Gitmeye yüz tutan süt nasıl geri gelir? :(

Haklısınız teşekkürler ama bol bol dinlenmek mi ahhhh ah

Amin çok teşekkür ederim. Zaten dua ediyorum ama Ya Rezzak adını ağzımdan düşürmeyeceğim. Size de sağlıklı gebelik diliyorum :)

Nane ve maydanozu bilmiyordummm. Teşekkürler.

Gece sağmayı dene o zaman. Gece süt salgılatan hormonlar aktive oluyormuş da o yüzden diyorum.
Öyle yapayım o zaman. Sağınca sütüm gelmiyor ama yine de harekete geçirir belki. Teşekkür ederim. Size de sağlıklı bir doğum dilerim şimdiden :)

Öyle yapayım o zaman. Sağınca sütüm gelmiyor ama yine de harekete geçirir belki. Teşekkür ederim. Size de sağlıklı bir doğum dilerim şimdiden :)
Çok teşekkür ederim.:) ilk etapta eğmemesi normal ama biraz sabredin bakalım. Bu meret emdikçe geliyor çünkü. En azından azar azar mamaya falan katarsınız geldiği kadarını. kesin yazan olmuştur ama en önemlisi bol su. Bir de eczanelerde humana marka çay satılıyor. Süt artırıcı derseniz verirler. Onu da şiddetle tavsiye ederim.

Evet humana çayı öneren arkadaşlar çoğaldı :) sabah ilk iş gidip alacağım :)

Banada humana still ve boza çok iyi gelmişti akşam boza içip yatıyodum sabah göğsüm dolu kalkıyodum ha bu arada dereotuda çok güzel ve kaliteli süt yapıyo

Banada humana still ve boza çok iyi gelmişti akşam boza içip yatıyodum sabah göğsüm dolu kalkıyodum ha bu arada dereotuda çok güzel ve kaliteli süt yapıyo
Bozayı pek sevmem ama deneyeceğim. Dereotunu da pek severim daha sık kullanayım bari. Teşekkürler

Kizim 5,5 aylik. Bu gune kadar birkac sefer sütüm gitti. Bir seferinde neredeyse tamamen kesildi. En etkili yöntem sürekli emzirmek. Emmedigi zamanlar sağ, gelmese de sağ. Ne kadar talep olursa o kadar üretim oluyor. Bol su ic. Hafif tuzlu susatacak seyler yiyip bol bol su ic ve iyi bir uyku da sütü artırıyor. Bir de bulgur pilavi ye. Sütüm azaldiginda ya da kesildiginde endiselenmedim cunku bunlari yapinca gelecegini biliyordum. Stres yapma yoksa daha da azalır. Stresliyken bile kendini sakinlestirip, olumlu seyler soyle, teselli et kendini. Gozunu kapatip cok mutlu olacagin hayaller kur. Moral de cok onemli cunku.

Allah bağışlasın size de evladınızı. Kesilmeye yakınken sütünüzün geri geldiğini duymak şu an çok motive etti beni. Teşekkür ederim. Denilen herşeyi uygulayacağım

Ben bi çay tarifi vereceğim bu çaydan sabah yapıp içeceksin. 1yemek kaşığı rezene, 1tutam ıhlamur, 1tutam ısırgan otu, 1tatlı kaşığı tane kimyon,1tatlı kaşığı tane anason bunları çezveye koy üzerine 1kupa sıcak su dök 5dk demle süz iç.Allahın izni ile nasıl sütün olacak maşallah. Haber et

Hemen yapacağım çok teşekkürler

lactamil kullanın bende içiyorum hergün 1 bardak halen ikizlere azda olsa anne sütü verebileyim diye bana çok fayda etti yoksa şimdiye kadar yetişmezdi sizde deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…