Ben bugün başladım hatta baya bi sıkıydım
78.1 çıkmıştım yarın sabah tekrar tartılırım o zaman salı tartı günümüz olsun :)
Eşim gelmiş haftaya tatile gidelim diyo yandım tam başlamıştım ne güzel bakalım izin alabilcek mi
Salı mi tartı günümüz oldu kızlar. Dün tartildim ben 69.400 düm.
Limonlu suyla başladım güne klasik kahvaltı yapıcam.
Bende bu yuzden sizin topikte dolaniyorumkızlar ben şimdi kilomu yazmıyim bana göre fazla desem yeter sadece 1 kilo versem olabilir sanırım şuan ki sorunum ödem ramazan sonrası abanınca vücudum şişti gibi kiloda aşırı oynama yok ama göbek pört olduğu için bu teşhisi koydum
acilen ödem attırıcı bişiler yapmam lazım ama ne
kız pattis kızartması ne yemiceeennn :)Oooyy 67.1 çıktım
Kahvaltı yaptık şimdi bi iki patates kızartması, incecik dikim ekmek 2 zeytin 3 topi peynirlerden iki kere de reçele bandım
Şekersiz çay yanında
Bı sefer sımı tutacam ya saçmalamak yok
kızlar ben şimdi kilomu yazmıyim bana göre fazla desem yeter sadece 1 kilo versem olabilir sanırım şuan ki sorunum ödem ramazan sonrası abanınca vücudum şişti gibi kiloda aşırı oynama yok ama göbek pört olduğu için bu teşhisi koydum
acilen ödem attırıcı bişiler yapmam lazım ama ne
ben geçen haftadan beri yeşilçay limon maden suyu yapıyorum ödem içinmiş ne kadar iyi geldi bilmiyorum ama kilo da değişim yok :)Bende bu yuzden sizin topikte dolaniyorum
Parmaklarim falan sisti alyamsim falan olmuyo ustelik boldu hep. Bulursaniz bi yol beni de durtuverin
Esim baya tuzlu yer sanirim bende ona ayak uydurmusum. Annemin yemekleri acaip tuzsuz geliyo ondan oldu heralde
En nefret ettigim 3 luben geçen haftadan beri yeşilçay limon maden suyu yapıyorum ödem içinmiş ne kadar iyi geldi bilmiyorum ama kilo da değişim yok :)
2 bardak yeşilçay yarım limon 1 madensuyu karıştırıp içiyonEn nefret ettigim 3 luayri ayri bile icemem ki. Birlikte mi icmek gerekiyo. Hepsini mi kaaristircaz napcaz Zorlayayim bari eve gidince kendimi. Kollar bacaklarda falan bisey yok ellerimle ayaklarim bi garip oldular. Karnimda muhtemelen ondan fazlaca cikti.
Muz iyi geliyomus bide heralde bol bol muz alip yicem en kolayi o
Bikaç tane yedim çok değil evde yumurts yok köy yumurtasınalıyodum dün aradım bikaç gün sonra dediler ondan yanikız pattis kızartması ne yemiceeennn :)
doktra gttm bugn wc sorunu icn ilac verin dedim ezeldem beri bu skintm var dedim vermedi ilac falan strestendir dedi.Benim malum kabızlık iki gün önce tavan yaptı çatlıcaktım artık o noktadaydım şurup içtim dün çok şükür rahatladım bi de baya hafif takıldım dün
Sabah
Yarım dilim nutellalı ekmek öyküye sürdüm yemedi
Ara karpuz peynir
Öğlen yoğurtlu semizotu
Akşam 1 servis kaşığı makarna karpuz
Biraz kiraz
Ve sabah 77.4 çıktım inş bi daha 78 görmem çakıldım kaldım orda
Misir ekmek gbiymisKızlar saat 4.30 tambi tabak taze fasülye 3 kalık pilav yedim akşam yemeği niyetine çarşıya gittim gelince karpuz yedim sadece yatana kadar açıkırım muhakka ama mısır pişiriyorum şimdi 1 tanede ondan yerim
Şimdi baktımda 106 kcal yazıyo eve tgeç saatte yememem lazımmış ama yedimMisir ekmek gbiymis
Yarim yemek gerekiyomus. Ama bende yiyorm bitane zaten bnden baska yiyen yok cope gtmesin diye yediklerim yuzunden coptenekesine donuyorum:)
Hem annem hem kv hemoroid ameliyatı oldu hiç kabız olmamaları gerekiyo annem devamlı bekunis diye bi hap içer kv de de duphalac içiyo banada vermişti hamileyken dupalac çok zorda kalırsan duphalac içebilirsin bencedoktra gttm bugn wc sorunu icn ilac verin dedim ezeldem beri bu skintm var dedim vermedi ilac falan strestendir dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?