- 12 Ekim 2011
- 1.873
- 567
- 163
- Konu Sahibi istanbulsultani
-
kızlar yeni bişey okudum her sabah aç karnına soğan kürü zayıflatıyoumş 1 haftada 2 kilo. ben lahana diyetimii bozdum bugün çünkü diyet yapınca iyileşemiyorum 1 haftadır hastayımve davet falan derken kırmamak için biraz biraz almak gönlünü kırmamak lazım geliyo :)
neden çok mu kötü tadı
Ayy canim dusunsene sabah kalkion zaten dilin damagin kurumus aciknissin soganli bi su iciosunböö
Ayy canim dusunsene sabah kalkion zaten dilin damagin kurumus aciknissin soganli bi su iciosunböö
ablacım ben kalkar kalkmaz yemek aramam pazar günü hariç. kalktığımda gözümü suyla açıyorum hem kahvaltıyı sevmem ben ondan benim için uygun diye düşündüm
bende katılmak istiyorum. yarın sabah tartılıp yazayım kilomu........
bende katılmak istiyorum. yarın sabah tartılıp yazayım kilomu........
günaydın herkese sabah kalkıp tartıldım 64.5 kiloyum. 28 yaşında ve 160 boyum var.
sabah kahvaltıda
1 dilim köy ekmeği
4 zeytin
yarım domates
bir buçuk yumurtalı omlet
2 kiprit kutusu peynir
biraz pekmez
yarım kupa 5 i bir arada çay içtim(ağzımda yara var sıcak olduğu için içemedim)
psikolojim bozuldu taktım bu kilolara acilen vermem lazım......
kaç kilo vermek istiyosun ?
bende de vardı o takıntı 51 e gelince duruyo biraz rahat ol vericeksin ama sağlıklı şekilde :) kızlar bu arada lahana çorbasının diyetiyle 1 kilo 200 gram vermiştim ya gerçekten kalıcı bi kilo verme olmuş dün baya bi yedim hemde 12'ye kadar ders çalışırkende yedim sabah bi baktım aynı kilom lahana diyetinden midir yoksa lahana yağından mıdır bilemedim 2 gündür lahana yağı sürüyorum
Herkese selamm. Dilviin öncelikle tebrik ediyorum seni... Su lahana çorba tarifini rica etsembir deneyeyim lahanayı çok ama çok seviyorum....Unutmadan lahanayı kac gün yaptın 1.200 gram verdin ...?....
Mrh. arkadaşlar, benimde vermem gereken 5 kilom var, son 10 senedir hiç 60 kg ı görmemiştim, kaderde buda varmış.Sizlerden tiyoları aldım,lahana çorbasınıda tuttum.Çalıştığım için gün boyu bu çorbayı içmem zor ama akşamları sorun yok. Bu arada boyum 1.65 kilomda maalesef 60kg. desteklerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.
Teşekkür ederim canım. Yağ yaktıran çayının tarifinide verirsen sevinirim. Günde 2 fincan yeşil çay mutlaka içiyorum. Ara ara form çayıda içerim, çünkü ne zaman diyete başlasam tuvalete çıkma sıklığım azalıyo.Birde ben lahana çorbasını yaparken içine bir tutam bulgur atıyorum, hem daha içilebilir oluyor hem de tokluk süremi uzatıyor. Uzun zamandır yapmadım ama yarın başlıycam artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?