz bilemedim egonuzu bir kenara bırakın bence.Eşiniz size saygısızlık yapılmasına izin vermiyorsa gerisi önemli değil.
İmalı şekilde laf sokuyor mesela ha yüzüme demiş ha ordan burdan ne fatkeder

Ayrica bu ego değil bi ortamda insan nefret dahi etse abisinin hatırla selam verir .Ben kp den bile daha yeni evliykrn ne sözler duydum ona rağmen nerde görsem guler yüzümü eksik etmedim o zaman karşıdaki insanlar da abilerinin hatrina bi selam verme nezaretinde bulunacak

Erkek kardeşi mi imalı laf sokuyor.Erkekler kolay kolay bu tarz şeylere girmez aranızda ne oldu?Mesela imalı olarak ne diyor
Tam hatırlamıyorum yalan soylemeyeyim şu tarz bi şeydi sanırım işte kirmizi çizgimi aslanlara yapmam dediğim şeyleri yaparım vs ne kadar çirkin demi

Eşlerden birine bir haksızlık, saygısızlık yapılmışsa, diğer eş hiçbir şey olmamış gibi o insanlarla görüşemez, görüşmemeli, en azından sınır çizmeli, mesafe koymalıdır. Anne baba da dahil buna.

Tam hatırlamıyorum yalan soylemeyeyim şu tarz bi şeydi sanırım işte kirmizi çizgimi aslanlara yapmam dediğim şeyleri yaparım vs ne kadar çirkin demi
Bunlar durduk yere olacak şeyler değil neden durduk yere adam size cephe alsın anlamadım.Kimse kimseyi sevmek zorunda değil siz kendiniz görüşmeyebilirsiniz eşiniz de zorlamıyor.Ama bu yüzden de kardeşinden vazgeçmesini bekleyemezsiniz.

Dogru degil. Eşiniz genel olarak ezik bir tip midir kendisine yapilan saygisizliklari da boyle gormezden gelir mi? Eger kendine yapilsa gormezden gelmeyecegi davranislar size yapildiginda o kisiyle hala gorusebiliyorsa sizi sevmiyordur. Insan dogasi gercegi bu yani cok sevdigimiz birini inciten insani sevmek kolay bir sey değil ozellikle bu eş ise.
Eşim ablasiyla bile aylarca konusmadi gorusmedi. (Bi kere olan bir durum degil devamli oluyordu saygisizliklari ufak ufak) Ablasi bu yani gorusmemelerini ben istemedim sonradan gorusuldu ayni ortamda mecbur bulunuldu filan ama aralari cokta sicak degil zamanla eşimin de içi sogudu ister istemez.

Ortada hiç hır gür kavga gürültü olmasa bile eltidir laf sokar tavır alır şaşırmam. Kocasının o toplara girmesi garip geldi. Sizin onlara karşı hiç yanlışınızın olmadığından emin misiniz? Bir de bunun size paylaşıldığından nasıl emin oldunuz

Bunlar durduk yere olacak şeyler değil neden durduk yere adam size cephe alsın anlamadım.Kimse kimseyi sevmek zorunda değil siz kendiniz görüşmeyebilirsiniz eşiniz de zorlamıyor.Ama bu yüzden de kardeşinden vazgeçmesini bekleyemezsiniz.
Durduk yere yazdım daha önce.Cunku kızla daha samimi bile olmadık yani yukarıdada yazdım daha düğün de bile gelin odasına yanında gidince çok kalabalık falan oldu vs dedi.Bana hep soguktu hiç bi tartışma bile olmadı

Back
X