Gitsem mi ?

Kirmizilisiyahlikadin

21 Agustos baslangic=64.6 hedef= 55 güncel-61,2
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2015
1.291
1.105
63
37
Merhaba bayanlar, bu akşam eşimin arkadaşının evine davetliyiz. 5 aile falan alacak galiba. Çok kalabalık. Benim oğlum 26 aylık. Rahat edebilir miyim orada bilemiyorum. Birkaç çocuk gelecekmiş. 6 -8 ve 14 yaşlarında. Gitmeli miyim sizce? Eşim gitmek istiyor. Bu arada ilk kez gidecegim. Cocugumla yabancı birinin evine neredeyse hiç gitmedik.

Esinizi kirmayin gidin. Cocukta bu tur kalabalik ortamlara alismalidir. Hep sakin bir ortamdada yetistirilmez. Cocugun uykusunu bahane edersiniz erken kalkarsiniz.

bence hiç gitmemişsiniz gidin bence
Hem açılırsınız,eşinizin de gönlünü yapmış olursunuz
Ha baktınız açılmadınız aksine kapanmaya başlayıp daraldınız erken musade isteyip eşinizle karar vererek kalkabilirsiniz

26 ay 2 yaştan fazla yapıyor, gidin tabi alışsın değişik ortamlara.. aslında geç bile kalmışsınız, onların da farklı çocuklarla iletişim kurması gerek gelişimi açısndan..
Haklısınız. Ama yaşları büyük geldi çocukların biraz. Yaşıt olsalar daha iyidir diye düşünmüştüm.

Haklısınız. Oğluma iyi gelirse sevinirim tabi. Ama eşim çok fevri. Çocuk birşeye dokunsa hemen bağırıyor. Onun tepkilerine de korkuyorum biraz.

Kutlama,doğum günü gibi birşey mi?
Yatılı kalmayacaksınız sonuçta,diğer çocuklarla oynayabilir,zaman geçirebilir oğlunuz,size de değişiklik olur,neden çekiniyorsunuz ki ?
Değil. Öyle arkadaş arası muhabbet için. Yavrum daha küçük. Eşimde çok fevri. Orda onu tutamamaktan korkuyorum birazda

Yani evde de siz bakıyorsunuz orada da

Hem evde çay vs de sizden orada ikram

Yani çocukları misafirlikte ayrı bir odaya kapatmıyoruz ki o da bizimle kalıyor
Ortam çok kalabalık olunca nasıl olur bilmiyorum ki. Tabi ben çocuğumun yanından ayrılmam. Haklısınız .

2 yaşında demek yerine 26 aylık neden diyorsunuz?
Böyle anneler çocukların büyüdüğünü hiç kabul edemez gibi geliyor bana
Yok büyüdüğünü tabiki kabul ediyorum. Periyodik çocuk takvimlerden 48 aya kadar yazdığı için bende böyle yazma gereği duydum. Daha anlaşılır olsun diye. Normalde 2 yaşında derim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…