- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Evet canım en azından aklımda 0 sıfır soru işareti ile hayatıma kaldığım yerden devam edeceğim.
Evet canım bende senin gibi düşünüyorum ayrıldığımızdan beri sadece mesajlaştık aradığımda açmıyordu çünkü sesimi duyduğu zaman yumuşayacağını oda biliyordu. Seninde dediğin gibi gitmesem ilerde hep aklıma gelir acaba o zaman gitseydim herşey daha farklı olurmuydu diye .. En azından şimdi gidersem; gittim elimden geleni yaptım fakat olmadı derim içim rahat etmiş olur .
Gitmeyi çok istiyorum fakat son attığı mesaj kızgınlıkla mı yoksa gerçekten de öyle mi düşünüyor kafamı karıştırıyorben hiç kimse için bu kadar dil dökmemiştim. Artık gururumdan ödün vermeye başladığımı hissediyorum
Merhaba Canımlar,
Daha önce bi kaç konu açmıştım erkek arkadaşımla biranlık sinirle ayrıldım.Haksız olan benim kendimi affettirmek için 3 haftadır çabalıyorum fakat o çok net bi şekilde kararının arkasında dur diyor ve barışmıyor.
Geçen haftaya kadar birer arkadaş gibi konuşuyorduk ara ara .. ama konu ilişkimize gelince olmaz diyip kestirip atıyordu. Geçen hafta kalbimi kıracak bir kelime söyledi ve o günden beri bende ona yazmadım.Bana Özge lütfen uzatmayalım artık hattımı kapattırmak zorunda bırakma dedi şok oldum .. Bütün nişan hazırlıklarım yarım yamalak kaldı.Bütün Hevesiim içime oturdu .. 1 Kez olsun kavga etmeyen bir çifttik şimdi bu şekilde ilişkimin bitmesini kabul edemem ..
-Şimdi gel gelelim asıl mevzuya Erkek arkadaşımla aramda 10 saatlik bir mesafe var, fakat şimdi onun bi arkadaşı söyledi iş nedeni ile Bursa'ya geliyormuş.Bursa bize 2 saat falan, ve çok ısrar etti git ve gönlünü al o ilkkez bi kızla evlilik planları yaptı vs diye. Aklımda dönüp duran onca soru işaretleri var. Sizce gitmeli miyim? Yardımlarınızı bekliyorum lütfen ..
Kuzum yaa, nasıl üzülmüşsün öyle. Bilmiyorum ama ben de tek tek okuma gereği duydum bütün kpnuyu, yorumları; ve iyi haber vereceğini hissettim sanki, rabbim en iyisini bilir ve hayırlısını verir. Allahım benim için en hayırlısını bana yakın et de ve içinden ilk ve en çok gelen hangisiyse onu yap. Düşünüp durma ayrıca erkekler cesareti severler, bana öyle geliyor ki arkadaşın sana güzel bir ders vermeye çalışıyor, aradığı bahaneyi bulmuş ve seni bitirmiş olsaydı asla aramazdı, işine gücüne bakardı ama bak bişeyleri bahane edip seninle iletişimde kalıyor. Git ve ağır oturaklı bi konuşma yap bakalım, bu son çabam artık seni zorlamicam, hayır dersen güzel güzel kırmadan kırılmadan vedalaşırız, yok devam dersen oturup konuşuruz sorunları ve birdaha yapmama niyetiyle olanların üstüne bi sünger çekip devam ederiz de.
bence de git ve demişti dersin barışacaksiniz öyle hissettim ben unutma ki aşk herşeye değer
Cnm eski konunu okudum ve sadece 2 aydir tanidigini yazmissin anlamadigim 2 ayda hangi ara nisan hazirliklarina basladin zaten arada 10 saat mesefe var bence sen bu iliskiyi gozunde da fazla buyutmussun
Canım benim, neticede kırmışsın, üzmüşsün. Benimle ilgilenmiyorsun demişsin en olmadık zamanda. Sen onu çok kırdın, bunun da farkındasın. Son mesajı kızgınlıkla değil kırgınlıkla attı sana haklı olarak...Yani diyeceğim şudur ki; sen kızıp benle ilgilenmiyorsun diyebildiğine göre, o da sana kızıp hattımı değiştireceğim diyebilir...Hepimiz bir anlık sinirle ya da kırgınlıkla bir takım laflar ediyoruz, sonra da pişman oluyoruz.Bu da öyle bir şey işte. Cumartesi git, gör, zorla da olsa konuş. Israr et. Dinlemek zorunda, ne yapacak, kovacak mı seni?..Gelişmeleri hemen yaz bize, merakta bırakma olur mu?..Sevgi emek ister diyorlar ya hani, bazen de peşinden gitmek ister :)))
Tatlımm :) Bol bol dua edin bende yüzümde gülücüklerle yazayım inşallah :)
Allahım sesini duysun tatlım :)
10 Gündür falan hiç bi yaşam belirtisi vermiyorum :) Facebookta falan ekliydi.Beni düşündüren şu canım, ben bir insanı gerçekten istemiyorsam normal attığı sıradan bi mesaja cevap vermem. Kuzenimin bebeği hastaydı bunu öğrendi ve bana nasıl destek oldu anlatamam. Annemin bi rahatsızlığı vardı bunun için özür diledi soramadım şimdi nasıl falan dedi. Daha geçen Gs, BJK maçında maçtan sonra görüşelim özge hanım yenileceksiniz şimdiden mağlubiyetinizi kutlarım vs şakalaşan mesajlar attık birbirimize. Twitterda hala takip ediyor, facede falan silmemişti hattımı kapatırım muhabbetinden sonraben onu sildim .. Bilemiyorum bu olanlar kafamı karıştırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?