- Konu Sahibi istanbulsultani
-
valla bende şuan çok açım ve yarın misafir gelicek tatlılar pastalar kurabiyelerrrr ühühühüü yiyemiycemm
of benimde sadece yanlarda fazlalıklar var ve beni sinir ediyo haftada bir kilo hedefimm benimde kilom tokken ve açken arada uçurum fark var
yılmayın kızlar ben gaza geldim sayenizde. zaten sönmeye çok meyillidir benim gaza gelişlerim
tatlıyı çok seviyorum çikolatasız bir hayat düşünemiyorum her an canım isteyebiliyo çikolata tatlı vs. şu andaki ihtiyacımı bastırmak için bitki çayı içicem şimdi
kaç kilosun boyun kaç canım :)
of benimde sadece yanlarda fazlalıklar var ve beni sinir ediyo haftada bir kilo hedefimm benimde kilom tokken ve açken arada uçurum fark var
172 kilom 50 fakat yanlar beni deli ediyo bu arada hiç spor yapmam :)
ayneen yanlarım çok sinir ediyo beni de giydiğim şeylerden fırlamasına deli oluyorum.
ben çok yiyorum kızlar ama yaa.. bu yemeye kesinlikle çok daha kilolu olabilirdim şükrediyorum ki metabolizmam hızlı az da olsa. ama kesinlikle kendimi frenlemeye başlamalıyım. yarın yediklerimi falan yazarım mutlaka
şaka olmalı bu kilo mu seni sinir ediyo enteresan
bende düzgün beslenirim protein karbonhidrat tahıl meyve ve her gün 3 litre su içiyorum yemekten kısmam ama fazla fast food yemem yani bence o düşük bel pantolanlar varya onu giye giye böyle olduk biz
evet düşük bel pantolonlar çok etkiliyo bence de. ama senin kesinlikle tek yapman gereken günde bir kaç dakika yanları çalıştıracak bikaç hareket yapmak. yoksa boyun kilon gayet cillop geldi bana
kızlar düşük bel giyim içiin yapılan bir araştırmada yağ yakımı yavaşlatıp o bölgeyi sarkıttığı yani yumuşattığı ve çok zararlı olduğu ortaya çıkmıştı jillian michaels 30 gün programına başlıycam Allah nasip ederse bi alamadım cdsini
düşük bel bariz etkiliyo ama yüksek bel de gözüme pek hoş görünmüyoazıcık zayıflayayım da belki daha güzel gelir
spor yapmak da şart dimi. ben mekik çekeyim diyorum her gün arttırarak
5 ten başla 2-3 gün sonra 10 yap daha iyi olur
günaydın kızlar
aç karınla tartıldım tam 52.5 çıktı bu akşam tartılmıycam aradaki farka sinir oluyorum sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?