Gitmeyen kayinvalide!!!

Ladyblonde

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2015
340
184
103
Kizlar ne yapim bilemedi m.su an 4 aylik hamileyim kvalide bana yardima geldi bu surecte ama gereğinden çok kaldi sağolsun evet yardimci oldu ama şimdide 9 ay kalicam diyor. Kafayi yemek uzereyim ben özgürlüğüne düşkün bir insanin bunaliyorum.yalniz kafama.gore olmayi seviyorum.Nasil soyliyim ne yapim bir akil verinnn

diyorum dememmi yok anlayis yokki anlamiyor
Ya bak şimdi gelcek birileri iyi niyetli diyecek. Kadına açık açık git diyorsun gitmiyor anlamazlıktan geliyor bu nasıl iyi niyet demi. Belki ben evimde kilotla gezmek istiyorum sıcaktan. Belki sütyenle... Bi rahat bırakın yaa

Guzellikle soylemissin anlamamis.ben olsam esimle konusur sıkıldığımı bunaldimi anlatir hemen bir care bulmasini isterdim.hala bir sey degismezse de ya o gider ya ben giderime kadar gelir olay.ben hayatta gelemem boyle seylere.

Kizlar ne yapim bilemedi m.su an 4 aylik hamileyim kvalide bana yardima geldi bu surecte ama gereğinden çok kaldi sağolsun evet yardimci oldu ama şimdide 9 ay kalicam diyor. Kafayi yemek uzereyim ben özgürlüğüne düşkün bir insanin bunaliyorum.yalniz kafama.gore olmayi seviyorum.Nasil soyliyim ne yapim bir akil verinnn
Oha 9 ay mi kocasi yok mu onun

Simdiden ihtiyacin yokken çörekleniyorsa bebegi gorunce hic gitmek istemez, ben bakarim, tecrubeliyim vs diye yerlesir gibi geldi bana

Yok kendi annem gelecek onu ayarladim doğumdan sonra kalamazda esimlede konusu çam Kocasinan yokki keşke olsa

Ay benim.kv 4 5 hafta kaloyor bunaliyorim. Sadece kv degil kim kalirsa kalsin bunalirim. Cunku yazinnhic kimse cekilmiuor. Resmen soyunup geziyorum.ornegin dua aldimmi havlumla otururum dinlenirim bir. Birisi oldumu oylemi yok... birde yemek olursa yerim olmazsa yemem ama biri oldumu mecbur yapacaksin.

Ay 5 haftada bunaliyorum ben 9 ay kafayi yerim. Birde hamilesin. Iyice sıkılacaksin..

Back
X