- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
- Konu Sahibi istanbulsultani
-
günaydın 64.5( hedefim 52 :)) benim için hayallll
günaydın 64.5( hedefim 52 :)) benim için hayallll
kızlar bugün sabah bi tane simit yedim öğlede bi kase corba ve zeytin yağlı pırasa yedim iki kasık da makarna yedim dahada yemiyecem bugün günü kapattım bi akşam bi portakal yerim o kadar
Ben bugün tartıldım 53.8 gelmişim. 200 gr düşmüş kilom inşallah düşer.
Bugün öğünüm :
Sabah: 1 peynirli gözleme 2 bardak yeşil çay
Öğle : 1 kase çorba
Ara : 4 eti tutku bisküvi 1 türk kahvesi
Akşam daha bilmiorum :)
aman maşallah nazar değmesinnnben şimdi acıktım ve ekmek arası yaptım yarım saat önce yedim tekrardan ya abla sende de oluyor mu ders çalışınca ben çok acıkıyorum
acıktığında sen napıyosun abla
aman maşallah nazar değmesinnnben şimdi acıktım ve ekmek arası yaptım yarım saat önce yedim tekrardan ya abla sende de oluyor mu ders çalışınca ben çok acıkıyorum
Ben bugün tartıldım 53.8 gelmişim. 200 gr düşmüş kilom inşallah düşer.
Bugün öğünüm :
Sabah: 1 peynirli gözleme 2 bardak yeşil çay
Öğle : 1 kase çorba
Ara : 4 eti tutku bisküvi 1 türk kahvesi
Akşam daha bilmiorum :)
ders calisrken ben de atistirma ihtiyaci cok cekiyodum, ama diyet basladigimdan beri pek oyle bi ihtiyac duymuyorum.
beyin en cok enerji tuketen organlardan biri, bi de direk karbonhidrat enerjisi tuketiyo, yani kandaki sekeri yiyip bitiriyo cok normal. eger kan sekerini duzenlemezsen bu tip acliklar yasarsin.
kan sekerini duzenlemenin yolu ise seker tuketmemekekmegi tam bugday unundan yemek, nisastali gidalar tuketmmek. yapmak baya zor alisinca oluyor ama.
ben de menumu yazayim
sabah: 1 kivi bir haslanmis yumurta- 3 tane de yulaf kepegi pogacasi
oglen somon+salata( havuc ve marul vardi, yaninda da kuzu kulagi vardi, onu pek sevmiyorum ama faydali)+1 bardak yogurt
ara sutlu mistik cay
aksam- disardan soyledik, ben tavuk sis yedim. yaninda bol maydanoz vardi. onlarida yedim. pataesini lavasini biraktim tabi, diyete uygun olmayinca.
simdi inanilmaz tokum. dune gore 400 gram azalmisim. sporda dinlenmeye cekilince bir gun fark ediliyor.
sporda ilk basta kaslar sisiyo o nedenle arti goruyosun ama sonucta direnirsen mutlaka eksileri goruyosun.:)
aslinda cok yanlis bir sey tukettigini dusunmuyorum, kilon cok degil zaten, demek ki bazi seyleri dogru yapiyorsun.:)kızlar şunu belirteyim ben tatlıdan nefret ederim hele çikolata iğrenç öğğ((( kahveli meyveli şekerleer yumuşak jelibonlar yerim ben sadece ve evimizde 4-5 senedir kepekli ekmek tüketiyoruz
yulaflı bisküvi falan yiyorum ben ders arasındaa
menünü cok begendim dukan diyeti uyguluyorsun galiba:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?