Gitmeyen Şu 5 Kilodan Birlikte Kurtulmak İçin Tüm Arkadaşlarımı Bekliyorum :)

bende sizdenim gitmeyen son 6 kilom 2 haftadır dikkat eidyorum
bide üstüne 300 gr almışım

bende sizdenim gitmeyen son 6 kilom 2 haftadır dikkat eidyorum
bide üstüne 300 gr almışım

son kilolar verilmiyo zaten yapışıyo ben şimdi kalori sayma yöntemine başladım bide jillian micheals 30 gün progrramını yapıyorum her gece yatmadan sen ne dersin

ya beni çok terletiyodu o duş almadan olmuyo gecenin 1inde de ses gitmese bari o yumruklama bölümüne ölüyodum zaten ilginç olanı yaptıktan 15 dk sonra bütün yorgunluk gidiyo evet

evet banyoya girmeden olmuyo ben dün gece banyodayken elektrik gitti hatta ama çok iyi oluyo yumruklama bölümü çok eğlenceli o dambılla yapılan hareketlerde ölüyorum ben

evet banyoya girmeden olmuyo ben dün gece banyodayken elektrik gitti hatta ama çok iyi oluyo yumruklama bölümü çok eğlenceli o dambılla yapılan hareketlerde ölüyorum ben

sen bide yazın o sıcakta yap bitirince direk buz gibi suyun altına giriyodum ohhh evet o dambılda zor ama alışıyo insan level2 de öyle 3 ü bilmiyorum bence en eğlenceli yer şimdi yere diyo ya orası göğüs hizasında kaldırmak ordada rahatlıyosun dimi

canım ben daha level 1 deyim daha yeni başladım toplam dün gece 3.sü kere yaptım

cnm 100 msjım olmadığı için cvp veremedim onu 10ar gün devam et level3 e kadar sonra ölç vücudunu bakalım kilo vermesende incelebiliyosun benim kollarım inceldi bacaklarda problemin varsa mari winsor yap sanırım 18dkydı başka bi spor yapmadım ben birde suyu ihmal etme çok faydasını görceksin

ya mezuralarımın hepsi atölyede kaldı hasta olduğum içinde gidemiyorum derse yani ölçemedim daha bacaklarımı pek takmıyorum karnım ve kollarım incelsin yeter

Daha 2 iki kilo verebildim, her yöntemi deniyorum hangisi işe yarıyo bilemedim.(spor hariç)Bencede pes etmiş herkes ben azimliyim 55 olana kadarda vazgeçmeyeceğim.

kızlar beni gaza getiren olmadığı için kaç gündür zor dayandım ve bugün ipinucunu biraz kaçırdım sabah meyve ders arasında kendi yaptığım 1 tane kepekli tost yedim ve 2 küçük gofret şimdi eve geldim bugün ikindiye kadar dersim yemek yiyip tekrar gidicem ve yedim tavuklu patates yemeği ve küçük meyveli keki mi yedim akşama doğruda kepekli bi tane ve son tostumu yerim çünkü atölyede devamlı ayaktayım ve çok acıkıyorum ama her gece yatmadan mutlaka bol su ile jiillian micheals ile 30 gün programını yapıyorum ve her yemekten sonra sirkeli ballı ılıksu içiyorum 2 gündürdde gece yeşilçay içiyorum annemgille

ben 63.8 im son kilolari dusurmek zor oluyor gercekten. bakalim sporu arttiracagim

Arkadaşlar ben emziriyorum oglum 1 yasında ve veremedigim 5 kilo var.bir iki gun diyet yapiyorum sütüm azalıyor.yapmazsam kilonun gidecegi yok.ne yapsam bana nasil bir formül önerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…