Gitmeyen Şu 5 Kilodan Birlikte Kurtulmak İçin Tüm Arkadaşlarımı Bekliyorum :)

menün güzelmiş :) bu arada abla ben tekrar lahana çorbası yaptım

ben de bugun ogle aksam lahana yemegi tavuk etli yedim. yemeklerin yaninda yogurt vardi, bol baharatlayip pek seviyorum.

sabah klasik yumurta+kivi +yulaf kepegi ekmekleri.

ara ogunde mistik cay ictim sutlu. baska bir sey yemedim galiba.

lahana corbasi diyetinin corbasi degil di mi o, normal yemek olandan.

lahana guzel kilo verdiriyor.

bir saat yuruyusumu de yaptim, yagmur yagiyodu ama olsun.

Son düzenleme:

hayır canım lahana çorbası diyeti :) ben 2 sefer yaptım ama tam uymadım yani ara öğün olarak yedim çorbayı bu sefer harfiyen uyucam inş. 7 günde en az 4 kilo gidiyomuş umarım giderrrr

hayır canım lahana çorbası diyeti :) ben 2 sefer yaptım ama tam uymadım yani ara öğün olarak yedim çorbayı bu sefer harfiyen uyucam inş. 7 günde en az 4 kilo gidiyomuş umarım giderrrr

senin kararin tabi, bizde ise yarayip yaramadigini goruruz,

sadece genclerde, beslenme ihtiyaclarini karsiliyo mu diye bi bak bakalim. eger oyleyse biz de senle goruruz ise yarayip yaramadigini.

kızlar ne çabuk pes ettiniz

pes eder miyiz hic:), ben ne zamandir danismanima gorunmuyodum, tabi gorunebilmek icin bazi isleri yapip bitirmis olmak gerekiyor:) bugun sadece kilo bildirimi yapmak icin girdim nete, ful calistim valla.

bugun sabah yine kivi yumurta yulaf kepegi pogacasi yedim. ben hic SIKIlmiyorum bunlardan

oglen lahana yemegiyle yogurt

aksamda karnibahar yemegiyle yogurt yedim.

arada sutlu mistik cay ictim.

Eskiden biri lahanayi karnibahari bikmadan yiceksin dese gulerdim:) ama simdi cok seviyorum.

Benim bugün kü menü sabah 1 gözleme öğle 1porsiyon makarna + yogurt aksam 1 porsiyon kazandibi. Hiç vaktim olmadı yemek yemeye nasıl bir koşuşturma bilmiyorum. Bakalım yarın tartılacağım kaç gelirim acaba.

Selam arkadaslar bende sizlere katılmak istiyorum... Boyum 1.60 kilom 57.5 yasım 40 .... İnşallah en kısa zamanda vereceğiz hep beraber... Herkese iyi geceler ve iyi gram vermeler :) .....:18:

Selam arkadaslar bende sizlere katılmak istiyorum... Boyum 1.60 kilom 57.5 yasım 40 .... İnşallah en kısa zamanda vereceğiz hep beraber... Herkese iyi geceler ve iyi gram vermeler :) .....:18:

Abla hosgeldin:) vericez tabi destek olursak birbirimize niye vermeyelim ki demi:)

Canim sanki menun kotu olmus bugun sabah gozleme ogle makarna aksam tatli:s

hoşgeldin abla :) evet kesinlikle vericez inanıyorum buna :) daha önceki tecrübeleriniz var mı ondanda yola çıkabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…