- 7 Ağustos 2016
- 972
- 951
- 53
- Konu Sahibi pasa annesi
-
Hemen araştıracağım. Çok teşekkürler.Tomrisin emzirme kampı notlarını bulun internette, bence faydasını görürsünüz.
Bol bol sıvı alıp bol dinlenerek ve oğlunuzu saatsiz bir şekilde emzirerek bir kaç gün yoğun emzirme kampı yapınz
Zaten farkındayım ayy süt geldi mi gelecek mi stresi de etkiliyordur ama insan engel olamıyor :) annem de ilk 6 ay aldı üzülme diyor ama oğlum emmek istediğinde süt gelmeyince üzülüyorum ister istemez. Still teeden içmiştim tadı kötü gelmişti devam edememiştim ama tekrar alıp içeceğim. Teşekkürler...Bol su, bol inanç ve gıda takviyesi :) still tee lerden için bol bol, ben ilk 6 ay günde 6 koca bardak içerdim. Haftada bir paket biterdi aşağı yukarı. Hatta bir dönem brewer's yeast with b12 kullandım. O dönem çok daha güzel kilo aldı. Geçen aya kadar adet olduğumda hala kullanıyordum. Oğlum şu anda 11 aylık. İnş gelir sütün. :) gelmezse de üzülme, sağlık olsun.
Bol sıvı ve bıkmadan sağmak,dinlenmek. Sütüm geliyor diye telkinde bulunun. Bebeğinizi de süt gelmese bile göğsünüzden ayırmayın. Oğlum 4,5 ay emdi. 8 aya kadar sütüm vardı çünkü her gün inatla sağdım, bir gün emer diye. Hoş , emmedi saf.
O düşünceyi bi atabilsem ah... teşekkürler...Emzirmeye devam edin bnce boşta olsa verin,süt,bebek emdikce çoğalır cunku,sıvı gıdalar tüketmeye çalışın ve tabi en önemlisi stresten uzak durun sütüm gelmeyecek diye düşünmeyin
Rica ederim.ama atmak zorundasınız değilse ne yaparsanız yapın sutunuz gelmez, hep bebeğinizi düşünün,inşallah gelir sutunuzO düşünceyi bi atabilsem ah... teşekkürler...
Herhalde ilk yapmam gereken şey kendimi süt gelecek konusunda ikna etmem... teşekkür ederim16 aylik emen bebegim var ilki 2 ay zor emmisti. Bol su,bol dinlenme ve en onemlisi surekli emzirip sutunun yettigini,bol sutun oldugunu-olacagini dusunmek. Ne dusunursen beyne o sinyal gidiyor.
Amiin inşallah :)Rica ederim.ama atmak zorundasınız değilse ne yaparsanız yapın sutunuz gelmez, hep bebeğinizi düşünün,inşallah gelir sutunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?