Gitmeyen Şu 5 Kilodan Birlikte Kurtulmak İçin Tüm Arkadaşlarımı Bekliyorum :)

valla bende şuan çok açım ve yarın misafir gelicek tatlılar pastalar kurabiyelerrrr ühühühüü yiyemiycemm

yılmayın kızlar ben gaza geldim sayenizde. zaten sönmeye çok meyillidir benim gaza gelişlerim
tatlıyı çok seviyorum çikolatasız bir hayat düşünemiyorum her an canım isteyebiliyo çikolata tatlı vs. şu andaki ihtiyacımı bastırmak için bitki çayı içicem şimdi

ben çikolatayı sevmiyorum ama annem için araştırırken bi sitede okumuştum sevdiğiiniz fakat zararlı bir yiyeceği unutmk istiyorsanız o yiyeceği 40 gün düşünmiyceksiniz 40 günün sonunda dildeki salgılayıcı maddedeki o tat bitiyomuş falan falan falann

of benimde sadece yanlarda fazlalıklar var ve beni sinir ediyo haftada bir kilo hedefimm benimde kilom tokken ve açken arada uçurum fark var

ayneen yanlarım çok sinir ediyo beni de giydiğim şeylerden fırlamasına deli oluyorum.
ben çok yiyorum kızlar ama yaa.. bu yemeye kesinlikle çok daha kilolu olabilirdim şükrediyorum ki metabolizmam hızlı az da olsa. ama kesinlikle kendimi frenlemeye başlamalıyım. yarın yediklerimi falan yazarım mutlaka

bende düzgün beslenirim protein karbonhidrat tahıl meyve ve her gün 3 litre su içiyorum yemekten kısmam ama fazla fast food yemem yani bence o düşük bel pantolanlar varya onu giye giye böyle olduk biz

bende düzgün beslenirim protein karbonhidrat tahıl meyve ve her gün 3 litre su içiyorum yemekten kısmam ama fazla fast food yemem yani bence o düşük bel pantolanlar varya onu giye giye böyle olduk biz

evet düşük bel pantolonlar çok etkiliyo bence de. ama senin kesinlikle tek yapman gereken günde bir kaç dakika yanları çalıştıracak bikaç hareket yapmak. yoksa boyun kilon gayet cillop geldi bana

kızlar düşük bel giyim içiin yapılan bir araştırmada yağ yakımı yavaşlatıp o bölgeyi sarkıttığı yani yumuşattığı ve çok zararlı olduğu ortaya çıkmıştı jillian michaels 30 gün programına başlıycam Allah nasip ederse bi alamadım cdsini

düşük bel bariz etkiliyo ama yüksek bel de gözüme pek hoş görünmüyo azıcık zayıflayayım da belki daha güzel gelir
spor yapmak da şart dimi. ben mekik çekeyim diyorum her gün arttırarak

canim bak IDM die bi program var onu bilgisayarina kur internetten sonrada you tube yi ac orda jillian michaels 30day shared level1yaz videoyu baslat o sirada videonun sag ust kosesinde bu video yu indir cikacak ona tiklayip indir

Diyete devam ettiğin ve hiç bozmadığın halde, kilon bir gün öncesinden daha fazla çıkarmı yaaa, bütün motivasyonum alt üst oldu, bundan sonra haftada 1 tartılıcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…