- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
- Konu Sahibi istanbulsultani
-
pes eder miyiz hic:), ben ne zamandir danismanima gorunmuyodum, tabi gorunebilmek icin bazi isleri yapip bitirmis olmak gerekiyor:) bugun sadece kilo bildirimi yapmak icin girdim nete, ful calistim valla.
bugun sabah yine kivi yumurta yulaf kepegi pogacasi yedim. ben hic SIKIlmiyorum bunlardan
oglen lahana yemegiyle yogurt
aksamda karnibahar yemegiyle yogurt yedim.
arada sutlu mistik cay ictim.
Eskiden biri lahanayi karnibahari bikmadan yiceksin dese gulerdim:) ama simdi cok seviyorum.
kızlar bugün çorba ve sebze günümdü çorbamı içtim sabah şimdide patates haşlaması yedim limonla. ve işe yarıyo kilo verdim baya ama umarım kalıcı olurr
kızlar başlamadan önce 52.8 di bugün tartıldım 51.6 kiloya düşmüşüm
Dilvin ozel mesaj kutun dolu
görmemişim özür dilerimhemen temizliyorum
günaydın kızlar bugünkü kilom aynı 51.6 ve çorba sebze ve meyve günüm
benim de 3-4 gundur kilo ayni, umalim da duraklamaya girmemis olayim.
bazen uc hafta yaprak kimildamiyo, gerci sonra toplu sekilde iniyo ama beklemek biraz can SIKICI.
benim dun protein gunumdu.
kahvalti ayni,
oglen: yarim cipura bir bardak yogurt
aksam: bi tavugun ust butu+ yogurt
ara ogun yine sutlu mistik cay.
bu ara tekrar hareket etmeye basladigimdan, vucudum toparlanmaya basladi ama, hic spor yapmayinca, saliyo kendini:)
buenos dias senyoritas:)
pes eder miyiz hic:), ben ne zamandir danismanima gorunmuyodum, tabi gorunebilmek icin bazi isleri yapip bitirmis olmak gerekiyor:) bugun sadece kilo bildirimi yapmak icin girdim nete, ful calistim valla.
bugun sabah yine kivi yumurta yulaf kepegi pogacasi yedim. ben hic SIKIlmiyorum bunlardan
oglen lahana yemegiyle yogurt
aksamda karnibahar yemegiyle yogurt yedim.
arada sutlu mistik cay ictim.
Eskiden biri lahanayi karnibahari bikmadan yiceksin dese gulerdim:) ama simdi cok seviyorum.
kendinmi yapıyosun canım poğaçayı felan banada ver tarifini nerden aldıgın :)
kızlar bnde dukan uyguluoyrum bugun 2 günüm çok açım çokbu arada yulaf kepegini nerden buluyosun arkadaşın biri yazmış gör beni bari ondan kendime krep yapayım çörek yapayım börek yapayım aç kalmayım 53 54 civariyım 5 kg veriyim daha sonra kalorihesabına geçicem ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?