- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
- Konu Sahibi istanbulsultani
-
bende sizdenim gitmeyen son 6 kilom 2 haftadır dikkat eidyorum
bide üstüne 300 gr almışım
valla gece 1de yapınca ölü gibi yatmışım sabah baya dinç kalktım amaa
ya beni çok terletiyodu o duş almadan olmuyo gecenin 1inde de ses gitmese bari o yumruklama bölümüne ölüyodum zatenilginç olanı yaptıktan 15 dk sonra bütün yorgunluk gidiyo evet
evet banyoya girmeden olmuyo ben dün gece banyodayken elektrik gitti hattaama çok iyi oluyo yumruklama bölümü çok eğlenceli o dambılla yapılan hareketlerde ölüyorum ben
sen bide yazın o sıcakta yap bitirince direk buz gibi suyun altına giriyodum ohhhevet o dambılda zor ama alışıyo insan level2 de öyle 3 ü bilmiyorum bence en eğlenceli yer şimdi yere diyo ya orası göğüs hizasında kaldırmak ordada rahatlıyosun dimi
cnm 100 msjım olmadığı için cvp veremedim onu 10ar gün devam et level3 e kadar sonra ölç vücudunu bakalım kilo vermesende incelebiliyosun benim kollarım inceldi bacaklarda problemin varsa mari winsor yap sanırım 18dkydı başka bi spor yapmadım ben birde suyu ihmal etme çok faydasını görceksin
ya mezuralarımın hepsi atölyede kaldı hasta olduğum içinde gidemiyorum derse yani ölçemedim dahabacaklarımı pek takmıyorum karnım ve kollarım incelsin yeter
karnını oturduğun yerden içine çek mesela sık sık yap bunu alışkanlık haline getir karın bölgesini düzleştiriyo
kilo verdiriyo mu bilmiyorum ama sirke asidi metabolizmayı hızlandırır balı ben vitamin olsun diye yiyorum valla yağları eritiyosa iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?