- Konu Sahibi istanbulsultani
-
menün güzelmiş canım :) kızlar bişey sorucam merak ettim şimdi kısarak yyoruz ya az yiyoruz yani zamanla yeme isteğimiz azalıyo mu mesela ben diyet yaptığım zaman çok güzel bi şekilde listeme uyarım aç olsamda yemem diyetimi bozmam ama kiloları verdikten sonra diyeti bırakıp dikkat etmeye çalıştığımız zaman yine aynı yeme isteğim olur mu ?
normal insanlar diyet sonunda midelerinin küçülğünü eskisi gibi yiyemediklerini söylüyorlar ama ben diyetten önce nasıl yiyorsam aynısı gibi yiyorum yaw hiç azalmıyor yeme isteğitabi kilolar aynen geri geliyorlar sanırım ömür boyu diyet yapmam lazım :)
aynen aynen
kızlar sabah kahvaltıda sütle mısır gevreği ve birazda meyve yedim öğlen balık ve 4 dilim hamburgerden kopardımonun haricinde hep et yedim öğlen akşama bi portakal yerim
bende meyve yerim birazdan sodalı yeşilçaya yarın başlayalım mı kızlarr
Bugün bende eh idare eder şekildeydim.
Sabah : 1 adet dereotlu puaça
Öğle : 1 porsiyon pilav + kuru fasülye
Aksam : 1 dilim ekmek 1 dilim peynir bi de maden suyu içeceğim
canım bence güzel en azından tatlı ya yüklenme olmamış sade porsiynlarına bi kaşık eksik koy bak ne kadar kaloriden düşüo:)
Yok canım aslında benim tatlı olayım olmazda okulda arkadaşlar kendileri yapıyor ya da bisküvi oluyor çayın yanında en fazla 4 tane alırım o zaman akşam karbonhidrat almamaya calısırım.
bende meyve yerim birazdan sodalı yeşilçaya yarın başlayalım mı kızlarr
evet harika fikir. en iyi kilosavar
Sende denemismiydin canim sodali yesil cayi:)
kızlar günaydın ben sodalı yeşil çayımı yaptım kahvaltı olarakta çorba içtim
gunaydinlardan bir demet:)
ben de sabah erken kalktim, bugun baya calismam var ama yuruyus SIKistirmayi planliyorum araya, yarin spor kursu kayitlari varmis, yer kapmaya caliscam bakalim pilatesden, baya kiran kirana mucadele oluyor, kayitlar.
ben de yesil cayi icmeye basladim bakalim. umarim kisa surede faydasini goruruz.
menün güzelmiş :) bu arada abla ben tekrar lahana çorbası yaptımsabah bi dilim tam tahıllı ekmek ekmek öğle döner dürüm aksama bi tabak kabak yemeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?