Gitsin kilocuklar

Ben iki ileri bir geri sayıyorum yerimde bakalım :)

kızlar terk ettiniz burayi:)
Bugün annem iftara çağırdı Abim beni görür görmez sabahları ağzına iki poğaça atta kilo al biraz kurudun kaldım dedi:))
Kız kardeşim abla çok zayiflamissin dedi ramazandan beri gorusmuyorduk
Ramazanda ekmek pide yemiyorum bol su iciyorum hergun dondurma yiyiyorum belki ekmegi tamamen kestigim içindir Ramazanda bir kilo verdim çok değil tabi ama kışın 65 kiloydum şimdi 59.5 o fark fazla olunca zayıflamış gorunuyorum sabitlersem eğer benim için ideal 59 kilo hamile kalmadan önceki kilom
Bu arada lekelenmem arttı bayağı yarın oruç tutamayacagim ama bayram temizliği yapayım dip kose son hafta oruç olcam yine yapamam fazla supurup silerim sadece

E Esinn10 canım yeni gördüm yazdığını. Burayauraya girmiyodum ne zamandır. Evet ınstegram a yükledim tartı resmini :))hatta onun üstüne dahada vermişim.69.300 düm en son dün tartildim 68.700 e dusmusum.6 li rakamları göremiyorum bi türlü derken 6 nin yanında sekizi bile gördüm şükür. Band her gören şaşırıyo nası hoşuma gidiyo zayiflamissin diyenleri duyunca.

Maşallah canım ne güzel benimde hoşuma gidiyor eşim bile sürekli söylüyor zayifladin bayağı diye:))

E Esinn10 S Sevgidili5 lutita
Kızlar nasıl gidiyo tartılar ramazan ne getirdi ne götürdü

Ben malumunuz ramazan başı regliydim
Bitince de bitürlü başlayamadım çok sıcal ondan mı nedir bilemedim
Bugün yine regl oldum bu ay iki defa oldu
Bikaç gündür ağırlık vardı üstümde hastalanınca hafifledim :)

Bugün yeni bir küre başladım
15 günde 5 kilo yazıyo ama ben ödem için içiyorum
Yeşilçay - maden suyu - limon
Bakalım 15 günde 5 kilo gitcek mi :)

Ramazanin ilk gunleri cok.iyi gdiyodu kilo vermistim
Ama regl oldum gecen hafta ve tatliyi cok abarttim aksamlari bide su icemiyorm midem almiyo hic odem olustu cok ve gobegim cikti.
Tartilmadim bayadir.

Ramazanin ilk gunleri cok.iyi gdiyodu kilo vermistim
Ama regl oldum gecen hafta ve tatliyi cok abarttim aksamlari bide su icemiyorm midem almiyo hic odem olustu cok ve gobegim cikti.
Tartilmadim bayadir.
Bayramdan sonra asılırız yine bu değişiklik iyi oldu

68 le 69 arası gidip geliyorum bende bu ara.çok fazla yiyemiyorum aslında ama tatlıyu kaciriyorum bu ara.tatlı olmasa bile her akşam cornetto karamelli mutlaka yiyorum ona hiç dayanamıyorum.aslında dondurmayı azaltsam 67 yi gorurdum kesin ramazan sonuna.tuniik pantolon aldım bayrama iki beden kuculmusum resmen ama.bi ara 74 u gormustum ondan sayarsam beş buçuk kiloya yakın kilo vermisim yinede çok iyi.Ramazandan sonra daha düzenli oluruz birakmayalim kızlar o beller incecik olacak o basenler kuculecek :)))ramazan sonrası senin cayindan bende yapiyim canım.

Ahh o basenlerrr benm bas belam belim incecik basenlerim iki kati. Bide gogusler emzirmeyi birakinca sondu bi tuhaf oldu onlarda canimi skiyo bu aralar

Ahh o basenlerrr benm bas belam belim incecik basenlerim iki kati. Bide gogusler emzirmeyi birakinca sondu bi tuhaf oldu onlarda canimi skiyo bu aralar
Ya güzel saklıyosun ya da abartıyosun fotolarda çıkmıyo hiç öyle çok

ben ilk 13 gün oruç tuttum sonra regl oldum 8 gün tutmadim 59.5 a düştüm Pazartesiden beri yine oruç tutuyorum iftardan sonra 60 geliyorum gündüz yine 59.5 civarı çevremde herkes zayiflamissin diyor iftarda birşey yiyemiyorum su içiyorum çok cola az az yemeklerden patlıyor karnım sanki sahurda da ne olursa yiyiyorum tatlı sütlü tatlı dondurma yiyiyorum hemen hemen hergün bende durum böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…