Valla S Siyah Palto cok haklisiniz ki ztn anneme cogu zmn kiziyorum baskalarini Daha cok dusunugor diye. Onun yuzunden sorun yasadigimda cok olduElif sen çok annecisin kaç tane konun var hep annen . Bu davranışın doğru değil gün gelir yuvan sallanır .
Eşinin yanında ol eğer bi yere gitmek gerekiyorsa . Elinde 5 aylık çocukla ikiside gidilmesi acil olmayan yerler aslında konu açacak kadar dert etmemelisin
anneniz kardeşiniz bencil biraz kusura bakmayınKararsiz kaldim annemde kardesimde sucluluk duygusu verdiler niye oraya kostutiyormusum dogum gunu önce cagrildi kuzene kiz isteme sonra cikyi diye
İsteyen herkese neden bebeğini vermek zorunda hissediyorsun kendini? Bu bir. İkincisi, teyzenin 60. yaş gününe annen gidebilir. Üçüncüsü aile içerisindeki nişana eşimi tek göndermezdim ben olsam. İlla gidilecekse eşimle nişana giderim. İlla rahat edemem dersen ikisine de gitme. Teyzenin doğum gününde bir işin yok bence.Tşkrler yanit icin dogum gununde sadece kadinlar olucak öyle 10-15 kisilik bisey orda bebegime istedigim gibi bakardim nisanda cokcok kalabalik olucak ve herkes isticek kucaga vs
Saçmalamışlar.Kararsiz kaldim annemde kardesimde sucluluk duygusu verdiler niye oraya kostutiyormusum dogum gunu önce cagrildi kuzene kiz isteme sonra cikyi diye
Bebek slingde kalsın sorun olmaz. Nişan daha önemli. Eşin yakınsa yanluz bırakma derim. Keyfi yok deyip kucağa vermezsin. Tam o anda bebek gülümser kalakalırsınBende istemiyorum aslinda ama slingerde tutmayi dusunuyorum cogu zaman
Evin içinde yapılacak olan kız isteme ve nişan merasimi için üç saat durmak çok fazla geldi bana, ben iki üç saat durup kalkarım, istiyorsa eşim kalsın demişsiniz bir de bilemedim ne yapacak orada onca saat çok uzun geldi bana.
Bir saat nişan , bir saatte doğum günü yeterli değil mi,benim için ikisi de saatler harcanacak bir aktivite değil özellikle beş aylık bir bebişle.
Anneniz ve kız kardeşiniz neden nereye gideceğinize karışıp trip atıyor ona anlam veremedim ben.
Hem siz hem evliliğiniz yıpranır izin vermeyin :)Gücleri bana :)
Çok dinleme o saman sende bir evsin biz düzen bir aile sahibisin . Sınırların olsun boşver küsen küssün ne uğraşıp kendıne dert ediyorsunValla S Siyah Palto cok haklisiniz ki ztn anneme cogu zmn kiziyorum baskalarini Daha cok dusunugor diye. Onun yuzunden sorun yasadigimda cok oldu
Hem siz hem evliliğiniz yıpranır izin vermeyin :)
Aynı şey başıma gelse ne kendimi ne 5 aylık civcivimi aynı gün iki davete katılarak strese sokmam.
Çok gitmem gerekirse de nişana giderim açıkçası eşimi yalnız bırakmam bitene kadar değil de 2 saat dururum örneğin, ya da eve değil de direkt mekana giderim.
Çok dinleme o saman sende bir evsin biz düzen bir aile sahibisin . Sınırların olsun boşver küsen küssün ne uğraşıp kendıne dert ediyorsun
Eğer her ikisinden birine gitmeniz şart ise nişana gidin doğum gününü video ilede kutlayıp müsait olduğunuz bir zaman sonra uğrarsanız anneniz size dolduruyor bilmem farkında mısınız kız isteme/nişan sonradan çıktı niye oraya söz veriyorsun diye komşu teyze için insanların nişan yapması için izin mi alması gerekiyor siz artık eşinizden dolayı diğer insanlarla da akraba oldunuz o yüzden nişana gitmeniz daha doğru olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?