Gitmeyen Şu 5 Kilodan Birlikte Kurtulmak İçin Tüm Arkadaşlarımı Bekliyorum :)

günaydın 64.5 ( hedefim 52 :)) benim için hayallll

kızlar hiç bişey imkansız değildir sadece kendinize güvenin göreceksiniz yaza kadar vericezz sadece yemenize dikkat ve öz güven birazcıkta sabırr.
sabah mısır gevreği ve sütü karıştırıp yedim öğle arasında yulaflı bisküvi yedim ve bol bol su içtim şimdi eve geldim ve sebze yemeği yedim kepekli ekmekle biraz kaçırdım galiba bugün

kızlar bugün sabah bi tane simit yedim öğlede bi kase corba ve zeytin yağlı pırasa yedim iki kasık da makarna yedim dahada yemiyecem bugün günü kapattım bi akşam bi portakal yerim o kadar

kızlar bugün sabah bi tane simit yedim öğlede bi kase corba ve zeytin yağlı pırasa yedim iki kasık da makarna yedim dahada yemiyecem bugün günü kapattım bi akşam bi portakal yerim o kadar

aman maşallah nazar değmesinnn ben şimdi acıktım ve ekmek arası yaptım yarım saat önce yedim tekrardan ya abla sende de oluyor mu ders çalışınca ben çok acıkıyorum

Ben bugün tartıldım 53.8 gelmişim. 200 gr düşmüş kilom inşallah düşer.
Bugün öğünüm :
Sabah: 1 peynirli gözleme 2 bardak yeşil çay
Öğle : 1 kase çorba
Ara : 4 eti tutku bisküvi 1 türk kahvesi
Akşam daha bilmiorum :)

canım kendini çok kısıyosun gibime geldi ama

aman maşallah nazar değmesinnn ben şimdi acıktım ve ekmek arası yaptım yarım saat önce yedim tekrardan ya abla sende de oluyor mu ders çalışınca ben çok acıkıyorum

canım o herkeste oluo vücudun enerji sarfedio cunkü buda seni acıktırıyor ama cok yeme cunkü onlar sonra bi bakıosun öyle kilo yapıoki öss sınavında öyle olmuştum ben:)

miden kazindiginda yogurt ve sut de mantikli olabilir.

hizli karbonhidratlar, kanda sekerin hizla artmasina, daha sonra salgilanan insulinde sekerin dusup tekrar acikmaya neden olur.

bu nedenle sekerli gidalar yerine proteinli seyler yersen, hem ilk basta karnin daha cok doyar, hem de daha sonra acikmazsin.

Ayrica boyle zamanlar iicn badem ceviz gibi seylerde cok olmamak kaydiyla tuketilebilir.

ders calisrken ben de atistirma ihtiyaci cok cekiyodum, ama diyet basladigimdan beri pek oyle bi ihtiyac duymuyorum.

beyin en cok enerji tuketen organlardan biri, bi de direk karbonhidrat enerjisi tuketiyo, yani kandaki sekeri yiyip bitiriyo cok normal. eger kan sekerini duzenlemezsen bu tip acliklar yasarsin.

kan sekerini duzenlemenin yolu ise seker tuketmemek ekmegi tam bugday unundan yemek, nisastali gidalar tuketmmek. yapmak baya zor alisinca oluyor ama.

ben de menumu yazayim
sabah: 1 kivi bir haslanmis yumurta- 3 tane de yulaf kepegi pogacasi

oglen somon+salata( havuc ve marul vardi, yaninda da kuzu kulagi vardi, onu pek sevmiyorum ama faydali)+1 bardak yogurt

ara sutlu mistik cay

aksam- disardan soyledik, ben tavuk sis yedim. yaninda bol maydanoz vardi. onlarida yedim. pataesini lavasini biraktim tabi, diyete uygun olmayinca.

simdi inanilmaz tokum. dune gore 400 gram azalmisim. sporda dinlenmeye cekilince bir gun fark ediliyor.

sporda ilk basta kaslar sisiyo o nedenle arti goruyosun ama sonucta direnirsen mutlaka eksileri goruyosun.:)

kızlar şunu belirteyim ben tatlıdan nefret ederim hele çikolata iğrenç öğğ ((( kahveli meyveli şekerleer yumuşak jelibonlar yerim ben sadece ve evimizde 4-5 senedir kepekli ekmek tüketiyoruz
yulaflı bisküvi falan yiyorum ben ders arasındaa

menünü cok begendim dukan diyeti uyguluyorsun galiba:)

aslinda cok yanlis bir sey tukettigini dusunmuyorum, kilon cok degil zaten, demek ki bazi seyleri dogru yapiyorsun.:)

ama genellikle ders calisma acikmalarimin sebebi benim buydu:)
menünü cok begendim dukan diyeti uyguluyorsun galiba:)

evet dukan yapiyorum:) proteini bol bi diyet, su 5 kilo gecsin guclendirmeey gecicem, biraz daha normal seyler yiyebilecegim sonunda, bu da biraz fazla uzayli gibi beslenme ama ben baska turlu kilo veremedim.

kızlar günaydın bugün kilo almasam iyidir kahvaltı yaptım ilaç aldım yatıcam şimdi üşütmüşüm dersede gitmedim

63.4 :)
sabah mısır gevreği light süt 150 kalori
ara bir kivi
öğlen bir kase mercimek çorbası 176 kalori
akşam kurufasulye 336 + bir bardak ayran 90 kalori ,,bugünkü menüm :)) kolay gelsin kızlar

menün güzelmiş canım :) kızlar bişey sorucam merak ettim şimdi kısarak yyoruz ya az yiyoruz yani zamanla yeme isteğimiz azalıyo mu mesela ben diyet yaptığım zaman çok güzel bi şekilde listeme uyarım aç olsamda yemem diyetimi bozmam ama kiloları verdikten sonra diyeti bırakıp dikkat etmeye çalıştığımız zaman yine aynı yeme isteğim olur mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…