Oylemi canım sorayim ben bir hocaya falan da sağolBir damla bile bozuyo hatta oruçluyken bir damla bile olsa bozmak gerek diye biliyorum ben geçen sene tutmamıştım lekelenmede ama bir bilene danışmakta fayda var tabi
Maşallah canım ne güzel benimde hoşuma gidiyor eşim bile sürekli söylüyor zayifladin bayağı diye:))E Esinn10 canım yeni gördüm yazdığını. Burayauraya girmiyodum ne zamandır. Evet ınstegram a yükledim tartı resmini :))hatta onun üstüne dahada vermişim.69.300 düm en son dün tartildim 68.700 e dusmusum.6 li rakamları göremiyorum bi türlü derken 6 nin yanında sekizi bile gördüm şükür. Band her gören şaşırıyo nası hoşuma gidiyo zayiflamissin diyenleri duyunca.
Ramazanin ilk gunleri cok.iyi gdiyodu kilo vermistimE Esinn10 S Sevgidili5lutita
Kızlar nasıl gidiyo tartılar ramazan ne getirdi ne götürdü
Ben malumunuz ramazan başı regliydim
Bitince de bitürlü başlayamadım çok sıcal ondan mı nedir bilemedim
Bugün yine regl oldum bu ay iki defa oldu
Bikaç gündür ağırlık vardı üstümde hastalanınca hafifledim :)
Bugün yeni bir küre başladım
15 günde 5 kilo yazıyo ama ben ödem için içiyorum
Yeşilçay - maden suyu - limon
Bakalım 15 günde 5 kilo gitcek mi :)
Bayramdan sonra asılırız yine bu değişiklik iyi olduRamazanin ilk gunleri cok.iyi gdiyodu kilo vermistim
Ama regl oldum gecen hafta ve tatliyi cok abarttim aksamlari bide su icemiyorm midem almiyo hic odem olustu cok ve gobegim cikti.
Tartilmadim bayadir.
Yesil cay vs hicbisey icemiyorum iftar sahur derken zaman kalmiyo anca yemek yeniliyo cok gec saat zaten. Vucut odem oldu bayramdan snra ski diyetteym ben yine tatile kdar gobegimin gitmesi lazim cunkuBayramdan sonra asılırız yine bu değişiklik iyi oldu
68 le 69 arası gidip geliyorum bende bu ara.çok fazla yiyemiyorum aslında ama tatlıyu kaciriyorum bu ara.tatlı olmasa bile her akşam cornetto karamelli mutlaka yiyorum ona hiç dayanamıyorum.aslında dondurmayı azaltsam 67 yi gorurdum kesin ramazan sonuna.tuniik pantolon aldım bayrama iki beden kuculmusum resmen ama.bi ara 74 u gormustum ondan sayarsam beş buçuk kiloya yakın kilo vermisim yinede çok iyi.Ramazandan sonra daha düzenli oluruz birakmayalim kızlar o beller incecik olacak o basenler kuculecek :)))ramazan sonrası senin cayindan bende yapiyim canım.E Esinn10 S Sevgidili5lutita
Ahh o basenlerrr benm bas belam68 le 69 arası gidip geliyorum bende bu ara.çok fazla yiyemiyorum aslında ama tatlıyu kaciriyorum bu ara.tatlı olmasa bile her akşam cornetto karamelli mutlaka yiyorum ona hiç dayanamıyorum.aslında dondurmayı azaltsam 67 yi gorurdum kesin ramazan sonuna.tuniik pantolon aldım bayrama iki beden kuculmusum resmen ama.bi ara 74 u gormustum ondan sayarsam beş buçuk kiloya yakın kilo vermisim yinede çok iyi.Ramazandan sonra daha düzenli oluruz birakmayalim kızlar o beller incecik olacak o basenler kuculecek :)))ramazan sonrası senin cayindan bende yapiyim canım.
Ya güzel saklıyosun ya da abartıyosun fotolarda çıkmıyo hiç öyle çokAhh o basenlerrr benm bas belambelim incecik basenlerim iki kati. Bide gogusler emzirmeyi birakinca sondu bi tuhaf oldu onlarda canimi skiyo bu aralar
Bikini aldim ust 38 alt 42Ya güzel saklıyosun ya da abartıyosun fotolarda çıkmıyo hiç öyle çok
ben ilk 13 gün oruç tuttum sonra regl oldum 8 gün tutmadim 59.5 a düştüm Pazartesiden beri yine oruç tutuyorum iftardan sonra 60 geliyorum gündüz yine 59.5 civarı çevremde herkes zayiflamissin diyor iftarda birşey yiyemiyorum su içiyorum çok cola az az yemeklerden patlıyor karnım sanki sahurda da ne olursa yiyiyorum tatlı sütlü tatlı dondurma yiyiyorum hemen hemen hergün bende durum böyleE Esinn10 S Sevgidili5lutita
Bende bikini alcam pentide çok güzel bikiniler vardi indirime girmesini bekliyorum var şimdilik bikinim tatilde giymek için bir tane daha alcamBikini aldim ust 38 alt 42
Bnde pentiden aldim renklerine dayanamayip ev bikini dolu.Bende bikini alcam pentide çok güzel bikiniler vardi indirime girmesini bekliyorum var şimdilik bikinim tatilde giymek için bir tane daha alcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?