Gitsin kilocuklar

iki gündür değişik olarak tükettiğim şey az sütlü şekersiz 2 kupa nescafe ve bgn bağırsaklarım son zamanların en ii halinde kızıma da içersemmi diye düşünüyorum

dün yediklerime dikkat ettim bgn de göbüş inişe geçti gibi bir kaç gün daha dikkat edersem normale dönerim sanıyorum

Hem annem hem kv hemoroid ameliyatı oldu hiç kabız olmamaları gerekiyo annem devamlı bekunis diye bi hap içer kv de de duphalac içiyo banada vermişti hamileyken dupalac çok zorda kalırsan duphalac içebilirsin bence
hemen etkisini gosteriyomu. Aklimda bulunsun aliyim

doktra gttm bugn wc sorunu icn ilac verin dedim ezeldem beri bu skintm var dedim vermedi ilac falan strestendir dedi.
hee stres deseydin :)

iki gündür değişik olarak tükettiğim şey az sütlü şekersiz 2 kupa nescafe ve bgn bağırsaklarım son zamanların en ii halinde kızıma da içersemmi diye düşünüyorum
nescafe bendede bazen aynı etkiyi yapıyo :)

hemen etkisini gosteriyomu. Aklimda bulunsun aliyim
bende osmolak var ondan içiyorum 3 gün yapmazsam veya çok rahatsız olursam yatmadan 2 kaşık içiyorum ertesi gün herşey gidiyo

hee stres deseydin :)

nescafe bendede bazen aynı etkiyi yapıyo :)

bende osmolak var ondan içiyorum 3 gün yapmazsam veya çok rahatsız olursam yatmadan 2 kaşık içiyorum ertesi gün herşey gidiyo
İyiymis :) doktor niye istedgim halde vermedi bi ilac anlamadim valla. Ama aldrcam esime bitane bugn olmiycak boyle

Kızlar ne alemdesiniz ben iyi gidiyo gibiyim bakalım haftaya neler görücem

Tarcinli limonlu suya basladm bugn. Devami gelir ins. Hicbisey yapmak gelmiyo icmden bu olanlardan sonra.

Benim tartı bi aşağı bi yukarı oynuyo 77.4 - 77.9 arası şükür 78 den kurtuldum kabızlık had safhada onun içinde diyetisyen kefir iç aç karnına 1 yemek kaşığı demişti o zamanlar işe yaramıştı yarım çay bardağı içiyodum hiç sevmiyorum tadını ama denicem yine

Bende diyeti bıraktım bu ara ve hemen aldım bir kiloya yakın çok yoruluyorum bu ara hiç dinlenecek vakit yok ne bulurSam yiyorum bu yüzden bi düzen olmadığı için. Ogluma tuvalet eğitimi veriyorum gerçi öğrendi sayılır iki gündür hiç kacirmiyo ve soyluyo gelince. bide sürekli etrafimdski insanlar için bişeyler yapıyorum hem kendi işlerim çocuklarım hem etrafında istekleri çok yordu.bugün arayan kimsenin telefonunu acmadim.bi kaç güne toparlarim inşallah.

Bugun kosubandinda basladim hergun yarim saat devam etcem yarm saat bile ter icnde birakiyo hava cok sicak dha fazlasi olmuyo.
MIhtar S Sevgidili5 K Keskek geri gelin kizlar
Bende leslie yapcam ama başlayamadı. Bitürlü sabah erken kalkmam lazım yetişemiyorum güne :)
Bfit i sordum geçen gün en 4 gün gelmelisin diyo 3 ay 300 tl veremem ona şu anda spor yapmıyorum evde spora başlıcam bakalım nolcak

Duzenli yiyemesemde dengeli saglikli yemeye basladim yine. Bugn kosu bandinada basladm. Bigunde hafiflemis hissettm kendmi valla. Dus isi olmasa o zorluyo havada cok sicak bakalim kac gun yapcam :)

Duzenli yiyemesemde dengeli saglikli yemeye basladim yine. Bugn kosu bandinada basladm. Bigunde hafiflemis hissettm kendmi valla. Dus isi olmasa o zorluyo havada cok sicak bakalim kac gun yapcam :)
Valla benimki bırakmıyo bende başlıcam yoksa benim benim diyo :) en az 45 dk yürümeye çalış ama 30 dk az

Oof bend ebaşlıcam başlıcam bi nasip olmuyo gitgide kilo alıyorum sanki bu ara kocaman hissediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…