gitsem mi gitmesem mi bana yardım edin

40 yaşındayım ben ne okulu :) asır oldu okul biteli ki zaten mevzu bu değil burada. neyse gidicem bir hava değişikliği iyi gelir artık Allaha emanetiz her daim olduğu gibi

Ha iyi o zaman , ama gidin yani annenizde biraz yanliz kalmaya alissin

Ha iyi o zaman , ama gidin yani annenizde biraz yanliz kalmaya alissin
anacım zaten dert etmiyor ki kimsecikler olmadığın da bana git hava al diyen bir anneye sahibim. ben bırakamıyorum. ama bu sefer gidicem. hazır fırsat varken sonunda karar verip biletimi okeylettim bugün. zoru başardım. tşekkürler cevap için

hepinize teşekkür ediyorum bana manen yol gösterdiniz.
sevgiler,
saygılar hepinize ayrı ayrı

aynı sorun bende de var hiç bir şekilde bırakamıyorum evlendim ayrı ev bile açmadım eşime kabul ediyosan böyle dedim her an yanında olmak istiyorum...

aynı sorun bende de var hiç bir şekilde bırakamıyorum evlendim ayrı ev bile açmadım eşime kabul ediyosan böyle dedim her an yanında olmak istiyorum...
aynısını yaşıyorsunuz. yaşamayanlar bunu anlayamıyorlar pek. ama başa gelmeden bir takım şeyler anlayamaz kimseler zaten, kimsenin de başına gelmesin anlamasınlar inşallah. hayırlı evlatsınız maşallah

Kesinlikle katılıyorum kimse başına gelmeden ele batan kıymığın acısını bile anlamaz... özellikle baba olmadan o anne sizin için elinden gelenin fazlasını yaptıysa kesinlikle hiç bir şekilde ödiyemiyorsunuz karşılığını... Korkumuz elimizdekini kaybetmek galiba... Annem Ameliyat olacağı zaman burda herkes bizim için birlik oldu çok kötü bi dönemdi Rabbim başımızdan eksik etmesin onları.

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin uzun sağlıklı ömürler versin bu günümüzü aratmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…